Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie mi nie działa a odpalam przez kamermoda

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Za h. teraz nie idzie... A już się cieszyłem, że moje złote botki będą miały co robić ;/ Zaruchany easy zostaje, ale cóż\

Edit: haha co za FB włączyłem 130dllek klikam na okno metka wielki 2 minutowy lag i zakoczyło nie wiem ocb o.0

Edit2: teraz nie poszło ;/

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

Tak w gwoli ścisłości to xp jest tylko 32 bit :) Roofi nie wiem czemu ale 4.0 frame work + Twój metek mi nie działają. Jak przeniosę do folderu client2.bin ten stary to jest ale nie ma widzenia itemów i kicka ale łowi (wiem bo kupowałem od nowa przynętę)

I nie wyrzucaj pierścieni lucy itp... tylko farby. Można sprzedać za 10k u NPC a do graczy koło 50k nawet.

Zbieram +

Opublikowano

Jest w stanie ktoś z tego forum:

"Wykroić" z em2 fb? Tak żeby był najzwyklejszy - tylko nakładał przynętę, zarzucał, wyciągał kiedy pojawi się chmurka, ale działał na zminimalizowanym oknie na Kamermodzie bądź orginalnym metinie! Bądź jeśli ktoś jest ambitny napisać swojego, o podobnych ustawieniach?

Wtedy bym był bardzo wdzięczny (a swoją wdzięczność objawiał przez 5x+ dziennie)

Co to tego fb - to jakiś dziwak, raz chodzi, raz nie o.0, raz przymuli i nie zarzuci przez 2 min o.0

FRONTSIDE

Szukam dobrych zespołów POLSKICH metalcore'owych i trash'owych - > PW

Opublikowano

NIE DZIAŁA! TO JEDEN WIELKI KIT!! Próbowałem:

-kamer moda

-normal metka

-wyłączania w procesach

-włączania metka przez metin2bin

-włączania mnóstwo FB (6x100)

-przez patche 4.1 i 4.3

-bot w innym folderze

-obejście kawasa

Wszystko na framework 4.0 i wiele reinstalach metków na 3 różnych instalkach.....

JEDYNIE działa kiedy dam metin2client.bin stary (bez nowego serwa a najgorsze to że kicka... nie widać itemów ale to nie problem bo można kupić robaki przecież po uruchomieniu)

Jeżeli ktoś ma kolejny "super pomysł" niech napisze... i tak nie zadziała....

DAJE NAGRODĘ 1KK SERW 24 LUB 4KK SERW 17

Zbieram +

Opublikowano

UP CZY JA WAM DO KUR KAZAŁEM INSTALOWAĆ PATCHA 4.1 BADZ 4.3???? Znajdź mi posta w którym tak napisałem. Dzisiaj wieczorem będzie film jak uruchomić + dowód że u mnie działa -.-.

@KoksKoks a mówiłeś że ci wcześniej działało xD. Robisz tym samym sposobem czy coś zmieniałeś?

EDIT na filmie będzie uruchamianie na kamer modzie i zwykłym metku.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

@jabolek12 żeby uruchomić np 3 boty musisz mieć 3 foldery z tym fishbotem. Z każdego fishbota możesz uruchomić max 1 metina. Więc 3 foldery z fb = 3 metki. Co do filmu zaraz biorę się za nagrywanie, obróbka + wrzucenie na youtube zajmie trochę czasu, myślę że przed 23 POWINIENEM ale nie obiecuję że dzisiaj go zamieszczę, wiadomo każdemu może coś wypaść.. PS na filmie będzie jak odpalić bota na metku z kamermodem ( większości ten sposób nie działa więc zamieszczę też sposób z uruchomienem fb na zwykłym metku. @kamesennin framework 4.0 zainstalowany?

32265.png

Opublikowano

Kurde, avek mi się coś zwala nie mogę zmienić xD. Co do tematu, @Kamesennin zaznaczasz na metku ramkę czy klikasz byle gdzie w metku? @KoksKoks nie pojawia ci się okno konfiguracyjne kiedy zaznaczysz ramkę tak? Hmm, szczerze niewiem o co kaman, spróbuj wyłączyć antywira, sprawdź czy masz oba pliki bo mi np dzisiaj kaspersky usunął dllke i dlatego mi nie chciał działać xD, napewno uruchamiasz przez tego samego metka?

32265.png

Opublikowano

Tak mam oab pliki i wylaczonego antywira.

Wlaczam przez twojego metka.

Robie dokladnie tak jak opisze.

1.Wchodze w folder z metinem (tym twoim)

2.Odpalam moda kamera

3.Loguje sie na postac

4.Staje przy wodzie

5.Otwieram eq

6.Otwieram folder ktory mam na pulpicie fishbot 1.

7.Klikam 2 razy na Iniector 1.1

8.Klikam na ramke metina

9.Dziekuje dobranoc nic sie nie pojawia

sugna70kz.png

Opublikowano

A mówisz że wcześniej działało ;/. Kurcze, nie mam pomysłu jak to zrobić ;/ Wiem że to dziwnie zabrzmi ale spróbuj przez obejście w tym folderze ;/ Idę wziąść prysznic, pomyślę za ten czaas co można zrobić.

32265.png

Opublikowano

Co do kompa wcale nie jest taki zły ^^. Teraz do rzeczy, uruchamiasz przez mojego metka którego upnąłem tak? Nie patchowałeś go tylko uruchomiłeś przez kamer moda? Spróbuj przez obejście zamieszczone w tym folderze. Hmm. Bardzo dziwne, wcześniej ci działało teraz nie... Wiem że znowu musisz coś ściągać ale na prawdę nie wiem co się dzieje ;/. Ściągnij metka stąd, to instalka metka na której botki mi śmigają

http://www.przeklej.pl/plik/metin2-pl-20100528-exe-001bd41pi8si2j6

Zainstaluj, spatchuj, uruchom, wyłącz metin2.bin, zaloguj się i spróbuj bocić. Sory że tylko ściągania ale nie wiem jak to możliwe ;/

32265.png

Opublikowano

Kurcze, szukam jakiegoś mirrora ale narazie nie mogę znaleść ;/. Jak znajde to edit.

EDIT masz konto na chomikuj? Jak tak to ściągnij jak nie to spróbuj założyć konto i zobacz czy za free można to ściągnąć

http://chomikuj.pl/damianrinc?fid=339387452

32265.png

Opublikowano

No w dupe xD. Masz jakąś instalkę metka? Zainstaluj nowego, spatchuj, uruchom, wyłącz metin2.bin, zaloguj się i sprawdź. Ja zaraz może upne na yt film.

EDIT, jak nie będzie działał sposób z metin2.bin, zrób obejście i wklej do tego nowego metka, wtedy nie będzie metin2.bin tylko sam proces metin2client.bin który masz zostawić, chyba umiesz robić obejście tak?

32265.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...