Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zainstalowałem, spatchowałem, storentowałem ustawiłem się nad wodą włączyłem fishbota zaznaczyłem okno metina i nic. Nie wiem. Czekam na wstawke od roofiego ;)

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja rowniez mam windowsa xp home edition, sp2 framework ten najnowszy (instalowany jakis miesiac temu), bez antywirusa sprobowalem i nie dziala.

Zaraz wyproboje ten twoj sposob, i dam edita.

Tego twojego metka jutro rano sobie pobiore, bo zaraz mykam na jakis film.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

Witam, wróciłem z basenu, ale się fajnie pływało xD. Oto obiecana wstawka

http://www.megaupload.com/?d=Z5RVO565

W paczce macie metina na którym działa m2fish by erpel 3.0.1 + m2fish by erpel 3.0.1. Mi działa kiedy zrobię tak: Uruchamiam metka przez "Metin2Mod" lub przez plik "metin2.bat". Loguję się, ustawiam postać nad wodę, oczywiście otwieram eq i włączam plik injector 1.1 zamieszczony w folderze. Powinno pojawić nam się okno : "Select the Metin2 window" Po czym klikamy na ramkę metina : przykład na mozilli firefox

http://phpbluedragon.pl/ksiazki/mozilla_firefox_pliki/image009.gif

Ramka na tym zdjęciu znajduje się na tym przykładzie na niebieskim pasku i napisie : Google - Mozilla Firefox. Jeżeli prawidłowo zrobiliśmy powyższy punkt powinno pojawić się okno konfiguracyjne bota:

http://img121.imageshack.us/i/prevh.png/

Konfigurujemy i klikamy START. Cieszymy się działającym botem ;)

EDIT co do skana, skanowałem u siebie całą paczke i wykryło mi tylko i wyłącznie 1 wirusa w fishbocie, mam kasperskiego więc możecie zobaczyć w skanie podanym przez autora tematu jaki to wirus.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Cóż, plusa już Ci wystawiłem, a teraz pobiorę twojego metina. Mam nadzieję, że podziała, bo zbieram na łuskę +9 ;)

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Dzięki za + wub.gif Jeżeli nadal nie będzie działało w co wątpię zastosujcie się do mojego poprzedniego posta : "Przepraszam za post pod postem ale przez przypadek kliknąłem nowy post i za późno się zorientowałem ;x. Do czasu aż nie upnie się mój metek spróbujcie tak: Zainstalujcie czystego metka, spatchujcie go i oczywiście ustawcie tak żeby działał na window mode, nie instalować kamermoda i spróbować fb uruchomić.

EDIT upnęło się już 51%.

EDIT2 ^^ Oczywiście po uruchomieniu musicie wyłączyć w procesach metin2.bin".

32265.png

Opublikowano

Ja tez juz Ci plusa dalem, zaraz dam tyle ile moge ;).

Metin mi sie juz pobiera, ide wziasc prysznic, jak skoncze to dam edita i napisze czy dziala.

Przez kilka dni masz u mnie +iki, bo chcialo ci sie wrzucic metka, zrobic screeny, opisywac nam dokladnie wszystko w ptk itp.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

Dziękuje za +. Mam nadzieje że będzie all działać. Co do robienia screenów itp. jak się chce to chwilka roboty xD.

EDIT ide wsiąść kąpiel, przed 23 jeszcze wejdę na mpc i zobaczę czy wam działa :)

32265.png

Opublikowano

U mnie wszystko dziala po sciagnieciu folderu fishbot od roofipl ;)

Oczywiscie + i 5 za to ze upnoles i pomogles innym z tym fishbotem

Pozdrawiam i ciesze sie ze coraz wiecej takich uzytkownikow jak Ty na tym fourm

Opublikowano

Niestety.

Popralem paczke, a okienko fishbota sie nie pokazuje ;/.

Czyli jest to samo co było wczesniej.

Odpalalem przez metin2.bin i przez kamer moda, nic nie ruszalem w folderze ;/

Jutro rano sproboje ten twoj 2 sposob, bo teraz mi sie nie chce.

Nie wiesz moze czemu okienko bota sie nie pokazuje ?

A i mam sprawe czy moglbys nagrac dla nas wszystkich wideo tuta jak to wszysko zainstalowac, zrobilbys wszystko od nowa.

Z gory dziekuje w imieniu bardzo wielu osób ktorym tez sie to przyda.

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

@qCk1337 czm go odpalasz ?

Kamer modem czy metin2.bat ?

EDIT: pobieram frameworka 4.0 moze pomoze

EDIT 2: Taaaaaaaaaaaak, pobralem frameworka 4.0 i smiga juz ;).

Wiem ze kilku osoba nie dziala. POBIERZCIE FRAMEWORK 4.0 I DZIALA !!!!!

Pozdrawiam

sugna70kz.png

Opublikowano

Dalem edita, wszystko dziala i odpalam Metin2mod ; )

Na poczatku tez mi nie dzialalo ale kliknolem w srodek ramki a nie obok napisu Metin2 i bangla

Opublikowano

Witam, wróciłem z basenu, ale się fajnie pływało xD. Oto obiecana wstawka

http://www.megaupload.com/?d=Z5RVO565

W paczce macie metina na którym działa m2fish by erpel 3.0.1 + m2fish by erpel 3.0.1. Mi działa kiedy zrobię tak: Uruchamiam metka przez "Metin2Mod" lub przez plik "metin2.bat". Loguję się, ustawiam postać nad wodę, oczywiście otwieram eq i włączam plik injector 1.1 zamieszczony w folderze. Powinno pojawić nam się okno : "Select the Metin2 window" Po czym klikamy na ramkę metina : przykład na mozilli firefox

http://phpbluedragon.pl/ksiazki/mozilla_firefox_pliki/image009.gif

Ramka na tym zdjęciu znajduje się na tym przykładzie na niebieskim pasku i napisie : Google - Mozilla Firefox. Jeżeli prawidłowo zrobiliśmy powyższy punkt powinno pojawić się okno konfiguracyjne bota:

http://img121.imageshack.us/i/prevh.png/

Konfigurujemy i klikamy START. Cieszymy się działającym botem ;)

EDIT co do skana, skanowałem u siebie całą paczke i wykryło mi tylko i wyłącznie 1 wirusa w fishbocie, mam kasperskiego więc możecie zobaczyć w skanie podanym przez autora tematu jaki to wirus.

Działa! :D Mistrzu jestes ;D ++++++++++

Tak więc:

1.Sciagnalem metina od roofi'ego (Cytat razem z Linkami dodałem wyżej)

2.Najpierw odpalilem Kamer moda (ikonka Metin2Mod) i sprawdzilem czy moze zadziała.Niestety w moim przypadku to nie poskutkowało. Fb dalej nie dzialal.

3.Tak wiec odpalilem Najzwyczajniej metina (ikonka metin2).Spatchowal sie itp.

4.Zalogowałem sie na konto i zminimalizowałem metina

5.Otworzylem Manager zadan (CTRL+ALT+DEL) wszedlem w zakladke procesy i zamknalem proces Metin2.bin (NIE METIN2client.bin!!!)

6.Potem odpalilem FishBota (Plik Injector1.1)

7.Wyskoczylo mi w lewym gownym rogu nieduże okienko (FB każe nam wskazac metina)

8.Zmaksymalizowałem Metina.

I wszystko Ładnie pięknie chodzi :D (jak narazie) ;) ;) Mam win 7 jbc

Ps. Może ktos przy okazji podać czasy dla wędki +5 i +6 ? (ew.jeszcze +7) Bo te z tematu "Czasy wędek" to chyba były sprawdzane na patyczku bo bigmilku ;p

@edit

Wie ktos jak odpalic wiecej niż jedno konto?

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Mi wciąż nie działa. Uruchomiłem Metina przez metin2mod. ustawiłem się nad wodą włączyłem bota i dalej nie ma tego okienka. Teraz ściągam Net framework to może pomoże. Aha i kiedy mam wyłączyć proces metin2.bin. Podczas włączenia bota czy kiedy?

UP:

Przy instalacje net framework jakiś błąd: przed uruchomieniem instalatora trzeba 32-bitowy składnik Windows Imaging Component (WIC).

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

@Up

Skoro nie dziala przez Metin2Mod to najzwyczajniej odpal metina tak jakbys nie uzywal zadnych hackow :) Metin2.Bin zamykasz jak juz sie zalogujesz na postac (przed włączeniem fb)

Wszystko napisałem w @2xUP.

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

@amine96 jaki masz system? 32 czy 64 bit? Ściągnij sobie frameworka stąd

http://www.download.net.pl/18896/Microsoft-NET-Framework/

i wybierz odpowiednią wersje dla ciebie (Pod przyciskiem pobierz program masz wybierz wersję) Jak już to nie będzie działało to zostaje czysty metin spatchowany i próbować odpalić.

EDIT Dobra zmieniłem już stronę spróbuj z tej.

32265.png

Opublikowano

Właśnie uruchamiam Metina2 zwykłego i przy ładowaniu gry gra się wyłącza to samo jeżeli uruchomię przez metin2mod. Wczoraj jeszcze było wszystko ok.

Mam Windos XP 32 bity.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Hmm, masz ten sam błąd co jeden użytkownik który wczoraj pisał w innym temacie, miał xp hm. Ten metin zwykły co ci błąd wyskakuje jest w folderze w którym już było grzebane tzn. mody, dmg hacki itp i ty go spatchowałeś?

EDIT jak 32 bp to ściągnij stąd framerworka

http://www.download.net.pl/18896/Microsoft-NET-Framework/

32265.png

Opublikowano

No ok pobieram. Błąd nie wyskakuje tylko gra się wyłącza przy ładowaniu gry na tym Metinie od ciebie.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

A ty go spatchowałeś tak? Jak tak to na niektórych kompach teraz na hs3 (mam tak samo na 2 kompie u siebie, musiałem zainstalować od nowa metka żeby działał) właśnie tak wywala do pulpitu. Jak zainstalujesz frameworka napisz.

32265.png

Opublikowano

A mam takie pytanie trzeba ustawić kamerę na 2D? I jak się zaznacza okno to koło tego włączenia, zminimalizowania czy koło napisu Metin 2? Teraz instaluje się Framework.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Co do kamery 2D to nawet niewiem o co ci kaman xD. Co do zaznaczania obojętnie gdzie ale ważne żeby na tym pasku.

32265.png

Opublikowano

No trzeba, aby było zbliżone jak najbliżej do głowy?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...