Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Elitemt2 [Dedyk] [Easy]

EliteMT2

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 583
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ja też nie moge się zalogowac ;/

Skype - juliette.julka
Gadu-Gadu - 34708064

Szukam GRY - a później gildii i ekipy :D

Opublikowano

Powiem tak . . .

Serwer nudny . . .

Ale jak ktoś lubi szybki exp i troche zabawy z eq to polecam : )

1190824157.png

Opublikowano

serwer normalnie działa, bynajmniej Mi.

pobierzcie z

www.metin2mod.tk

spolszczenie. ;)

to wklejacie do moda:

http://letitbit.net/download/87462.8d8705f23078638f69703d30c1ae/elitemt2.rar.html

g0Tef.jpg

Opublikowano

jak czytam ten stek bzdur to az mi sie zle na sercu robi, czy Wy wchodzicie na ten serwer czy od tak sobie piszecie ze nie dziala?

serwer dziala caly czas, jeszcze nie bylo chyba ani jeden awari a tutaj mozna poczytac ze serwer nie dziala od tygodnia LOL

819531478353821175209.gif

Opublikowano

tak jak UP serwer działa czas czas i nie nudzi się ja mam 106lv i all EQ epickie i co? wojenki naprawione są to dzieją się tam takie rzeczy ze aż strach wchodzić jak zejdą się 2 gildie samych sur BM i ninji jedna wielka zabawa:))) plus wypady to innych sama przyjemnoc. Własnie robię 2 postać pod sam pvp i jakoś mi się nie nudzi.

Do all dzieci co piszą ze serwer oparty na IS wiecie co mam już prawie 2 epickie EQ i jedyne co kopiłem to stalkę na 66lv i to w grze. Z IS nic nie mam wiec nie gadajcie ze tylko IS samemu można robić ale jak ktoś chce być fajny i all EQ w dt ulepsza to nie dziwne ze pisze to niemożliwe bez IS trochę więcej kasy wydajcie i metalami róbcie to szybko eq będzie

To tyle z mojej strony trochę chęci a jak wam się nie chce to szukajcie priv gdzie all +9 jest w sklepach i najlepiej wybronowane

Opublikowano

Najlepszy serwer na jakim grałem, chociaż było tego dużo.

Exp dopasowany do kasy, gra się nie nudzi. IS nie odgrywa znaczącej roli. Duża liczba graczy, co czyni rozgrywkę ciekawą.

Serwer cały czas ON, nie ma zbędnych off`ów i tego typu rzeczy.

Gorąco polecam!

Opublikowano

a ja mam taki problem iż gdy wchodze do m1 albo innych mapek to zamiast trawy albo piasku podłoże jest białe ale przedmioty tj. domy drzewa itd. są normalne co mam zrobić ?

Opublikowano

Super server! :)

Myślę ze trochę postoi .

Zapraszam do gry [Gram chunjo].

1438495614.png
Opublikowano

Serwer zaje***** polecam w 100%! Coś czego szukałem. Można porównać z 23hx, ale trochę trudniej wbijea sie lvl ;d

579571423327107377857.png

Opublikowano

Co to te " II Pięter DT " ?? Za odpowiedź dam plusa :D Zapraszam do shinsoo Nick ProBlem64Gb. :) ZAPRASZAM !!!

Opublikowano

Serwer najlepszy

- Lv obok nicku na stałe i widoczność u każdego gracza

- Dużo new itemów

- Dużo ludzi ponad 2.000 tysiące ludzi Online

Miła atmosfera

Polecam

emo2kopials4.png

"Masz prawo wyboru miejsca, w którym będziesz robił, co Ci każą."

Opublikowano

Ja nie wiem jak wam sie może podobać ten serwer. Jest taki denny że ja nie moge ;x

nie polecam

Odróżniaj się od innych na MPC !

Wrzuć ten obrazek do sygnaturki:

userbarwb.png

Link do obrazka:

http://uploadonline.pl/images/userbarwb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...