Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj tego metka skopiować w inne miejsce i potem napisz jaki będzie wynik.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Oczywiście jak zwykle mi bocik nie działa... Sposoby z filmiku wypróbowałem instaluje na drugim kompie i tym razem uda mi się nawet zrobić 1k FB (mocniejszy sprzęt) i spróbuje wszystkimi sposobami...

Drugi komp i nie działa... nagle widzę okienko bota i nie wiem co się dzieje ale później przypominam sobie że jest stary client i trzeba go spatchować...

W zamian za pomoc ZWIĘKSZAM SWOJĄ OFERTĘ

S17 10KK!!!

S24 8KK!!!!!!!!!!

Jak również zamieszczenie stronki na stronce gdzie jest mnóstwo kliknięć foty-klasa2fyy.za.pl mnóstwo $ na grach typu bitefight battleknight. Stronka jest w serwisie gdzie inni ludzie klikają ją za $ więc mnóstwo kliknięć gwarantowane.

Czekam na propozycje naprawienia problemu.

Zbieram +

Opublikowano

jak klikam na "pasek okienka metina" to mi sie menu bota nie wyswietla ;/ pomoze ktos?

Opublikowano

To jak jak odpalić dwa boty?

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

cholera włączam tego małego metina stoje przed wodą normalnie właczam fishbota naciskam na metina a fishobt sie zmayka musze jakies 4tys razy próbówać zeby w końcu się włączył wie ktoś czemu tak jest ??

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pierwszy kwadracik jest do zabijania, a drugi do wyrzucania. Jak zaznaczysz pierwszy to będzie zabijał. Ewentualnie może być na odwrót.

To co jak uruchomić dwa metiny z tym fishbotem, bo na EM przez całą noc 4 małże... :huh:

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Mam problem wczoraj mi dzialal FB ale jak dzis wlaczam to juz mi nie dziala pokazuje mi sie okienko z FM zebym kliknol na metina poczeym klikam na metina i gasi mi sie to okienko z FB nie pojawia mi sie ta konsola zeby wlaczyc go wie ktos co moge zrobic zeby mi dzialal??

eminem2e.jpg
Opublikowano

Ja jak włączę tego fisha, to mi błąd z tym plikiem .dll wywala, wkleiłem go do system32 i każdego folderu w metinie i dalej to samo, mam czystego metka, żeby chodził bot...

To że lolek1400 nieznaczny że mam 14 lat !

Opublikowano

... nie musisz do system32. Injector i dll muszą być w tym samym folderze, nie sama dllka.

32265.png

Opublikowano

Framework 4.0 zainstalowany? Spróbowałbym jeszcze usunąć tą dllke co wkleiłeś do system32.

32265.png

Opublikowano

nie chce byc złosliwy ale napisales ustawiamy chara nad woda a ten twoj bocik z filmiku łowi na ziemi dobry,

prawie jak chinol

diablo3x.png

Opublikowano

W tym miejscu co ustawiłem każdy fishbot łowi... Idź i sprawdź normalnie bez żadnego bota czy będziesz mógł tam zarzucić wędkę ;x.

32265.png

Opublikowano

elo. ja mam taki problem że gdy klikam na okienko metina to mi nic sie nie pokazuje. robie zgodnie z instrukcja ze wlanczam metka i potem fb i kae kliknac na ekran metina ale mi sie ono po tym kliknieciu wylacza. pomoze ktos????

Opublikowano

Hmm ja zauważyłem , że jak odpalę menadżera zadań (alt + ctrl + del) wchodzę w procesy , nic tam nie robię , wyłączam to i bot się za 1-szym razem włącza , niewiem , może zbieg okoliczności , może nie , ale na win 7 mi tak wchodzi za każdym razem :))

Opublikowano

osobiscie mi działa swoim sposobem: wlaczam metina , wylaczam tego metin2.bin loguje chare zarzucam wedke uruchamiam tego icje costam i chodzi!

pomoglem? licze na + :)))

kyolkushinaki.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...