Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przekierowane Em2 Na Inny Serwer Działa!

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 255
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

mam problem na karzdym easy metin2 czy to te czy inne mam ten sam problem JAK jest okno gdzie się klika start nowa gra klikam start nowa gra wszkakuje jakiś komunikat klikam continun okno znika i od razu wylancza sie klikam znowu start nowa gra i znowu sie zamyka pomocy acha i dzieje się to nawet w czasie free

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak, pobrałem ta wersję, która została podana w 1 poście, dla pewności usunę em2 i pobiorę a następnie zainstaluję jeszcze raz.

#Ponowne pobranie i instalacja nie pomogła, ktoś ma inny pomysł? ;/

Pomogłem daj +

Opublikowano

Ok udało mi się to odpalić:

- EM wersja z 1-szego postu zarejestrowany na poprawionym serwerze;

- Metin wersja z maja + patch ~270mb z http://patch-mt2.za.pl/patch.html + torrent;

- hs z któregoś tam posta;

EM odpala metka, komunikat włączanie gry i dalej się loguje, nie pokazuje się okno botka i EM nie zapamiętuje nastawów konta tylko ciągły komunikat "włączanie gry" ;(

Opublikowano

Ok udało mi się to odpalić:

- EM wersja z 1-szego postu zarejestrowany na poprawionym serwerze;

- Metin wersja z maja + patch ~270mb z http://patch-mt2.za.pl/patch.html + torrent;

- hs z któregoś tam posta;

EM odpala metka, komunikat włączanie gry i dalej się loguje, nie pokazuje się okno botka i EM nie zapamiętuje nastawów konta tylko ciągły komunikat "włączanie gry" ;(

Przeloguj em2 powinno chodzić

@PeKaWu

Jak to sobie wyobrażasz ja ci dałem bana? Uspokój się i napisz do supportu.

sygnahex.png

muzyka :x.

Opublikowano

hex u mnie tak samo

-MAM EM wersja z 1-szego postu zarejestrowany na poprawionym serwerze

-MAM HS z któregoś tam posta

i mam włączonego metka a nie wyświetla się bocik w metku tylko w EM2 pisze cały czas Włączanie gry

PS.przelogowanie EM2 nie działa

HELP ME!!

Opublikowano

Kolego wyżej , co ma ten sposób do tego ,że dostałeś bany ? Masz pecha ,że znalazłeś się w właściwym czasie i miejscu i dorwali jedno z twoich kont a reszta to już po emailu leci

Wszedłem na te konto praktycznie na chwile ;D (v1 stałem) sprawdziłem czy wchodzi na postać więc wdaje mi sie to dziwne ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...