Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie mam pojęcia jak go odpalic...dzialam na obejsciu kwasa i robie tak: Właczam metka /lgouje się/ ide nad wodę/ właczam FB/ Mam oknienko Select the Metin2 window / klikam na okienko metka/ no i dupa nic nie działa :(

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Działa! :D Mistrzu jestes ;D ++++++++++

Tak więc:

1.Sciagnalem metina od roofi'ego (Cytat razem z Linkami dodałem wyżej)

2.Najpierw odpalilem Kamer moda (ikonka Metin2Mod) i sprawdzilem czy moze zadziała.Niestety w moim przypadku to nie poskutkowało. Fb dalej nie dzialal.

3.Tak wiec odpalilem Najzwyczajniej metina (ikonka metin2).Spatchowal sie itp.

4.Zalogowałem sie na konto i zminimalizowałem metina

5.Otworzylem Manager zadan (CTRL+ALT+DEL) wszedlem w zakladke procesy i zamknalem proces Metin2.bin (NIE METIN2client.bin!!!)

6.Potem odpalilem FishBota (Plik Injector1.1)

7.Wyskoczylo mi w lewym gownym rogu nieduże okienko (FB każe nam wskazac metina)

8.Zmaksymalizowałem Metina.

I wszystko Ładnie pięknie chodzi :D (jak narazie) ;) ;) Mam win 7 jbc

Ps. Może ktos przy okazji podać czasy dla wędki +5 i +6 ? (ew.jeszcze +7) Bo te z tematu "Czasy wędek" to chyba były sprawdzane na patyczku bo bigmilku ;p

@edit

Wie ktos jak odpalic wiecej niż jedno konto?

ziom!!! kocham Cie normalnie!!! meczyłem się z tym od wczoraj dzisiaj uruchomiłem go kilka razy ale nie wiedziałem jak, patrze co piszesz, mysle, cholera przeciez ja tak zrobiłem, patrze działa!!!!! wielki + dla Ciebie GZ!

kyolkushinaki.jpg

Opublikowano

ja Np niemam windows 7 mam XP i dupa nie działą

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

@up wpisz w 1 okienku czas wedki a w 2 wpisz 4000

oczywiście + bot działa rewelacyjnie z 20 złowionych 18 złowił :P

# CASE: GELID DARKFORCE           # RAM: ADATA 7-7-7-20 3X2   # PSU: Thermaltake 730 SE
# Mouse:ZOWIE FK2 2012   # CPU: I7 920 4,20GHZ  # SOUNDCARD: Creative Sound Blaster X-FI XtremeGamer
# Mousepad: SteelSeries QcK +        # CPU COOLER: PROLIMATECH MEGAHALEMS REV 2.0 SILVER
# Headset: SteelSeries 5hv2 White    # MOTHERBOARD: P6T DELUXE V2   # CARD: GTX 580 MSI TWIN FROZR
# Keyboard: TESORO DURANDAL ULTIMATE MOBA  # MONITOR: SAMSUNG 85 HZ DUNNO MODEL  # HD: SSD 128 KINGSTON,BE WD1003FZEX 1TB

Opublikowano

To wystarczy na spatchowanym metku wyłaczyc w Menadzeru zadan Metin2.bin i chodzi jak ciacho ?

Nie bądź żyła - oddaj krew! Jeżel chcesz dając mi + mogę Cię wyręczyc :P

teletju2jo9.jpg

Daj + <(

^^,)>

Opublikowano

Elo

Jakie macie ustawienia wędki ?

co oznacza te II a co te II ?

chodzi mi o czas wyciągania wędki ..

które to pole xD?

ok , doszedłem już do wszystkiego ;D

thx ^^

nie zły bocik ;D

leci + i 5 -tka ;d

bleach%20tag.png
Opublikowano

Jakim cudem wam działa co zrobiliście ???

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni wstaw to do swojej sygnatury.

Opublikowano

To tylko pod niektórymi windowsami (jestem ciekaw tych co mają seven czy chociaż mają 4gb ram :) i proszę mi tu nie spamować "a ja mam"). Przeinstaluj parę windowsów jeżeli masz i na pewno gdzieś zadziała (mi za 2 windowsem). Jestem ciekaw czy można to na innym systemie uruchomić.

Zbieram +

Opublikowano

Jeśli masz viste to uruchamiaj jako administrator ;)

Jeżeli nie działa to twój iloraz inteligencji jest mniejszy niż 80%

albo masz komputer ze ,średniowiecza =.=

bezsensu nie działa to dziadostwo

Bo cipa jesteś ..

Albo tak jak pisałem wyżej :)

Ja odpalam bota na laptopie gdzie mam 3gb ramu :)

bleach%20tag.png
Opublikowano

Pobralem od nowa metina, zainstalowalem go oraz spatchowalem...mam juz zainstalowanego od dawna Freamworka 3,5 wiec nie musze pobierac 3.0.NAstepnie sciagnelem tego Fishbota od Erpela na pulpit.I wlaczylem metina zalogowalem sie ,dalej wlaczylem FB i pojawila sie ta informacja zeby kliknac na okno metina,klikam i nic sie nei dzieje.Powtarzalem czynnosc wielokrostnie jednak bez oczekiwanego rezultatu.Co powinienem zrobic? prosze o szybka pomoc....xDDDD

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobralem od nowa metina, zainstalowalem go oraz spatchowalem...mam juz zainstalowanego od dawna Freamworka 3,5 wiec nie musze pobierac 3.0.NAstepnie sciagnelem tego Fishbota od Erpela na pulpit.I wlaczylem metina zalogowalem sie ,dalej wlaczylem FB i pojawila sie ta informacja zeby kliknac na okno metina,klikam i nic sie nei dzieje.Powtarzalem czynnosc wielokrostnie jednak bez oczekiwanego rezultatu.Co powinienem zrobic? prosze o szybka pomoc....xDDDD

ODPOWIE KTOS WKONCU????????????????????????????????????????

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

przyłączam sie!!

11201555.jpg
Opublikowano

Do tej pory używałem xAngelbot, ale że nie chce instalować EM2 lub kombinować z jakimikolwiek obejściami, postanowiłem wypróbować M2Fish.

Bez najmniejszych problemów udało mi się go uruchomić na grze bez żadnych obejść (na kopii po aktualizacji z 16.09 oraz kopii po dzisiejszej aktualizacji), ale... I tu ciekawa sprawa. Otóż pod Windowsem 7 Ultimate i Professional 64-bit fishbot działa jak należy. Natomiast jak próbuję uruchomić go pod Windowsem 7 Ultimate 32-bit, po wskazaniu okna gry, nie otwiera się właściwe okno fishbota. Próbowałem na wersjach 3.0.1, 3.0.2 i najnowszej 3.0.3 (chyba z wczoraj), ale ciągle to samo. Jakby dzięki 64-bitom fishbot dostawał kopa potrzebnego do działania.

Edit 01.10.2010

Dzisiaj próbowałem uruchomić M2Fish (3.0.3) pod Windowsem XP Professional 32-bit i efekt ten sam, co z Windowsem 7 32-bit, czyli praca fishbota kończy się na wskazaniu okna gry. Jak dotąd sprawdza mi się, że M2Fish bez obejścia prawidłowo działa tylko w systemie 64-bit. Niestety nie mam dojścia do XP 64-bit, by ostatecznie potwierdzić moje spostrzeżenia.

Z tego co czytałem (na tyle, na ile rozumiem niemiecki) na elitePVPers (link), podobne problemy mają inni użytkownicy, gdy chcą uruchomić fishbota w systemie 32-bit.

Opublikowano

Od paru dni używam tego FishBota Injector 1.1. Wszystko działało ok nie potrzebowałem żadnych modów kamera czy też obejść działał na zpathowanym metinie. Dzisiaj Czwartek 30.09.10r. team wgrał jakieś nowe pliki, zauważyłem tylko dodatkowe miejsce w EQ na IS... musiało się tam znajdywać również coś co zakłóciło pracę mojego FB.

Teraz prośba... proszę aby ktoś podał mi działające obejście do M2.pl, lub wsadził ModKamera (jeżeli on pomoże) na inny hosting, bo ten z metin2mod.tk nie mogę pobierać ...

Za pomoc plusiki.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Wszystko dziala :)

Patrzysz na daty? On pisał 5 miechów temu ...

Zamykam.

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...