Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
16 godzin temu, Gandalf777 napisał:

w pizde wsadz sobie to refresh ;d gowno kotlet nie polecamy tutaj takich scierw

k*rwa uważaj co k*rwa mówisz bo k*rwa bana dostaniesz kurwa :/

Szkoda że nawet "technik xDDDDD" nie umie dodać 4 stron w eq i czegoś od siebie, ten serwer to kopia terenzo (naprawione kilka błędów i drop) i to wszystko xD 
Nie polecam nawet zaczynać tutaj gry.

image.png

Opublikowano
7 godzin temu, Strik3r. napisał:

Szkoda że nawet "technik xDDDDD" nie umie dodać 4 stron w eq i czegoś od siebie, ten serwer to kopia terenzo (naprawione kilka błędów i drop) i to wszystko xD 

Może mieli takie założenie by dodać serwer bez tych "owych" nowości które są na każdym serwerze ;D Zresztą serwer ma swój klimat, dosyć sporo osób i się jakoś trzyma ;P 

xD 

Opublikowano
22 godziny temu, Strik3r. napisał:

grzeczniej :> bo sie posrasz :)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

@refresh!

Dnia 10.04.2018 o 16:29, Strik3r. napisał:

Szkoda że tylko tak pisać potrafisz a nic nie udowodnisz ;( przykro mi, to co ja chce jest na serwerze, to czego nie chce nie będzie, a nie udowodnisz mi tego że nie chce dodać 4 stron w ekwipunku więc skończ się spinać jak pompka od roweru.

Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

@refresh!

Szkoda że tylko tak pisać potrafisz a nic nie udowodnisz ;( przykro mi, to co ja chce jest na serwerze, to czego nie chce nie będzie, a nie udowodnisz mi tego że nie chce dodać 4 stron w ekwipunku więc skończ się spinać jak pompka od roweru.

Pozdrawiam

Nie muszę udowawanić że nie masz mózgu, przykro mi ;(

image.png

Opublikowano

A ja nie muszę udowadniać że nie masz argumentów i piszesz to co piszesz...

Nic dziwnego że exModerator.... Moderator by umiał się zachować :)

@Refresh!

Opublikowano

Serwer spoko.
Administracji (czytaj: Paradise) mega nie polecam. Nie potrafią się zachować, nie przestrzegają regulaminu który napisali, serwer Paradise robi tylko i wyłącznie pod siebie. Mam nadzieje że upadnie szybko i życzę Ci to z całego serca Paradise. 

Przestrzegam przed wchodzeniem na serwer jesli chcesz zabawić na dłuższą mete i wymagasz czegoś więcej niż chodzenie na azraela.

Opublikowano

Nie polecam grać na tym serwerze, odnoszę się do filmiku, gdzie gracz został zbanowany za nic! A administracja na TS3 go wyśmiała i zablokowała wszędzie. NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE! NIE TRAĆ CZASU NA JAKIŚ GÓWNIANY SERWER!

Spoiler

Paradise, jak narazie patrząc na twoją twórczość jesteś zerem. Wypowiedzi szły na Ciebie od Nismo na GG, od MPCforumA a Ty dalej próbujesz coś tworzyć.
Gównem jesteś a nie GM, jesteś farmazonem który potrafi tylko wyzywać. Także przedstawiam wam "najlepszego" administratora haha!

Opublikowano
7 godzin temu, HILFIGER napisał:

Nie polecam grać na tym serwerze, odnoszę się do filmiku, gdzie gracz został zbanowany za nic! A administracja na TS3 go wyśmiała i zablokowała wszędzie. NIE GRAJCIE NA TYM SYFIE! NIE TRAĆ CZASU NA JAKIŚ GÓWNIANY SERWER!

Spoiler

Paradise, jak narazie patrząc na twoją twórczość jesteś zerem. Wypowiedzi szły na Ciebie od Nismo na GG, od MPCforumA a Ty dalej próbujesz coś tworzyć.
Gównem jesteś a nie GM, jesteś farmazonem który potrafi tylko wyzywać. Także przedstawiam wam "najlepszego" administratora haha!

W sumie miałem grać, ale zobaczyłem opinie o tym serwerze, potem obejrzałem filmik, patola. Ja nie zamierzam nawet grać, ale polecam obejrzeć filmik przed zaczęciem gry. Pozdrawiam cieplutko.

image.png

Opublikowano

Pograłbym ale zapomniałem loginu i hasał do serwera... :( gdyż próbuje w notatniku wymyślać owe loginy i hasła aby uniknąć kradzieży i nie pamiętam loginów aby przypomnieć hasło ale emaile znam ale co poradzić reset windowsa i notatniki szlak trafił... a is inwestowałem kiedyś tam jedynie e-maile pamiętam :D ale to za mało.

0f836d5c65f1a4b0gen.png

Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera w dalszym ciągu, administracja to dno. Zero pomocy, a jak się już coś wydarzy to wyśmieją Cię publicznie na TeamSpeak'u :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

@ParadiseMC

Pisałam już wielokrotnie w ostrzeżeniach, że regulamin wymaga, aby tematy odświeżać tylko przyciskiem "Odśwież ten temat" - nie postami. Więcej razy nie będę już tego robić i po prostu każdy Twój kolejny post "ref" będzie ukrywany, a jeśli dalej będziesz kontynuował to działanie, to zostanie Ci nadana kolejka moderacyjna na jakiś czas, bo ileż można o to samo prosić.

Opublikowano

Prawda jest banalna... właściciel tego serwera ma graczy bardzo głęboko w dupie. Liczą się tylko i wyłącznie złotówki. Sam poziom tego pajaca to cytuję: "kurwa, kurwa", "123".  Inteligencja na poziomie gimnazjalnym. 

Opublikowano
Dnia 29.05.2018 o 21:13, Jessey napisał:

Prawda jest banalna... właściciel tego serwera ma graczy bardzo głęboko w dupie. Liczą się tylko i wyłącznie złotówki. Sam poziom tego pajaca to cytuję: "kurwa, kurwa", "123".  Inteligencja na poziomie gimnazjalnym. 

Ta liczy się hajs i złotówki xD DOLLARY OD RAZU :) Ty siebie zacytuj amebo bo twój poziom inteligencji jest taki że zaliżesz dupę każdemu wszędzie żeby cię tylko gdzieś przyjęli, lizo dupie, mam pokazać posty jak to nie raz mnie wyzywałeś a później jak startuje z nowym serwer to od razu wielki kolega się robi który nie wspomina jak to git nie było za starych czasów? HaHa TFU na ciebie.

Baza wyciekla, gowno nie polecam.

Baza danych nie wyciekła? :L ty chyba nie wiesz jak wygląda baza danych zacznijmy od tego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...