Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekierowane Em2 Na Inny Serwer Działa!

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Crafty morda noobku nikt cie tu nie lubi wypie****aj żalu.

P.S. jak ci się podoba moja sygna ?

Ej a tak nawiasem jak zrobicie ten crack to nie podawajcie na forum tylko na pw tym co mają min 100 postów, a oni niech roześlą znajomym tylko pewnym.

Żeby to się nie odstało w ręce np. pedała CraftyGeeg.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

oczywiscie juz pisalem za lepiej zrobic skladke dla czlonkow ci kturzy sie starja andrzej hex kamer oni tu wnosza wiec bez wypowiedzi szanuje ich prace wiec ......i pozdrawiam (za tresc nickow sorki)

archenemy1bb.jpg
Opublikowano

Istnieje jeszcze jeden server którego nie zablokowali i po przekierowaniu em2 dziala bez problemu,znalazłem ta metode i przed chwila skonczylem testy i wszystko dziala w 100% Zadnych log-outów ani płatnosci.Chwilowo wstrzymam sie od jego podania bo niestety za duzo tu ludzi z teamu EM2.Szukajcie dobrze w necie a znajdziecie ten sposób.Licze ze nikt z szpiegów z teamu em2 tego nie znajdzie,a utrzymanie nazwy tego serva pozwoli pobotowac za free mi i moim znajomym

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Zauważyliście że Hex nic nie pisze ani nic ??

Daj + ;D

625f7eeb9e1e58ce573c56f561342482.gif

bf5836804e73680228956532daa8b0c0.gif

"Babie trzeba założyć HOMONTO, chłopi w średniowieczu zakładali babom homonto i orali nimi pole" :D - Liczę na + !

Opublikowano

Zgadzam się

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

ze mna czy z nmi?

"Za każdym razem, kiedy napiszesz głupi post, dasz komuś minusa bez sensu, umiera jeden kotek... Pomóż mi ratować kotki..."

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Opublikowano

z kuupą

-Jestem habilitowanym profesorem,magistrem, który nie umie zawiązać sobie butów.

-A ja jestem technikiem który daje ci prace.

Opublikowano

jak ci idzie hex?? dawno nikt nic tu nie pisal ;/ dajnie by bylo gdyby jeszcze jutro udalo sie go zrobic bo dynie tera dropia

"Za każdym razem, kiedy napiszesz głupi post, dasz komuś minusa bez sensu, umiera jeden kotek... Pomóż mi ratować kotki..."

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Opublikowano

Hex czekam z niecierpliwoscia na bota ;d Nie moge sie juz doczekac :DDDDDD wrazie czego prosze linka na pw lub na gg ;] aa i bym zapomnial instrukcje kropk po kroku tez poprsze ale to tak jak by wam sie nudzilo ;d

Btw hex podal juz jakis link albo cus ? jesli tak prosze na pw podeslac ew gg /10286637

18706.png34260.png

silkroadcomplbg3f.png34297.png

34491.gif34793.gif

33032.gif33251.gif

Serwer: H2K

Nick: PureIntSword

LvL: 110FF

Build : Cold/Light/Bitcheon

Sword 101 +7 Shield Sun 90 +5

Opublikowano

Mam filtr ustawiony na ten temat i mi pokazuje jak ktoś doda jakąś odpowiedz dla pewności że nie ominie mnie ciekawostka z darmowym em2 wchodze a tu po 10-40 powiadomień PEOPLE DON"T SPAM!

65994253024037513199.png

sygna max 800x200

Opublikowano

Hex mam pomysl (o ile pamietasz ze masz jeszcze ten temat) powiedz mi co do tej pory zrobiles, jak, jakiego masz kompa, co i jak robic i ja pokombinuje na ten temat. Wiem jak zrobic priva mialem juz jednego (usunolem nei chcialo mi sie tym zajmowac)

Jak ty nie mozesz to moze ja moge

ZBIERAM + RATUJCIE MOJA REPUTACJE!!!!

Zbieram plusiki. 4fun.

Fc+Barcelona+logo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...