Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekierowane Em2 Na Inny Serwer Działa!

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ludzie usuńcie tego posta bo ludzie z EM2 tutaj sa i naprawią ten PROBLEM !!!!

Zbieram +/- ;D

Woj Mental lv 63 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 38 Ban Phantos

Ninja Dagger lv 55+ Ban Kronos

Woj Mental lv 48 Ban Kronos

Ninja Dagger lv 34+ Obecnie Off Syriusz

Wojownik Mental lv 75+ On Kronos

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ludzie usuńcie tego posta bo ludzie z EM2 tutaj sa i naprawią ten PROBLEM !!!!

Nawet im tego nie pisz, ja od wczoraj powtarzam, że trzeba ukryć dobrze ten topic....mów do słupa, słup jak...

Wuem,że każdy chce darmowego EM2, ale znalazłem ten sposón juz na innym konkurencyjnym forum, wcale sie nie zdziwie jak ktos uprzejmy do supportu em2 doniesie, a zrobiąto Ci którzy juz za niego zapłacili....z zazdrości :/

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up racja..

Ale może mi ktoś do cholery odpowiedzieć na moje pytanie zadane wyżej?? ;(

Gdy chce załączyć bota, wybieram "metin2client.bin" czy coś w tym rodzaju, wiecie o co chodzi. Wyskakuje mi takie coś : bladyx.png

@down nie moda na sukces tylko poważnie się pytam, bo pilnie potrzebuje tego bota.

Może powinienem zaaktualizować metina PL ? Bo gram na niepatchowanym od jakiegoś miesiąca.

Doradźcie coś;D

Gość WhiteSTAR1906
Opublikowano

@Up dzięki za chęć pomocy ale mam wymaganą wersje EM2 z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/222793-pl-easymetin2-0151791-jak-zawsze-witaminki/

Taką wersje mam "EasyMetin2_PL_by_andrzejt17_v.0.1.5.1791" (tzn się taką ten folder ma nazwe)

Piszcie coś, co zrobić aby działał ten EM2 ; /

Może zaktualizować metina?

@Sathir nie kozacz tak, tylko pytam więc mi tu z mordą nie wyjeżdżaj.

Jak widzisz, Lukass'owi nie działa ten sposób, a dzisiaj aktualizował metka.

Zaraz zaaktualizuje i zobacze czy działa.

Opublikowano

@Up dzięki za chęć pomocy ale mam wymaganą wersje EM2 z tego tematu http://www.mpcforum.pl/topic/222793-pl-easymetin2-0151791-jak-zawsze-witaminki/

Taką wersje mam "EasyMetin2_PL_by_andrzejt17_v.0.1.5.1791" (tzn się taką ten folder ma nazwe)

Piszcie coś, co zrobić aby działał ten EM2 ; /

Może zaktualizować metina?

To zaaktualizuj, i zobaczysz? Musisz mieć potwierdzenie TAK INSTALUJ ? Ludzie ogarnijcie.

Opublikowano

Ludzie ukryjcie ten temat! Zaraz ludzie z EM wbiją zmienią coś i będzie koniec!

Weście uploadnijcie metka na który mam działa bo ja mam najnowszego z dzisiaj i na nim nie działa :/

Opublikowano

Już odpowiadam.

Jeśli chcecie mogę zrobić też na us.

Co do kickania, musicie mieć hs by kamer i easymetin2 by ps19.

Tego błędu raczej nie naprawią, ponieważ Nie mają dostępu do tej bazy przynajmniej narazie .

Pozdrawiam

sygnahex.png

muzyka :x.

Bywalec
Opublikowano

hex mam pytanko Em normalnie mi się włącza a po jakieś minucie wyskakuje mi HAKSHIELD WTF ?!

Pompa Jak Skurwysyn

METIN2.PL - 76LV

4H4 OWNED

Opublikowano
Tu macie link do EM2
http://hotfile.com/dl/78256022/9aaa6fb/EasyMetin2_pl_0.1.5.1791.exe.html
Tutaj skan z Virus total:
http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b105a4ddbee9b5c02f9fba6e45b48f82727eb144368a3c9bf85c19b32b6210b5-1287136745

Dodaje jeszcze folder Hshield ze strony Kamera jeśli kogoś kicka

http://hotfile.com/dl/77661508/bb9d2ee/hshield.rar.html

I zaznaczam, że to czysty EM2 co pobierało się od twórców programu, IP i inne rzeczy musicie zmienić sami.

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

Siema . Ciagle mnie kicka pomozcie co mam zrobic .!!! probowalem ten hshield z kamer moda czy cos takiego ale jest na hotfile i nie moge pobrac

HELP!!!

Opublikowano

a u mnie coś się zjebało bo jak klikam start nowa gra to niby się włancza a po chwili znika włanczanie i od nowa musze

pomóżcie !!!!!!!!!!!!!!! PLS

Opublikowano

mam problem sicagnołem em2 zmianiełem te ip i zamieniłem hishielda na tego od kamer moda i po właczeniu bota i gry yrzuca po kilkunastu sekundach i pojawia sie bład z hachield pisze DETECT_GAME_HACK PROSZE O POMOC JAK MOZECIE

Opublikowano

ściągnąłem tego hackshielda i to nie pomogło ,wciąż nie wchodzi metin po "trwa ładowanie gry"

jesli by ktos miał pare minut na wytłumaczenie mi tego'banalnego' błędu to prosze pisac na gg

5235084

z góry dziekuje :>

Opublikowano

heh ja nic nie sciagalem ;] mialem em2 0.1.5 .... zainstalowalem spatchowalem i dziala ;]

sram na te + czy - , liczbe postow czy hooj wie co ;]

"This is Just 4 Fun"

ale jezeli masz mi dac tego + czy - to chcem wiedziec ze na niego zasluzylem

Opublikowano

wiecie czemu jak klikam start nowa gra to nic sie nie robi tylko ten dzwiek "klik" i nic wiecej :/

Pomogłem Daj 5 Lub add.png

bobmarleyzi.png

31887.gif

34194.jpg

10 V 70 V

20 V 80 V

30 V 90 X

40 V 100 X

50 V

60 V

Daj add.png I Komentarz To Się Zrewanżuję

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...