Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi też nie działa..

Mówcie czy dobrze robię:

Włączam Metin2 przez metin2mod

loguje się

włączam injector 1.1 zaznaczam okno metina

i nic się nie wyświetla z tego fishbota.

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a masz je? Jeżeli tak to weź wrzuć go na rapidshare.pl lub coś w tym rodzaju i daj linka tu.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

a masz je? Jeżeli tak to weź wrzuć go na rapidshare.pl lub coś w tym rodzaju i daj linka tu.

http://www.speedyshare.com/files/24332706/metin2client.bin

SKAN: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=59786a4d5d7fba34be50fbdc52d990a7bf1ad1c42d88fea5343b45a6c7e952d5-1284994162

Łapcie. Nic w tym nie ma;p.

PS: wątpie żeby to coś pomogło

PS2: ja używam metka z 08 roku spatchowanego i torrentowanego :P I wszystko śmiga

Opublikowano

A mógłbyś swój folder z metinem spakować do winrara i wrzucić na rapidshare lub coś takiego? Wtedy na pewno zadziała. Będę wdzięczny dam +.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

UP a czy ty wrzuciles metka ktorego uzywasz czy zwyklego spatchowaniego i storenntowanego ze strony ?

Jak mozesz to wrzuc tego z 2008.

Z gory dzieki.

Pozdro

Niestety nie bardzo, mam słabe łącze 64kb/s w góre :P.

@EDIT: Użyłem shella :P

łapcie

http://www.przeklej.pl/plik/metin2-pl-20100528-exe-001bd41pi8si2j6

Skan : http://www.virustotal.com/url-scan/report.html?id=7f5f28cab84b022601f738c670e2adab-1284988936

Amine, spróbuj ściągnąć mą instalke, zainstalować, uruchomić metina i reszta niech sie sama robi pozwól mu sie rozpakować następnie ztorrentować :) i sprobuj odpalic botka ;p

Opublikowano

W takim razie ktoś komu działa ten fishbot mógłby wrzucić swój folder z metinem na rapidshare lub coś w tym stylu?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

@ Misiol moglbys mi powiedziec przez co wlaczasz metina ?

Kamer moda ? metin2.exe ? czy obejscie ? czy moze cos innego.

i powiedz mi czy patchujesz go tym patchem od andrzeja i czy cos wklejasz albo usuwasz z metka.

@anime96 jak mi bedzie dzialal to odrazu ci podsylam

sugna70kz.png

Opublikowano

@ Misiol moglbys mi powiedziec przez co wlaczasz metina ?

Kamer moda ? metin2.exe ? czy obejscie ? czy moze cos innego.

i powiedz mi czy patchujesz go tym patchem od andrzeja i czy cos wklejasz albo usuwasz z metka.

@anime96 jak mi bedzie dzialal to odrazu ci podsylam

Mówiłem przez orginalnego metina bez żadnych obejść zawsze ztorrentowany i spatchowany :P. Włączam przez metin2.exe :P A i jeśli to ważne w rozdzielczości 800*600, ponieważ gram na laptopie a tu jest rozdzielczość HD READY, nie chce pełnego ekranu ;p

Opublikowano

Ja pobieram tą instalkę do Metina. I mam pytanie. Mam ją zainstalować, spatchować i storentować?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Ja pobieram tą instalkę do Metina. I mam pytanie. Mam ją zainstalować, spatchować i storentować?

Tak. Wszystko aż Ci się metin włączy sam :P.

KoksKoks, 16 bits ;p.

1. Instalujesz metka

2. Uruchamiasz metka on Ci sie rozpakowywuje tam pisze extracting

3. Włącza Ci się metin to menu takie, tam masz opcje zaznacz co chcesz :P.

4. Dajesz rozpocznij grę

5. Gra Ci sie torrentuje

6. Uruchamia się gra, logujesz się właczasz postać

7. Włączasz botka i śmiga :P

Jeśli komuś się okieno nei włączy niech spróbuje zagrać na 800*600 windows mode

Opublikowano

Ehh opiszę wam mój sposób jak zrobić żeby fb działał.

1.Instalujesz od nowa metka, patchujesz, torrentujesz.

2.Po strorrentowaniu wychodzisz z gry, wchodzisz do menadżera zadań i wyłączasz proces metin2.bin

3.Ściągasz, instalujesz najnowszego kamermoda na pl stąd :

www.metin2mod.tk

4.Ściągasz fb z 1 posta w tym temacie.

5.Wchodzisz w config.exe i wybierasz Window mode.

6.Uruchamiasz metka przez kamermoda, logujesz się na noobchara, ustawiasz się nad wodą.

7.Włączasz fb przez plik: "Injector1.1" Oczywiście oba pliki: Injector1.1 i MT2Fish.dll muszą być w tym samym folderze.

8.BARDZO WAŻNY PUNKT. POJAWIA CI SIĘ OKIENKO ŻE MUSISZ ZAZNACZYĆ OKNO METINA, NIE KLIKAMY NA OKNO TYLKO NA RAMKĘ WOKÓŁ OKNA METINA, CZYLI KOŁO PRZYCISKU MINIMALIZACJI.

9.Jeżeli zrobiłeś dobrze wszystkie poprzenie punkty pojawi ci się okno konfiguracyjne bota.

10.Ustawiamy fb według naszych upodobań i klikamy : START.

11.Po krótkim czasie fb zaczyna działać. Ten fishbot działa na zminimalizowanym czyli spokojnie możecie np grać w inną grę a fishbot będzie wam dalej łowił.

PS Jeżeli chcecie uruchomić 2 fb, pliki Injector1.1 i MT2Fish.dll musicie skopiować do innego folderu, czyli = dwa metki na fb, dwa foldery z plikami do fb. Życzę udanego łowienia ;)

EDIT Wieczorem postaram się wrzucić wam mój folder z metinem + fb by erpel 3.0.1, już się uploaduje.

EDIT2 xD Upnęło się już 100 mb z 620mb ~~15%.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

@roofipl niestety twoj sposób mi nie dziala ;/

Poczekam na twojego upa z tym metkiem i napisze ci co i jak.

Dzieki ze wogole chce ci sie go wrzucac.

+ juz u mnie mas ;)

Pozdro

sugna70kz.png

Opublikowano

@KoksKoks, Kamessennij na czym polegają wasze błędy, kiedy uruchamiacie fb pojawia wam się 1 okno z informacją że macie kliknąć na ramkę i kiedy ją klikniecie nic się nie pojawia? Działały wam xangelboty 2.6,2.7 przed wejściem hs3? Co do upa, 35% wrzucone, 220mb z 620mb, nie mam co na kompie robić to wam wrzucę i może podziała zresztą za pół godziny jadę na basen i wrócę po 21 więc nie mogę pozwolić żeby komp się marnował xD

32265.png

Opublikowano

Działa!! Cud xD Plusiki lecą ;)

1. Sciagnalem od nowa metina ze strony www.metin2.pl

2.zainstalowałem.

3.odpaliłem żeby sie wszystko tam spatchowało.

4.Zalogowałem sie na konto

5.Otworzyłem Menadżer zadan (CTRL+ ALT+ DEL) Wszedłem w procesy i zamknałem proces metin2.bin

6.Włączyłem FB i wszystko pieknie działa :)

Mam win 7.

@Edit

I juz nie działa pozdro B) B) Wyłaczylem kompa na 10 min. Odpalilem i juz nie dziala.... Bez obrazy ale bardziej popierdolonego bota to nie widziałem. Jak to możliwe że coś co działało pięknie za 10 min przestaje dzialac?...

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Jeszcze jedno bardzo ważne pytanie. Czy metin uruchamia wam się w window mode czy fullscreen? Czasami pomimo ustawienia w configu window mode fullscreen się uruchamia. Wtedy robimy tak: w folderze z metkiem szukamy pliku : metin2.cfg Otwieramy go za pomocą notatnika i uruchamia wam się tak jakby config w notatniku. Zmieniacie zawartość 2 pierwszych pól z 1024 na 768 (chyba) na 800 600 i zapisujecie, jeżeli metin uruchomi wam się w window mode fb POWINIEN działać :P

32265.png

Opublikowano

Mi dzialaly wszystki mozliwe fishboty przed hs3 ;/.

Nie mam sam pojecia co sie kurde dzieje.

Wczoraj o 13 godzinie wszedlem na epvp, sciagnalem tego fb, dzialalo mi na nim 5 kont.

Wylaczylem komputer, chce znowu wlaczyc, ale juz zadne nie dziala.

Dzis rano udalo mi sie uruchomic jednego bota, ale gdy wylaczylem metka, juz nie dzialal.

Kilkanascie minut temu dzialal mi 1 bot, gdy chcialem wlaczyc kolejnego, okienko sie nie pojawialo, a folderow z tym bocikiem mam tyle ile kont, czyli 5.

Teraz gdy chce wlaczyc bocika, i kilkam na ramke metina, NIC SIE NIE POJAWIA ;/

Zobacze moze jakies inne sposoby dzialaja, ale mysle ze twoj uploadzik rozwiaze moj problem.

Milego plywania.

Pozdrawiam

EDIT uruchamiam w window mode 800x600.

sugna70kz.png

Opublikowano

Hmm jaki masz system? Zainstalowałeś wszystkie bzdety typu framework? Masz włączonego antywira podczas włączania fb? Mi np kaspersky blokuje fishbota że jest właśnie tak że nie reaguje jak klikam na ramkę, dopiero jak wyłącze kasperskiego fb mi śmiga.

Post odnosi się do Kamesennina i KoksaKoksa, niechce mi się zmianiać końcówek osobowych w wyrazach xD

32265.png

Opublikowano

Przepraszam za post pod postem ale przez przypadek kliknąłem nowy post i za późno się zorientowałem ;x. Do czasu aż nie upnie się mój metek spróbujcie tak: Zinstalujcie czystego metka, spatchujcie go i oczywiście ustawcie tak żeby działał na window mode, nie instalować kamermoda i spróbować fb uruchomić.

EDIT upnęło się już 51%.

EDIT2 ^^ Oczywiście po uruchomieniu musicie wyłączyć w procesach metin2.bin

32265.png

Opublikowano

Ja właśnie pobrałem tego Metina od Misiola i teraz spatchuje i storentuje, jak będzie działał to napisze.

Tylko mam pytanie, jak mam w procesach wyłączyć metin2.bin przecież mi się Metin wyłączy wtedy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Mama windows xp sp2, framework zainstalowane a moj antywir to ESET NOD 4.2

@EDIT Jak wylaczysz metin2client.bin to ci sie metin wylaczy

@EDIT2 Zrobilem tak jak mowiles, wylaczylem antywira i dalej nic

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...