Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ok, to ja mam problem (obyście znali odpowiedź :P )

Otóż nie mogę włączyć 99nos przez DirectX :( :angry: (od przedwczoraj nie mogę... o.O O.o )

a na OpenGLu mam okropne bugi x.x więc proszę was o pomoc. :D

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witam. Właśnie skończyłem grać na UK. Z PL'em wcześniej skończyłem. Ściągam 99nos i mam kilka pytań.

1. 99nos jest na poziomie UK/PL czy KR/DE? kr de

2. Czy to prawda, że za 2h gry nabija się 1 nos$? Jak to się robi, jeśli tak? tak, sa poradniki

3. Czy to prawda, że są tam inne itemy niż na PL/UK/KR/DE? (Np. Bushtail o wyglądzie Miku) tak

4. Czy jeśli będę grać łukiem (ciekawi mnie ta postać, bo do tej pory grałem wojem i magiem) to jak mam grać żeby szybko wbić WK? rub misje i w tydzien ciesz sie wk

5. Jakie są tam ceny? np pudlo sp ok 90kk a piuro aniola 2kk

6. Czy jest tam teraz event letni? nie ale jest teraz konserwacja

7. Czy ceny w NosMallu sa takie, jak na ogólnych servach? nie

8. Czy jest tam dużo polaków? tak

9. Czy to prawda, że jest tam exp 20x? mozna tak powiedziec ale nie zupełnie, np na 50lvl na komecie idzie 0,11 za moba

10. SP robi się tam tak, jak na PL czy tak, jak na KR? PL

11. Co to za konserwacja, przez którą tak się irytujecie, kiedy się zaczęła, ile trwa i po co ona? ;x naprawie bledy i bugi, nie pograsz sobie za szybko ;)

Dużo pytań, ale jestem ciekaw odpowiedzi. duzo ? bardzo xD

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

1. 99nos jest na poziomie UK/PL czy KR/DE? Kr i De

2. Czy to prawda, że za 2h gry nabija się 1 nos$? Jak to się robi, jeśli tak? Tak wbijasz na strone i tam odbierasz .

3. Czy to prawda, że są tam inne itemy niż na PL/UK/KR/DE? (Np. Bushtail o wyglądzie Miku) Nie mam pojecia kto to miku ale jest duzo itemow

4. Czy jeśli będę grać łukiem (ciekawi mnie ta postać, bo do tej pory grałem wojem i magiem) to jak mam grać żeby szybko wbić WK? Expic i robic q :)

5. Jakie są tam ceny? Drogo bardzo a takze sie duzo zarabia

6. Czy jest tam teraz event letni? Nie ma

7. Czy ceny w NosMallu sa takie, jak na ogólnych servach? Nie sa duuuuuuzo drozej

8. Czy jest tam dużo polaków?Calkiem sporo,zapraszam do fam :)

9. Czy to prawda, że jest tam exp 20x? Tak prawda

10. SP robi się tam tak, jak na PL czy tak, jak na KR? A czym to sie rozni ?

11. Co to za konserwacja, przez którą tak się irytujecie, kiedy się zaczęła, ile trwa i po co ona? ;x Nikt nie wie, trwa od 7 i nie wiadomo do kiedy.

Opublikowano

Ok, to ja mam problem (obyście znali odpowiedź :P )

Otóż nie mogę włączyć 99nos przez DirectX :( :angry: (od przedwczoraj nie mogę... o.O O.o )

a na OpenGLu mam okropne bugi x.x więc proszę was o pomoc. :D

reinstal, nic innego nie pomoze. jak masz szybkiego neta proponuje nawet pobrac od nowa instalke

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

ok, rozumiem ale 3 h to malo a teraz i tak nie pograsz. Ja ci polecam sciagnac ale moze ktos ma inne zdanie

02animowane010.gif

Opublikowano

Wiem że nie pogram bo jest konwersacja :P

Ale jestem typem człowieka co nie lubi zbytnio czekać B)

@Edit

Dobra poczekam już ale żeby mi neta nie muliła xP

Opublikowano

Kurde ludzi konserwacja jest , nic nie zrobicie , idzcie na dwor o ile nie pada a jak przyjdziecie bedzie dzialac

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ok, jak walnie to zapłace, a jak nie walnie to ty płacisz? to jak ? xD

02animowane010.gif

Opublikowano

1. Miku Hatsune to postać z Vocaloida. Dam Ci zdjęcie. Łap. Kawapaper_Vocaloid_Miku_Hatsune_0000048_1280x1024.jpg

2. Chodziło mi czy np. jak pudło SP jest na PLu w Nosmallu za 99$, to czy w 99nos też za 99$. ><

3. Podaj nazwę fam, dołączę, jak zacznę grać.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Mam do oddania kąto na nos99 lvl 45 zaraz 46 41 profka (tego czego chce napisze na pw )

Ps oferty kto chce sie wymienić pisać na pw

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Kolejna dawka pytań.

1. Po ściągnięciu 99Nos długo się patchuje?

2. Da mi ktoś tuta jak zdobywać te punkty do nosmalla?

3. Czy te pety z nosmalla 99nos to wszystkie, jakie są w tej grze a nie ma ich na PL? (chodzi mi np czy są tam jakieś pety do złapania, których nie ma na PL)

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

@UP

Zalezy gdzie exspic jak np na grochach wiecej , wogole szybko tam leci wiec sie nie martw rob q to bedziesz mial na 45lvl 40 lvl profki

od 1 lvl leci powyzej 0,900

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Kolejna dawka pytań.

1. Po ściągnięciu 99Nos długo się patchuje? Nie ma aktualizacji ale pewnie dzisiaj będzie

2. Da mi ktoś tuta jak zdobywać te punkty do nosmalla? Jest proadnik, poszukaj sobie

3. Czy te pety z nosmalla 99nos to wszystkie, jakie są w tej grze a nie ma ich na PL? (chodzi mi np czy są tam jakieś pety do złapania, których nie ma na PL) Tak samo jak na PL

Aby wyczajić kilka możliwości polecam ci przeczytać moje TuTy do których linki mam w sygnie.

02animowane010.gif

Opublikowano

1. Napisałem 'da mi ktoś link do tuta na te punkty' po to, byś mi go dał, nie byś napisał, żebym poszukał, bo nie wiem , gdzie jest i tak.

2. To się dostaje za 2h grania 1pkt czy na odwrót?

3. Znalazłem na stronie 99nos, że ten exp x20 i gold x20 tylko na otwarcie. więc co potem?

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...