Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam wiadomości z 99nos.com

Oto one

Data: 2011 -08-08

Server w celu konserwacji, modernizacji sprzętu, prosimy o cierpliwość graczy, czas powrotu należy zwrócić uwagę na tę wiadomość Data: 2011 -08-08

Pomogłem ? Daj LAJKEŁA

Opublikowano

Wezcie sie uspokujcie , sam spam robicie bo 7 h nie dziala , Boze widzisz a nie Grzmisz !

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

tak jak up i tak jak 2 up. Boże, daj trochę buzy, xD. Róbcie tak jak ja , już zrobiłem 4 tutki

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

mam takie pytanko kim grac na 99nos zeby szybko sie expilo lukiem czy wojem??

lukiem i exp ciągle ranga, na 55 zrub destro i exp az do wk i puzniej graj kim chcesz ;)

muj kumpel tak zrobil i w 7 godz zrobil wk ( ale nie robil destro ) na 65lvl na rangu mial 69 jobek a na sinku 1 :)

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Macie problemy ludzie ;] Jak go otworzą to bedzie a nie spamicie .... Na nude polecam Crossfire(taki fps)

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Ludzie, to nie jest czat tylko temat do próśb, problemów i pytań. Spamujecie ostro... Niektóre osoby dostały już warna, lepiej się uspokójcie bo dostanie cała reszta...

2rc8k5i.png

Opublikowano

Witam. Właśnie skończyłem grać na UK. Z PL'em wcześniej skończyłem. Ściągam 99nos i mam kilka pytań.

1. 99nos jest na poziomie UK/PL czy KR/DE?

2. Czy to prawda, że za 2h gry nabija się 1 nos$? Jak to się robi, jeśli tak?

3. Czy to prawda, że są tam inne itemy niż na PL/UK/KR/DE? (Np. Bushtail o wyglądzie Miku)

4. Czy jeśli będę grać łukiem (ciekawi mnie ta postać, bo do tej pory grałem wojem i magiem) to jak mam grać żeby szybko wbić WK?

5. Jakie są tam ceny?

6. Czy jest tam teraz event letni?

7. Czy ceny w NosMallu sa takie, jak na ogólnych servach?

8. Czy jest tam dużo polaków?

9. Czy to prawda, że jest tam exp 20x?

10. SP robi się tam tak, jak na PL czy tak, jak na KR?

11. Co to za konserwacja, przez którą tak się irytujecie, kiedy się zaczęła, ile trwa i po co ona? ;x

Dużo pytań, ale jestem ciekaw odpowiedzi.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...