Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Update][Dl] Easymetin2 0.1.6.1509 (5.1) + Mh!

andrzejt17

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 691
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Andrzej czy mógłbyś dac EM2 do Metina US? dam 5 i +

afr.png

PRZED UŻYCIEM ZAPOZNAJ SIĘ Z TREŚCIĄ DOŁĄCZONEJ DO OPAKOWANIA,BĄDŹ SKONSULTUJ SIĘ Z LEKARZEM LUB FARMACEUTĄ,GDYŻ KAŻDY LEK NIE WŁAŚCIWIE STOSOWANY ZAGRAŻA TWOJEMU ŻYCIU LUB ZDROWIU.JE*AĆ HEJTÓW,DZIECI I ŻYDÓW.

Opublikowano

Chciałem ściągnąć i pisze, że "Plik jest chwilowo niedostępny"... Jest to zablokowane przez uploadera czy mają jakąś awarię, błąd czy prace na serwerze?

P.S : już po problemie :P Błąd serwera....

Opublikowano

Andrzeju zbawicielu mam problem przy włączaniu MH wyskakuje mi takie coś ... Nie wiem czego to jest wina:( przeinstalowywałem Metina, instalowałem na inny dysk wszyskiego próbowałm a nadal ten problem sie pojawia :( był bym bardzo wdzięczny za chęć pomocy mi :)

592a4a68e3751_post-229981-127953953145.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

bede niedlugo wyjezdzal na 4 dni bez kompa bez dostepu do metina lub mojego kompa i mam pytanie i czy jak zostawie em2 na te 4dni wlaczonego to czy zasilacz mi sie spali albo co kolwiek w kompie nie wiem czy to co chlodzi komputer sie zniszczy czy co kolwiek w kompie sie zniszczy albo spali?

14479492704c2061f25e43d.gif

Daj + lub - jak pomoglem albo jak nawet nie pomoglem xD

Opublikowano

Siemka wyskakuje mi taki błąd przy uruchomieniu instalki EM2:

beztytuuw.jpg

Pomóżcie!

@Edit Już nieaktualne znalazłem pomoc na czacie andrzeja dlatego polecam ;)

Opublikowano

@UPx2 To nie temat do tego:O i to zalezy od Twojego szczescia bo moze Ci sie nie tylko komp spalic ale i caly dom :) CO TO JEST W OGOLE ZA PYTANIE?! Niektorzy moga zostawic kompa na miesiac i im sie nic nie stanie a niektorym moze wybuchnac po wlaczeniu :D (teoretyzuje)

@TOPIC ja mam bardzo ciekawy problem Andrejku ;) EM oczywiscie ladnie smiga:) wlaczam MH ustawiam wszystko jak ma byc niby wszystko ok i nagle postac mi sie zapada w ziemie do polowy i probuje jechac na koniu bez konia :O wyglada to nawet zabawnie ale jest malo praktyczne:<

@Edit dzieki juz dziala:)

od plusa wolalbym szlunia albo jakis browarek ale jak sobie chcesz ;)

Opublikowano

Mam pytanie,czy nie można by dodać do funkcji anty-report multihacka ?

Opublikowano

Mam pytanie:

Czemu, gdy minimalizuję EM2 to potem nie mogę go zmaksymalizować?

Co konkretnie sie dzieje? Jesli bo zmaksymalizowaniu gra strasznie sie zacina lub jest czarny ekran to wina gry gdyz metin nie jest gra ktora mozna minimalizowac(tzn mozna ale nie jest to zalecane)

@UPx2 To nie temat do tego:O i to zalezy od Twojego szczescia bo moze Ci sie nie tylko komp spalic ale i caly dom :) CO TO JEST W OGOLE ZA PYTANIE?! Niektorzy moga zostawic kompa na miesiac i im sie nic nie stanie a niektorym moze wybuchnac po wlaczeniu :D (teoretyzuje)

@TOPIC ja mam bardzo ciekawy problem Andrejku ;) EM oczywiscie ladnie smiga:) wlaczam MH ustawiam wszystko jak ma byc niby wszystko ok i nagle postac mi sie zapada w ziemie do polowy i probuje jechac na koniu bez konia :O wyglada to nawet zabawnie ale jest malo praktyczne:<

Prawdopodobnie masz ustawione zamiast np: spada, spada(medio)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...