Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Siemka!

Zaczołem pobierać 99nos i mam takie pytanie czy może mi ktos napisać jakie są różnice między 99nos a PL ? nie ma profy? jest wiekszy exp czy co ?

A więc:

PL 99nos

Trudny exp 20x exp wiekszy od globala

trudne bicie profki na np 55lvl masz ok 55 job

Trudny job na sp tutaj muj kolega gra none stop warkiem i na 71lvl mial 99job

mały drop, niskie ceny 20x drop, np piuro aniola za ok 2kk

Jeżeli pomogłem wzbogać mnie + ;)

ps. nie pograsz sobie szybko bo konserwacja jest od wczoraj i dalej trwa

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Ale skasują 99nos, czy nie?

@up Jest profa. To jest po prostu priv na poziomie KR, inne trochę itemy i ceny, inny system płatności, a exp x20 jest teraz bo na otwarcie.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

tak jak up. raczej nie skasuja chociaz nie wiem co sie dzieje, moze byc problem poniewaz polska jest oddalona i mozliwe ze aktualizacje bedziemy musieli ręcznie pobierac.

ps. nie na poziomie kr, np na kr wbija się 30lvl w tyle co na tym privie ja wbilem 56.

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Jak ręcznie.. Zastanów się co piszesz.. Będzie normalny update tylko że może być mniejszy transfer :)

@edit

Mały spam się robi. Wejdźcie na chat jak możecie :P dodałem radio :D

xxx

Opublikowano

@UP wiekszy exp ,profa jest , szybko leci , duza ilosc kasy , 120min gry = 1 nd , yy dostajesz kase za darmo na stronie 99nos , jest tut

Sory , zaciol sie i teraz mi sie napisalo

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

ok, masz juz linki pod postami ;)

02animowane010.gif

Opublikowano

Masz @UP2

http://www.mpcforum.pl/topic/419996-tut-99-nos-darmowa-kasa/

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

2up xDDDDDD

up hehe, 45 min to malo, i tak nie wbijesz bo nie wiem ale gm sie nie spisuje, 2 dni konserwacja, ja bym szybciej ja zrobil xDDDDD

02animowane010.gif

Opublikowano

nie działa

02animowane010.gif

Opublikowano

@dziq

to ty jesteś skośnooki.. Idź im pomóż. Powiedz jak jesteś taki mądry, czy ty znasz chociaż 1 język np c++. Jeżeli nie to zamknij ryj, bo nie wiesz jak trudno to zrobić. Ty tylko grać potrafisz.

@Vamph

To idź im pomóc Einsteinie..

Wy jesteście niedorozwinięci chyba. Spamicie jak dziecko które nie ma co robić. Znajdźcie inne gry lub wyjdźcie na dwór.

Pzdr dla tych ludzi którzy dużo mówią a gówno robią.

TO DZIAŁ KTÓRY DOTYCZY PYTAŃ KURWA!

@up nie mamy..

xxx

Opublikowano

a ty co sie odzywasz? zamknij pysk bo nie jestes godny byc uzytkownikeim mpc, zgłaszam to i warm, nq\

02animowane010.gif

Opublikowano

Ty masz pysk smieciu. Jak ty się do mnie odzywasz ty zrobiłes jakieś beznadziejne tutki i od razu jesteś godnym? godny to np jest gold member. Zamknij ryj już, prawda w oczy kole?

xxx

Opublikowano

witam. Mam problem, wlonczylem google chrome i nie wiem jak zmienic kod bezpieczenstwa, wyskakuje blad, o co chodzi z tym co zaznaczylem? plz

Fotka : http://imageshack.us/photo/my-images/37/sdaasdasdasd.png/

daje + lub -, jak kto wolo xD

up dawn, racja, wypad

ok, juz duże

02animowane010.gif

Opublikowano

Viencent@ japa debilu na PL jest konserwacja która trwa 1 godzine wiec 2 dni to dużo obrarzasz innych bo są lepsi od ciebie xDDDd

żal mi sie wypad z forum

i304475_erzua-.jpg

350x19.png

Opublikowano

@Up up Daj większego screena.

Wszyscy biorący udział w tej dyskusji: OGARNIJCIE SIĘ. Wyzywacie się od najgorszych, uważacie się za najlepszych a prawda jest taka że macie po 11 lat i nigdy w życiu nie mieliście w ręce słownika ortograficznego.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...