Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekierowane Em2 Na Inny Serwer Działa!

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

otóż nie działa już nam za darmo EM2 wiec postanowiłem zrobić własnej roboty HACK podnoszący YANG z ziemi oraz wszystkie item-ki. Bardzo przydatny botek nie musisz ciągle klikać myszą na wskazany item itp po prostu odpalasz to po tym metina ( ciesz się grubo zarobioną kasa )

o to link

http://www.sendspace.com/file/zkxxqf

Nie polecam sciągać. Niepewne zródło, brak scana.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Żałosne powinni zamknąć temat tylko spam i wyzywania ... Tego ostatniego serwa wątpię , żeby ujawnili . A nawet jak ujawnią to na max tydzień ale i w to wątpię !!!

Rada jest jedna . W sumie dwie ^^

1. Moim zdaniem gdyby zrobili sobie np. SMS za 6zł na Miesiąc za EM2 to z pewnością 80% osób które czytają ten temat by wysłało tego SmS " a i opłacało by się to ale 40 zł pfff przesada ... Już wole kupić 200kk a jak trafię na okazję to nawet 500 ...

2. Zrobić własnego bota i mieć wyjebane ... Ale to wersja hard ;]

bez yt.

Opublikowano

A ktoś może wie jak dowiedzieli się o tamtym poprzednim sposobie z wczoraj?

Na forum jest uż◘ytkownik Gex ... coś tam i on jest w supporcie PL EM2 i to prawdopodobnie dzięki niemu nie mamy już servera w Dallas.

RMCF

Opublikowano

Co do crakowania tego softa to widzę jedyne rozwiązanie którego by nawet sam Jezus nie zablokował.

A mianowicie jedyną szansą na trwałe skopiowanie Em byłoby skopiowanie bazy innego wyjścia nie widzę. Em zablokowało logowanie kilku osób na jedno konto wiec multi box odpada, nie ma tu żadnego Cd Keya i przypisanego nr produktu (tak jak w Ng Bocie [Tibia]) więc zabawa debuggerem odpada.

Jedynie co można to tak wspomniałem skopiować bazę (co wydaje mi się niemal niemożliwe) i podmienić ip i port w pliku konfiguracyjnym tak jak już to zrobili.

Pozdrawiam NMN

Deleted.

~M@niek

Opublikowano

Zauważyłem, że jak się tu pojawi jakieś rozwiązanie to Ci od metin2PL i od EM2 bardzo szybko dowiadują się o lukach które można by wykorzystać. To forum jest, nie boje się tego użyć, INWIGILOWANE przez twórców gry jak i bota. To tyle... Jak ktoś zrobi cracka... to oni go pobiorą z tego forum, przeanalizują i zabezpieczą się.

Pozdro dla Tych co próbują walczyć z płatnościami !

Opublikowano

odsyłam do tematu w którym mamo botka , na którego mozna wejsc bez logowania!

http://www.mpcforum.pl/topic/229287-easy-metin-wersja-prubna-bez-platnego/

po rozpakowaniu bota, wklejamy do folderu cfg plik gamemd5.ini i nie trza patchowac metka ani bota, ale jest problem z init failed.

Jeżeli ci pomogłem, daj +

100 postów - [V]

150 postów - [V]

200 postów - [V]

300 postów - [x]

400 postów- [x]

450 postów - [x]

500 postów - [x]

600 postów - [x]

!!! <320627.jpg <3 !!!

33365.png

9968.jpg

21571.jpg

26981.jpg

21495.png

Opublikowano

Na forum jest użytkownik Gex ... coś tam i on jest w supporcie PL EM2 i to prawdopodobnie dzięki niemu nie mamy już servera w Dallas.

"Crafty Geek" jeśli chodzi o ścisłość, jest też drugi z Teamu EM2 ale nicku nie pamiętam.

Osobiście nie zależy mi na plusach i minusach, za stary chyba jestem na ganianie się w "Kto ma więcej", ale jeśli już jakimś cudem Ci pomogłem, doradziłem i masz zamiar coś postawić to będę wolał plusa zamiast minusa, zielony kolor ładniejszy :)

Opublikowano

.

3. Skoro stworzyli EM2, to chyba maja prawo do pobierania za niego oplat? Tez mi sie to nie podoba, ale nie drę mordy na forum.

A co oni maja za prawo do okradania Metin PL .To ty piszesz kacapoly.

My mamy takie samo prawo do crakowania EM jak oni DO metina. pozdro

Niewalcz z idiota bo sciągnie Cię na swój poziom i zniszczy doświadczeniem!!!
Jak pomoglem daj plusika

Derides;PL Polecam nowy fajny inny serv.metina

Opublikowano

szkoda ale po co szukac kogos kto moze byc anonimowy te forum jest przegladane przez .... starczy? nuiestety ale to prawdea andrzej rezygnuje ale nie w tym -przypadku siedzi cicho ale wybuchnie to jest pewne kamer tez kombinacje raczej z endriu powiem tak forum powinno byc platne czekam na pozytywne uwzglednienie CO WY NA TO?

archenemy1bb.jpg
Opublikowano

Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie typu EasyMetin2. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Na co dzień, za wykorzystywanie niedozwolonego oprogramowania przysługuje stała blokada konta, jednak postanowiliśmy dać Ci drugą szansę. W związku z tym, konto zostało zablokowane tymczasowo, a jego odblokowanie nastąpi w dniu 2010-11-24.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Szanowny graczu Metin2!

Niestety musieliśmy zablokować konto xxxxxxxxx z powodu naruszenia obowiązujących zasad. Powód blokady to:

Użycie niedozwolonego oprogramowania .

Konto pozostanie zablokowane do: xx.xx.2010 x1:xx:xx.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące tej blokady, nasz Zespół z przyjemnością na nie odpowie. Możesz się z nimi skontaktować tutaj support.metin2.pl.

Jeżeli masz jakieś pytania dotyczące płatności lub blokady za płatności, możesz je zadać tutaj support.gamepay.de/index.php?lang=en.

Więcej informacji o grze, obowiązujących zasadach i obsłudze klienta możesz znaleźć na naszej oficjalnej stronie www.metin2.pl.

Pozdrawiamy,

Twój Zespół Metin2.

RMCF

Opublikowano
Twoje konto zostało zablokowane, ponieważ HackShield wykrył, iż było na nim wykorzystywane oprogramowanie typu EasyMetin2. Co do słuszności blokady nie ma wątpliwości.

Na co dzień, za wykorzystywanie niedozwolonego oprogramowania przysługuje stała blokada konta, jednak postanowiliśmy dać Ci drugą szansę. W związku z tym, konto zostało zablokowane tymczasowo, a jego odblokowanie nastąpi w dniu 2010-11-24.

Zrób mi screena jak napisali, że EasyMetin2.

www.gamehacking.pl

sygnaturka.png

Opublikowano

Zrób mi screena jak napisali, że EasyMetin2.

Ty siedz cicho zlodzieju. Kase za bota do gry ^^ 30zl na miecha a jeszcze bana mozna wylapac. Super zabawa psss. Olac em2 juz lepiej kupic chinskiego farm bota. Nie jest ograniczony do 3 procesow i nie tnie go tak.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Musimy zrobić tak aby nikt nie wiedział z konfidentów ze działa nam EM2 .

2. To kto by zrobił EM2 dał by go zaufanym członkom forum powyżej 50postów .

3. I Tylko te osoby by go mieli na razie .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...