Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fb By .Erpel

ronnie17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 248
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zainstalowałem tego frameworka i dalej nie działa. Cóż muszę sobie odpuścić tego fishbota ;/ Aha i jak uruchamian tego twojego metina przez metin2mod to nie ma w procesach metin2.bin.

Może pobrać frameworka 4.0|?

Chcesz coś? Jeżeli nie to nie zawracaj dupy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Jak przez kamermoda uruchamiasz to niema metin2.bin. Ehh został ci ostatni sposób ;D. Musisz zainstalować od nowa metina, spatchować go, normalnie uruchamiać, potem wyłączyć metin2.bin i dopiero fb włączasz. Jak to nie zadziała to dupaaa zbita ;p/ Tylko pamiętaj że tego metka ode mnie możesz już skasować ;p. Zainstaluj od nowa. Niektórzy mają problemy z kamermodem i działa im na normalnym metku, może tobie też pójdzie.

EDIT, a jak zainstalowałeś tego frameworka to już nie wywala z mojego metina tak? Ewentualnie możesz spróbować jeszcze 4.0 zainstalować i spróbować.

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Wywala, wywala ;) Mogę zamiast instalowac nowego metina to uruchomić Metina, którego instalowałem i patchowałem wczoraj?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Jeżeli nie wgrywałeś na niego żadnych modów, dmg hacków itp to tak.

EDIT patrzyłem twoje poprzednie posty i odpowiem ci na kilka pytań ;p. metin2.bin masz wyłączyć kiedy będzie ekran logowania, ale przed zalogowaniem!

Z tego co widziałem użytkownikowi o nazwie KoksKoks i innym zainstalowanie frameworka 4.0 pomogło więc mam nadzieje że tobie też pomoże ;)

32265.png

Opublikowano

Mi dalej nie śmiga. Zainstalowałem tego frameworka 4.0 uruchomiłem, tego metina od roofiego przez mod kamere i nie działa. Spróbowałem również przez zwykłego Metina i też nie działa. Będę musiał czekać na nowego fishbota.

Edit: A jednak dziala masz plusy przez miesiąc rufi, uruchomiłem Metina nowo zainstalowanego jeszcze raz i zadziałało. Mógłbyś tylko powiedzieć jak ustawić czas na wędkę +3?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Kurcze, szkoda ;/. Masz jeszcze fishbota w em2 ale się na nim nie znam więc musiał byś prosić innych użytkowników o pomoc ;p

32265.png

Opublikowano

A jednak dziala masz plusy przez miesiąc rufi, uruchomiłem Metina nowo zainstalowanego jeszcze raz i zadziałało. Mógłbyś tylko powiedzieć jak ustawić czas na wędkę +3?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Hah jednak działa ;) Już ci daje temat z czasami do wędek.

http://www.mpcforum.pl/topic/158329-tutczasy-wedek/

32265.png

Opublikowano

A co ustawić w ms botdealy? Bo raz zarzuci wędką i koniec. Mógłbyś zrobić screena ze swoim skonfigurowanym botem?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Ok mam tak ustawione:

2750

5000

daje start raz zarzuci wędką, wyciągnie i już nie łowi.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Kolejny problem xD. Masz otwarte eq lub przynęty ustawione na szybkie pola dostępu żeby widział robaki?

32265.png

Opublikowano

Już jest wszystko ok. W tych rybach ustawieniach nic nie zaznaczałem. Łowi, aż miło. Tylko mógłbyś jeszcze zrobić screena ze swoimi ustawieniami fishbota?

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Macie problemy, zeby odpalic tego bota, a teraz jest zarabisty bot w EM2. Sam kupuje przynety. Podobno tworcy maja trade zrobić. Tylko nie wywala smieci, ale to na 100% naprawia. Poza tym nasz andrzejekt17 moze zrobi cos zeby nie byl platny ;p. Na 100% na forum sie znajdzie jakis informatyk ktory bedzie potrafil logowanie przekazac na hosting lub usunac logowanie.

Opublikowano

http://img121.imageshack.us/i/prevh.png/

Tak samo jak tutaj tylko że w ms FishDelay mam czas wędki a w ms BotDelay 5000. Zauważyłeś że przy większości itemów są 2 kwadraciki? Jeżeli zaznaczysz ten 1 to oznacza że bot ma ci np zabić rybkę a ten 2 że bot ma wyrzucić na ziemię ten item. We wszystkich rybach mam zaznaczony 1 kwadracik, w pierścieniach lucy, farby itp 2 kwadracik, perły oczywiście nic nie zaznaczam xD. Po skonfigurowaniu musisz kliknąć ENABLE wtedy te ustawienia ci się zapiszą.

EDIT do upa. Dobra, ale porównując em2 zżera strasznie dużo pamięci, większość użytkowników na tym forum może ustawić normalnie max 3 fb a na em2 1/2. Co do kupowania przynęt, dobra może i kupuje ale przekazanie fishbotowi zapasu przynęt to jest minutka roboty. ;p

32265.png

Opublikowano

Tak się składa, że działa mi i fishbot, który poleca roofi i fishbota z em2. Szkoda tylko, że w tym z em2 sam nie wyrzuca tego czego nie chcemy.

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

20 minut ciekawe na jakiej wędce. Ja mam wędkę +3 złowiłem 50 ryb i ani jednej małży ;/

Daj + i jesteśmy kwita.

nospam200.png

Opublikowano

Amine wszystko zależy od farta :), Ja np złowiłem 2 małże z dwóch ryb pod rząd

http://img137.imageshack.us/i/2xmalz.jpg/

ale wcześniej przez 4h łowienia na tym fishbocie 0 małży ;/ SS ze zbanowanego fishbota, kiedy jeszcze działał xangelbot 2.6 :P

32265.png

Opublikowano

UP nie wiem co robi twój sposób ;D. Dllka i injector muszą być w tym samym folderze więc robi to jakąś różnice? Poza tym pozostałe osoby napisały w temacie że im już działa ;p

32265.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...