Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prośby, Problemy, Pytania- Global,Nos99,Korean.

beliaar12

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie wiecie, o co kaman? Pobieranie stanęło na 854 mb... i nie chce się ruszyć. Dałby mi ktoś link do strony, gdzie można pobrać bezpośrednio? Nie cierpię pobierać clientów z oficjalnych stron.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Pomocy!! kiedy włanczam 99nos wyskakuje mi błąd Połączenie z serwerem zostało przerwane. Pobrałem spolszczenie i wrzuciłem w NosTale pl.

Opublikowano

No kurde ile może być ta posrana konserwacja mało mnie szlak nie trafia wczoraj cały dzień prawie 99nos tez nie było ile to jeszcze może trwać :angry:

Opublikowano

No kurde ile może być ta posrana konserwacja mało mnie szlak nie trafia wczoraj cały dzień prawie 99nos tez nie było ile to jeszcze może trwać :angry:

To ty zrób najlepszy server nostale po polsku, i zobacz ilę będziesz miał pracy

PROBLEM NA OBRAZKU

beztytuumry.png

Konserwacja jest......

Opublikowano

kur... przestancie spamowac , jest konserwacja wiec idzicie na dwor do kolegow o ile ich macie ,a nie jak ... czekacie az wlonczol

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

kur... przestancie spamowac , jest konserwacja wiec idzicie na dwor do kolegow o ile ich macie ,a nie jak ... czekacie az wlonczol

tak jak up. barycz, proszę o usunięcie spamu, tylko temat jest zaśmiecany.

Kolega powiedział ze dzisiaj do godz 16 będzie serv czynny.

Nie wiem ale moze gm musi wbic 99lvl xD bo nie maja takich programów i teraz botuja za zlosnikach xDDDDDD;

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Fajnie by bylo jak by gm zbanowal gm' a za botowanie xDDDD, jada na ancku i botuja, wkoncu to gm'i xD. Według mnie otwierają nowe kanały i dlatego tak długo xD

drzewko, o ile dobrze widze sam spamujesz, a wiec juz skoncz. Ja napisalem 1 post i tylko go edtytuje

02animowane010.gif

Expie i pomagam Pomagam za eq dla woja, kase lub piórka na enigmie oraz avalonie

Opublikowano

Ten diał dotyczy pytań i innych tego typu spraw a wy spamujecie tutaj jakimiś tematami wogule nie związanymi z tym dziełem ...

drzewou.jpg

by nn49261111

POMOGŁEM WZBOGAĆ MNIE O PLUSIKA ^^

Opublikowano

Co o jest ten last? Bo niektorzy ludzie jak jestem na blade sie mnie pytaja czy pkaze lasta a ja niewiem o co chodzi.

fochm.png

By me : (

Opublikowano

Last jest to skill na sp którego otrzymujesz na 20 jobie czyli oststni skill na sp

02animowane010.gif

Opublikowano

@UP , to jest na sp pirata , czyli te kule armatnie , masz wszystkie skille jak dostaniesz karte sp pirata

UP nie przesadzaj

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

Ej. Mam pytanie... Czy to prawda że niedługo zamkną 99nos?

I czy to prawda, że ten exp x20 jest już wyłączony?

I skąd najlepiej pobrać tą grę? Bo wczoraj na 854mb pobieranie mi się zawiesiło i dupa.

chrisdi.jpg

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Siemka!

Zaczołem pobierać 99nos i mam takie pytanie czy może mi ktos napisać jakie są różnice między 99nos a PL ? nie ma profy? jest wiekszy exp czy co ?

1375198444-U163133.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...