Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Zarabianie w sieci

Kubiorek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie!
Moim pomysłem na poddział jest "Zarabianie w internecie". Nie wiem czy jest sens tworzyc osobny dzial na to, ale widze go jak najbardziej w jakims poddziale typu "forum ogolne".

Czemu Zarabianie w internecie? Pamietam jak za mlodego grajac w silkroada nie mialem za co kupic silkow do gry, a mamy nie chcialem prosic. Bylem aktywnym uzytkownikiem forum i pamietam jak szukalem sposob zeby przygarnac troche grosza. Wedlug mnie taki pooddzial moglby przyciagnac potencjalnych nowych uzytkownikow ktorzy szukaja zarobku, a jak wiemy gry na naszym forum sa popularne i nie jeden zostanie na dluzej. Caly regulamin i dzialanie poddzialu bedzie pewnie ciezki do ogarniecia ale jakos damy rade. Internet zmierza w tym kierunku zebysmy w nim zarabiali ;)

Czyham opinie wasze sugestie :) Mam kilka pomyslu na temat tego poddzialu!

Stary dobry kooik :)

Opublikowano

Temat bardzo aktualny, jeżeli znalazł by się aktywny moderator, który by się nim zajmował - to uważam, że może wypalić. Jestem za.

Opublikowano

Osobiście sam bym się zgłosił na kidmoda gdyż moja praca polega na surfowaniu po Internecie przez 12h.

Opublikowano

@Strik3r. Internet teraz poszedł tak do przodu że jest możliwość zarobienia nie tylko małych pieniędzy :) Wiem co mówię bo sam w tym siedzę ^^

Opublikowano
Dnia 20.01.2018 o 13:59, Strik3r. napisał:

Jestem za ... ale... chcesz zarobić? Idź do pracy. :) 

Po co do pracy chodzic skoro w internecie mozna nie male $ zgarniac?

Co do tematu to jak najbardziej takowy dzial by sie przydal tylko wymagaloby to oczywiscie dobrej administracji a nie debili aby zaraz nie pojawily sie jakies oferty typu "zarob nic nie inwestujac" tworzone przez naciagaczy.

@Lord Makin

Opublikowano

Dla początkujących jako dorobienie sobie polecam wypełnianie ankiet. Tylko trzeba zapisać się do wielu portali, tyle ile wlezie. Wtedy codziennie trafiają się jakieś ankiety, raz z jednego portalu, raz z innego. I tak z pół godziny dziennie roboty, a wpadnie zawsze z kilka, kilkanaście złotych. Tylko trzeba nowego osobnego maila założyć, specjalnie na te ankiety. Dużo lepsza opcja niż np. klikanie w buxy. 

A co do nowego działu na forum, jestem za. Na pewno się przyda :) 

https://ludomirblog.wixsite.com/mensrightspolska - prawa mężczyzn prawami człowieka

Opublikowano
Dnia 23.01.2018 o 19:00, #Gremsonkowy# napisał:

Po co do pracy chodzic skoro w internecie mozna nie male $ zgarniac?

Co do tematu to jak najbardziej takowy dzial by sie przydal tylko wymagaloby to oczywiscie dobrej administracji a nie debili aby zaraz nie pojawily sie jakies oferty typu "zarob nic nie inwestujac" tworzone przez naciagaczy.

@Lord Makin

Troche sie mylisz poniewaz mozna zarobic nic nie inwestujac :) Jest to ciezkie ale mozna! Sam tak na poczatku dzialalem, potem zysk przeznaczylem na reklame i zarobile x4 tyle ^^ Wciaz czekamy na odpowiedz Lorda ^^

Opublikowano
2 godziny temu, Kubiorek napisał:

Troche sie mylisz poniewaz mozna zarobic nic nie inwestujac :) Jest to ciezkie ale mozna! Sam tak na poczatku dzialalem, potem zysk przeznaczylem na reklame i zarobile x4 tyle ^^ Wciaz czekamy na odpowiedz Lorda ^^

Owszem mozna zarobic spore pieniadze nic nie inwestujac (sam tak robie) lecz takimi sposobami po 1 nikt sie raczej nie podzieli a po 2 to nie zajecie dla kazdego.

A jesli ktos juz proponuje taki sposob to najczesciej jest to scam. Bo kto normalny pokazalby jak to robi tym samym psujac sobie biznes.

Opublikowano
Dnia 24.01.2018 o 22:51, #Gremsonkowy# napisał:

Owszem mozna zarobic spore pieniadze nic nie inwestujac (sam tak robie) lecz takimi sposobami po 1 nikt sie raczej nie podzieli a po 2 to nie zajecie dla kazdego.

A jesli ktos juz proponuje taki sposob to najczesciej jest to scam. Bo kto normalny pokazalby jak to robi tym samym psujac sobie biznes.

Ja sie np dziele tymi sposobami bo dzieki temu zarabiam i zarabiam coraz wiecej :D Pozdro i czekamy dalej

@Lord Makin

Opublikowano

70 osób na całym forum, co wy chcecie? aby udzielała się jedna osoba? To nie ma sensu. Rozumiem w okresie kilku lat wstecz, gdy utrzymywało się chociaż te 1000 online. Teraz to nie wypali.

Obecnie w internecie można znaleźć mnóstwo takich stron. Mpc już upadło. [*]

Chyba, że DM chciałoby jeszcze zarobić na tonącym statku z 50 zł. 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano
Dnia 4.02.2018 o 10:23, kopyteczkoo napisał:

70 osób na całym forum, co wy chcecie? aby udzielała się jedna osoba? To nie ma sensu. Rozumiem w okresie kilku lat wstecz, gdy utrzymywało się chociaż te 1000 online. Teraz to nie wypali.

Obecnie w internecie można znaleźć mnóstwo takich stron. Mpc już upadło. [*]

Chyba, że DM chciałoby jeszcze zarobić na tonącym statku z 50 zł. 

MPC upada to fakt bez jakiejś konkretnej rewolucji w administracji (czytaj odejście @Lord Makin i wielu innych osób i zastąpienie ich innymi osobami) za kilka tygodni/miesięcy licznik forum stanie na 0 więc taki dział ma sens aby choć cokolwiek działo się na tym forum by jeszcze choć troche utrzymać je przy życiu a wiadomo gdzie $$$ tam ludzie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zastanawiam mnie czemu dalej nie ma odzewu od strony administracji kiedy jest takie zainteresowanie ;)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...