Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Umiem zrobic obejscie.

NIe prosciej bedzie jak zrobisz film od poczatku, ze wszystkim co trzeba zrobic ?

Zajmie ci to max 20 minut a mi on jest naprawde potrzebny

sugna70kz.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zrobiłem filmik, już go zapisuje, na filmie jest uruchamianie fb na metku z kamermodem oraz na czystym spatchowanym metku!

@jankoks przy torrentowaniu czy co?

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Zapisałem w hd żeby było lepiej widać ;p. Co do muzy, dałem jakieś badziewnie techno ale to chyba nie będzie przeszkadzało xD

32265.png

Opublikowano

dajesz linka :D^^

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

Już uploaduje się na yt. Niby za około 10 minut będzie już dostępny ale w kijowej jakości, zanim się przetworzy na hd trochę minie ale mam nadzieję że zobaczycie o co kaman.

32265.png

Opublikowano

powiem ci że on mi działa ale muszę otworzyć x clientów ;p czasem się trzeba namęczyć

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

HOT !!! Tylko się nie sparzcie xD.

http://www.youtube.com/watch?v=eyJHqUBzEvs

"Film wideo jest nadal przetwarzany. Po ukończeniu przetwarzania jakość filmu może ulec poprawie."

EDIT ZAUWAŻCIE ŻE OBA METINY URUCHAMIAM PRZEZ OBEJŚCIE!

32265.png

Opublikowano

to mi raczej nic nie pomoże erpel nie działa normalnie tylko musze x razy odpalic bota i kliknąc w okienko metina zeby się załączył

Opublikowano

Nie dziala.

Jezeli chodzi o filmik to mi chodzilo o tuta jak zainstalowac metina itp.

Jak wlaczyc to ja wiem bo mi jeszcze dzis chodzil.

frameworka 4.0 mam wiec nie wiem co jest...

sugna70kz.png

Opublikowano

Ehhh xD. Dzisiaj nie zdążę już upnąć mojej instalki ale specjalnie dla ciebie postaram się to zrobić + zrobić film. Mam nadzieję że innym użytkownikom dzięki filmowi zamieszczonemu wyżej fishbot zadziała. Na dzisiaj to koniec z mojej strony. Życzę udanego łowienia, dobranoc.

32265.png

Opublikowano

mi działa na max 8 clientach ;d ale ja odpalam okienek z botem naprawde duzoo zeby się załączył

Opublikowano

ta jutro już andrzej wstawi napewno bo dziś dostał procka to mówił ze robi

Opublikowano

kama : zależy to od + wędki ;p

gówno prawda, ja wędką +1 i +8 łowie ciągle z czasem 2,8 (2800) i nie narzekam. w 2 godziny 70-80 ryb (lowie bez zabijania, chyba ze na noc)

http://i.imgur.com/rNcKrba.jpg

Opublikowano

A jak uruchomić dwa fishboty? Bo jak uruchamiam drugiego z innego folderu to nic się nie pokazuje.

9 małży.

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Witam, nie umiecie zrobić obejścia lol2 xD? Więc tak. na pulpicie tworzycie nowy dokument tekstowy, wchodzicie w niego, wpisujecie metin2client.bin, zapisujecie jako metin2.bat Na pulpicie powinno pojawić się nowe okienko coś jak konsolka, kopiujecie to folderu z metkiem i przez to uruchamiacie.

32265.png

Opublikowano

roofi ^^ Wiem jak sie robi , tylko problem w tym ze jestem na takim sprzecie ze poprzez urochomienie tego mojego all mi siada ... Mam juz obejscie od znajomego , po zainstalowaniu NFM 4.0 chodzi pieknie ! Masz wielkie + ( juz leci limit )

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Opublikowano

@tapitek, cieszę się że działa, @Kamesennin cóż poradzić, jednym ten fishbot działa, innym nie. Nie mam już pomysłów jak ci pomóc ;/

32265.png

Opublikowano

przepraszam ze wtrace jeszcze swoje dwa grosze, macie jakis sposob by odpalic 2 okienka z tym FB ? bo mi się udaje tylko jednego ... Drugiego metka ( ten sam folder co 1 ) próbuje odpalic FB ( juz z innego folderu na jakim jest odpalony 1 ) i mi niedziala : f

graphic.png
Co te karabiny, boty takie OP!
Chcesz mnie wspomóc ? To proste ! :

https://vulcun.com/friend/herrheinrich
Dzięki za wszystkie reffy !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...