Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurw*** Ciągle mam to samo! Włączam metina i fb tyle że jak nacisnę na okno metina jak mi każe to nic nie reaguje -.-

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

wielkie THX za tego bota Swietnie działa jak cos to uniwersalny czas to 2600 bardzo dobrze na nim łowi :) na poczatku miałem lekkie problemy.

dbsygnatura.jpg

Opublikowano

Jak to możliwe że niektórym nie działa i wszyscy mają jakiś swój sposób!!! Mi nie wychodzi klikam na metina po odpaleniu fb i nic puuuustoo.

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Opublikowano

Witam!!!

Super działa u mnie :D , ja mam czystego metka new po patchu zrobiłem kopie folderu Metin2 tylko dla EM2, FB itp.. jedynie co dograłem to Metin2mod_pl patch ze strony http://www.metin2mod.tk/ , uruchamiam po przez Metin2mod.exe ekranik 800x600 32BP po zalogowaniu na konto odpalam M2F plik Injector1.1.exe przy pierwszym uruchomieniu pyta które okno wybrać wystarczy popatrzeć na obrazek który wyświetla ;) trzeba zaznaczyć górną część belki okna i gotowe , potem to już konfig i śmiga aż miło

/pozdro ALL

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@UP zrobiłem tak jak napisałeś i dalej nie działa ;/ kurde coś nie tak niektorym działa , a niektórym nie :/

314bb0jza5x.th.jpg

Górnik Zabrze & GKS Katowice & RoW Rybnik & Wisłoka Dębica

To nie moda głupia pało , tylko zgoda jakich mało !

GÓrNY SLONSK

Opublikowano

Dziala jedynie na patchu 4.3 ale nie widać eq i kicka z serwera,jak się kupi przynete to cos polowisz przez 1min.To tyle ;/

Opublikowano

U mnie all działa. Mam czystego spatchowanego metina, instaluje do niego kamermoda, uruchamiam przez niego, włączam fb i wszystko śmiga :)

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

na początku też mi nie działał ale użyłem sposobu roofipl(chwała Ci :D) czyli odpalamy metka spatchowanego i ztorrentowanego dajemy magiczny skrót ctrl+alt+del i w procesach wyłączamy metin2.bin po czym odpalamy fb klikamy na okno metina i Jest! :D

Opublikowano

@majdix troche inny był mój sposób ale co tam xD. Teraz mam sprawę do pozostałych użytkowników. Wie ktoś może jak odpalić 2 fb? Bo kiedy chce uruchomić 2 fb podczas kiedy 1 już śmiga, uruchamiam injectora, pojawia się okienko żeby kliknąć ramkę, klikam ją ale nic się nie dzieje ;/. Przy 1 fb normalnie działa kiedy klikam na ramkę. Oczywiście za pomoc polecą +/- jak kto woli :)

32265.png

Opublikowano

udało mi się po wielu próbach sposobem roofipl

instalujemy czystego metina, patchujemy

zamykamy metin2.bin

instalujemy kamermoda

i fb rusza :)

preferuję +.

Opublikowano

Nie działa... Wszystkie sposoby wypróbowałem:

- obejście w sposób 1 : patch 4.3, wklejenie folderu hack shield i pliku metin2client.bin --- nie dziala

- czysty spatchowany metin2 --- nie działa

- czysty spatchowany metin2 z kamer modem --- nie działa

Nie dziala - czyli wchodze na postac itp itd. włączam injector klikam na okienko metina i nic się nie dzieje.

Pozdro < próbowałem na noob charze.. >

Opublikowano

Dzięki ziomek działa ;]

A jak go odpaliłem ?

Zrobiłem to tak

Metka spaczowałem ,

skopiowałem metin2.bin

zainstalowałem patch 4.3

wkleiłem kopie metin2.bin

zainstalowałem dmg i przez obejscie odpaliłem

I działa

Ja chce +

Potrzebujesz pomocy w sprawie metin2 ?. Nie bój się napisz do mnie na PW z wielką chęcią pomogę ;]

mpcforum4everblue.jpg

Opublikowano

@roofipl

Spróbuj tak wypakować fishbota do 2 folderów i następnie jedną postać odpalać z jednego folderu, a 2 z drugiego folderu. U mnie działa :P.

PS: U mnie nic nie trzeba było wyłączać ani metin2client.bin ani kamermoda instalować :PP

Opublikowano

@misiol zaraz spróbuje twoim sposobem :) dam edita jak sprawdze.

FUCK YEAH działa, wkońcu można będzie pobocić :)

32265.png

Opublikowano

MAM SPOSÓB NA URUCHOMIENIE!!!!!!!!!!!!!!!

Wystarczy spatchować metka + zainstalować kamer moda a potem bota dać do nowego folderu (nie może być w program files).

Zbieram plusiki :))

UWAGA MUSI BYĆ CLIENT GDZIE ITEMÓW NIE WIDAĆ ALE BIERZEMY RYBKI U RYBAKA I 0 PROBLEMU :))

Zbieram +

Opublikowano

Probuje na wszystkie sposoby i stale to samo, fb odpalam kilkam na okno metin2 i nic sie nie pokazuje :/

Reinstall metina, nic nie instaluj spatchuj go. I odpal fb

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...