Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sylwek po co ty się dajesz prowokować tym rakom, oni to wszystko robią, żeby Cię podkurwić a Ty się dajesz.  To jest twój zajebisty problem, bo ty se nie radzisz z krytyką i takimi postami to ty reklamy Tamidii nie robisz.

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Dnia 30.01.2019 o 21:09, Frixono napisał:

Każdy serwer nie ma tego samego 1:1 co Classic.

Autorskie misje z Classsica są na Tamidii. Jak to wytłumaczysz RAZ DWA TRZY

No kurwa praktycznie wszystko z Classica jest na Tamidi.

Wracając do ItemShopu, którego doładowałeś koledze za spisywanie misji z Classica to obaj dobrze wiemy, że to prawda(NW0) :8_laughing:

A twój "uczciwy" SGM niech się tu nawet nie odzywa, dla jego dobra :)

Odpuszczam sobie ten temat bo to jest śmiech na sali.

Kilka słów dla graczy tego śmiesznego serwera.

Chcecie wiedzieć jakie aktualizacje będą na waszej Tamidii?

Polecam śledzić forum classica

Informacje o aktualizacjach macie na bieżąco, Pozdrawiam xDD

Ty nic nie wiesz na temat mojej osoby a się wypowiadasz a no może nie wiesz ale za s2 Classica nie dostałem za 2 miechy wynagrodzenia o wartości 2k zł bo Pompa team poleciało sobie i miało gdzieś administracje i tylko złożyło się aby dać hajs na opłacenie serwera gdzie dopiero w lipcu dostałem hajs marne 1200 zł z groszami gdzie Xeer miał długi aby oddać je i specjalnie stworzył ravie s3  i odpuściłem mu te 800 zł bo to tylko parę zł ...Ale PT to jeden wielki syf gdzie tylko patrzy aby zarobić hajs a potem uciec i mieć w poważaniu serwer. No i co z tego że pobawiłem się na ravi to nie mój problem bo i tak jak napisałem do Xeera aby dał mi chociaż te 200 zł za miecha za GM to powiedział że go nie stać nawet na to a 200 zł to jest nic to zacząłem się bawić a gdyby nie ja gdzie spędzałem na owym serwerze dużo czasu nie mając za to pieniędzy gracze powrócili gdzie widziałem w panelu po południu 200-300 osób bez żadnej reklamy wystarczyła. A ciekaw jestem czy wiesz że [GM]Var z classica to B0NT który jest znany od s1 ravi jako złodziej gdzie specjalnie pod classica zmienił sobie nick aby spin wśród graczy nie było. Pewnie każdego zastanawiało dlaczego odszedłem od tego TEAM bo zauważyłem jak dzieciak B0NT podlizywał się Xeerowi aby dostać Admina na serwerze bo  to coś bo pamiętam jak się chwiali kolegom z klasy ooo mam znajomości z administracją classica podziwiajta mnie. Ogólnie Xeer robi dobre serwery ale nie potrafi i nie potrafił sobie dobrać ogarniętej administracji która ma dużą znajomość na temat metina i jej mechanizmu i sam nie potrafi ogarnąć serwera w sensie pod opiekę techniczną

Opublikowano
19 godzin temu, MorteuszUNBAN napisał:

Ty nic nie wiesz na temat mojej osoby a się wypowiadasz a no może nie wiesz ale za s2 Classica nie dostałem za 2 miechy wynagrodzenia o wartości 2k zł bo Pompa team poleciało sobie i miało gdzieś administracje i tylko złożyło się aby dać hajs na opłacenie serwera gdzie dopiero w lipcu dostałem hajs marne 1200 zł z groszami gdzie Xeer miał długi aby oddać je i specjalnie stworzył ravie s3  i odpuściłem mu te 800 zł bo to tylko parę zł ...Ale PT to jeden wielki syf gdzie tylko patrzy aby zarobić hajs a potem uciec i mieć w poważaniu serwer. No i co z tego że pobawiłem się na ravi to nie mój problem bo i tak jak napisałem do Xeera aby dał mi chociaż te 200 zł za miecha za GM to powiedział że go nie stać nawet na to a 200 zł to jest nic to zacząłem się bawić a gdyby nie ja gdzie spędzałem na owym serwerze dużo czasu nie mając za to pieniędzy gracze powrócili gdzie widziałem w panelu po południu 200-300 osób bez żadnej reklamy wystarczyła. A ciekaw jestem czy wiesz że [GM]Var z classica to B0NT który jest znany od s1 ravi jako złodziej gdzie specjalnie pod classica zmienił sobie nick aby spin wśród graczy nie było. Pewnie każdego zastanawiało dlaczego odszedłem od tego TEAM bo zauważyłem jak dzieciak B0NT podlizywał się Xeerowi aby dostać Admina na serwerze bo  to coś bo pamiętam jak się chwiali kolegom z klasy ooo mam znajomości z administracją classica podziwiajta mnie. Ogólnie Xeer robi dobre serwery ale nie potrafi i nie potrafił sobie dobrać ogarniętej administracji która ma dużą znajomość na temat metina i jej mechanizmu i sam nie potrafi ogarnąć serwera w sensie pod opiekę techniczną

Kogo to obchodzi, na takich jak Ty się zarabia :8_laughing:

Ja tu pisze o kopiowaniu Classica, a to co Ty robisz to każdy wie. Co do B0NT'a jakieś dowody pan posiada, czy to tylko takie gdybanie?

I nie odszedłeś z Team'u tylko zostałeś "wyjebany" z tego co mi wiadomo.

Opublikowano

Z tego co widzę to jest prezentacja Tamidii, a nie Classica czy też Ravii - a zatem uprzejmie proszę o zaprzestanie dyskusji, która odchodzi od tematu. Jeśli chcecie coś sobie "wyjaśnić", zróbcie to prywatnie.

• Aive zmienił(a) tytuł na s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]
Opublikowano
21 godzin temu, Aive napisał:

Z tego co widzę to jest prezentacja Tamidii, a nie Classica czy też Ravii 

Polemizowałbym :10_wink:

Oczywiście rozumiem i ową dyskusję zaprzestane.

Słowa końcowe... 

Serwera NIE POLECAM - administracja kradnie WSZYSTKO co się da z serwera Classicmt2.pl

PAPA

Opublikowano
Dnia 21.02.2019 o 19:24, Aive napisał:

Z tego co widzę to jest prezentacja Tamidii, a nie Classica czy też Ravii - a zatem uprzejmie proszę o zaprzestanie dyskusji, która odchodzi od tematu. Jeśli chcecie coś sobie "wyjaśnić", zróbcie to prywatnie.

To może to pokażesz i pobanujesz tych kłaków zamiast mi tylko bana na 7 dni wlepiać? ja tej dyskusji nie zacząłem a dostałem bana, a te dzieci co wchodzą w tematy i startują swoje głupie 5 letnie opowieści dalej tu są? chcecie tutaj zatrzymać normalnych ludzi na tym forum czy hejterów po 10 lat co czekają aż ktoś posta napiszę żeby ciśnienie spuścić z krzyża?

Opublikowano
24 minuty temu, ParadiseMC napisał:

To może to pokażesz i pobanujesz tych kłaków zamiast mi tylko bana na 7 dni wlepiać? ja tej dyskusji nie zacząłem a dostałem bana, a te dzieci co wchodzą w tematy i startują swoje głupie 5 letnie opowieści dalej tu są? chcecie tutaj zatrzymać normalnych ludzi na tym forum czy hejterów po 10 lat co czekają aż ktoś posta napiszę żeby ciśnienie spuścić z krzyża?

Po Twoim zachowaniu zastanowiłbym się kto tutaj jest ,, dzieciakiem '' :)

Do normalnych ludzi to Ty nie należysz, więc odpowiednia osoba dostała bana (chociaż na krótko)

Opublikowano
1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

(zdj. z maścia na ból dupy) 

Ty to serio jesteś jakiś dziwny, ktoś napisze coś negatywnego na temat serwera zaraz go cisniesz a dobrze wiesz że to jest classicmt2 a nie żadna tamidia gdzie nie ma nic autorskiego bo nic nie potrafisz poza ctrl + c , ctrl + v aa noi edytcja "questów" w sensie nagród za misje, tyle potrafisz zrobić .. aaa no  tak, umiesz liczyć do 3 i wyzywać Graczy/Użytkowników forum od dzieciaków/psów , wysoki poziom "Administracji"
@
Ile online w godzinach szczytu, proszę o SS'a :)

image.png

Opublikowano

Serwer S3 to już upadł, gdyby nie sklepy offline to by w m1 na ch1 nikogo nie było. Paradise sobie nie radzi z prowadzeniem czegoś takiego jak serwer tej banalnej giereczki. Boty banuje raz na ruski rok, byłem wczoraj na s3 i na każdym ch latało po 5-6 botów, i każdy wie czyje są te boty tyle że Sylwek nie potrafi właściciela zbanować albo nie chce. Wczoraj w godzinach szczytowych było na s3 w m1 na ch1 6 osób i 11 sklepów offline. Dzisiaj wejdę i może zrobie ssa żeby było to wiarygodne.

S2 czeka los S3 to jest pewne, wprowadza tam zapowiadaną od ok 7 miesięcy - tyle czasu zajmuje Panu developerowi wgranie gotowych plików :) Poza tym ostanio właściciel ma załamanie nerwowe bo wybanował z 30 graczy, tylko i wyłącznie za krytykę jego osoby xD ich mi nie szkoda ale razem z nimi poodchodzi reszta Topki serwerowej.

Szkoda mi tego serwera bo Tamidia nie jest zła, jest wmiarę grywalna i przede wszystkim posiada zajebistych graczy ale właściciel jest zerem, które ma takie mniemanie o sobie jak prezentuje w tych postach. To moja subiektywna opinia. Ja już nie gram, bo powiem mu że coś jest nie tak a zbanuje mi postacie, bo se wymyśli że działam na szkode serwera. Tak jak te 30 osób.

A Sylwek czytając twoje wypowiedzi to największą szkodę dla swojego serwera robisz sam, bo masz idiotów za pomocników w administracji a sam zaplujesz się jak Ci ktoś tylko coś złego powie. Ogarnij się człowiecze weż ogarniętych ludzi do teamu a nie gościa po zawodówce który robi nocki w piekarni i swoją dziewczynę, która jako jedyna chyba ma coś w głowie. I szkoda mi jej ze trafiła na takiego niedojrzałego buca ze szczecinka i jeszcze o zgrozo będzie miała z tobą dzieciaka. xD Szkoda mi jej.

Nie pozdrawiam autora tematu.

I każdemu kto by chciał tu zagrać, nie polecam. Idź człowiecze gdziekolwiek tylko nie tu.

Opublikowano
Dnia 26.02.2019 o 20:27, Vosly napisał:

Po Twoim zachowaniu zastanowiłbym się kto tutaj jest ,, dzieciakiem '' :)

Do normalnych ludzi to Ty nie należysz, więc odpowiednia osoba dostała bana (chociaż na krótko)

Odpowiednią osobę to dzieli tylko kabel od internetu od tego aby nie dostać w pape ;-) bo gdybyś taki wyszczekany w świecie prawdziwym był chociaż może i jesteś ale jak jesteś to pewnie ryj masz tak obity że wygląda jak worek ziemniaków.

Administratorem jestem w grze a nie tutaj na forum, tak więc naucz się odróżniać rzeczy, chociaż PRZEPRASZAM 10 latki takich rzeczy nie potrafią się domyślać, byle by sobie posta na hejcie nabić.

Poza tym typie wiesz co to OKO za OKO? Tak samo jest Szacunek za Szacunek - kto ma do mnie szacunek ja mam i do niego, a szczególnie każdemu swojemu graczowi pomagam z uśmiechem więc nie porównuj moich zachowań poza pracą do tego jak się zachowuje poza nią ;-) bo idę o pare tysięcy w zakład że jak tobie szef karze pucować podłogę w robocie to robisz to językiem, a po robocie go ciśniesz ;) ciekawe czy byś mu to powiedział w twarz.

Dnia 26.02.2019 o 21:08, Molirol napisał:

(zdj. z maścia na ból dupy) 

Ty to serio jesteś jakiś dziwny, ktoś napisze coś negatywnego na temat serwera zaraz go cisniesz a dobrze wiesz że to jest classicmt2 a nie żadna tamidia gdzie nie ma nic autorskiego bo nic nie potrafisz poza ctrl + c , ctrl + v aa noi edytcja "questów" w sensie nagród za misje, tyle potrafisz zrobić .. aaa no  tak, umiesz liczyć do 3 i wyzywać Graczy/Użytkowników forum od dzieciaków/psów , wysoki poziom "Administracji"
@
Ile online w godzinach szczytu, proszę o SS'a :)

To ty jeszcze nie wiedziałeś że w dzisiejszych czasach lepiej jest być dziwnym ? ;O nie no tak na serio to żartuje... ale jedną z kilku osób nie-normalnych  na pewno jesteś TY. Bo Jedyne co w takich osobach widzę to to że chyba lubisz jak koledzy cię w szkole dręczą i jedyne co z tym robisz to lecisz do pani nauczycielki na skargę. Szacunku takim zachowaniem to ty u NIKOGO nie zyskasz. więc odepnij kabel. Nic dziwnego że jesteś EX-Moderatorem. Kto by takiego moderatora chciał. I dodam po raz kolejny ;] przeczytaj sobie wypowiedz wyżej co powiedziałem temu koledze wyżej. Mojego poziomu poza pracą nie porównuj do mojego poziomu w pracy kłaku, a Jedyne o co możesz prosić to o książkę którą najlepiej się pierdoln** w łeb o tytule "Jak mieć szacunek normalnych ludzi" - Chyba sam taką napiszę. Bo twój szacunek to ty sobie możesz od pizd*** mieć którzy dają po sobie cisnąć. Normalny człowiek to na takiego kogoś jak ty nawet nie spojrzy.

Dnia 27.02.2019 o 11:48, GismoTDI napisał:

Serwer S3 to już upadł, gdyby nie sklepy offline to by w m1 na ch1 nikogo nie było. Paradise sobie nie radzi z prowadzeniem czegoś takiego jak serwer tej banalnej giereczki. Boty banuje raz na ruski rok, byłem wczoraj na s3 i na każdym ch latało po 5-6 botów, i każdy wie czyje są te boty tyle że Sylwek nie potrafi właściciela zbanować albo nie chce. Wczoraj w godzinach szczytowych było na s3 w m1 na ch1 6 osób i 11 sklepów offline. Dzisiaj wejdę i może zrobie ssa żeby było to wiarygodne.

S2 czeka los S3 to jest pewne, wprowadza tam zapowiadaną od ok 7 miesięcy - tyle czasu zajmuje Panu developerowi wgranie gotowych plików :) Poza tym ostanio właściciel ma załamanie nerwowe bo wybanował z 30 graczy, tylko i wyłącznie za krytykę jego osoby xD ich mi nie szkoda ale razem z nimi poodchodzi reszta Topki serwerowej.

Szkoda mi tego serwera bo Tamidia nie jest zła, jest wmiarę grywalna i przede wszystkim posiada zajebistych graczy ale właściciel jest zerem, które ma takie mniemanie o sobie jak prezentuje w tych postach. To moja subiektywna opinia. Ja już nie gram, bo powiem mu że coś jest nie tak a zbanuje mi postacie, bo se wymyśli że działam na szkode serwera. Tak jak te 30 osób.

A Sylwek czytając twoje wypowiedzi to największą szkodę dla swojego serwera robisz sam, bo masz idiotów za pomocników w administracji a sam zaplujesz się jak Ci ktoś tylko coś złego powie. Ogarnij się człowiecze weż ogarniętych ludzi do teamu a nie gościa po zawodówce który robi nocki w piekarni i swoją dziewczynę, która jako jedyna chyba ma coś w głowie. I szkoda mi jej ze trafiła na takiego niedojrzałego buca ze szczecinka i jeszcze o zgrozo będzie miała z tobą dzieciaka. xD Szkoda mi jej.

Nie pozdrawiam autora tematu.

I każdemu kto by chciał tu zagrać, nie polecam. Idź człowiecze gdziekolwiek tylko nie tu.

51130335_2278278252441739_34287968519591

I Nic ci więcej nie dodam. Wróć jak skończysz min. 15 Lat i polecać albo ODRADZAĆ to ty sobie możesz swoim kolegom albo koleżankom.

Opublikowano

Jedyne co Ci mogę powiedzieć, to że mam wiecej latek od Ciebie Panie DEVELOPERZE.

Ale firmę masz wiec jesteś profesjonalnym chodź nieudolnym właścicielem serwera

https://aktualnyodpis.pl/companies/0f1988a2-14f4-423c-9e8d-0fecd0f3dae4-sylwester-banach

to jest odpis z CEiDG więc RODO sobie gęby nie wycieraj

Fotkę też da się twoją załatwić Panie fajterze, śmiecham jak Ty piszesz że komuś tam wyżej dałbyś w Pape, jak ty jesteś plackiem i pewnie Jusia ma większą masę od Ciebie :)

A mam filmik przystojniaku z orlim noskiem i switaśną bródką xD Każdemu byś najebał, ewidentnie. ELO GEJU

Opublikowano
Cytat

To ty jeszcze nie wiedziałeś że w dzisiejszych czasach lepiej jest być dziwnym ? ;O nie no tak na serio to żartuje... ale jedną z kilku osób nie-normalnych  na pewno jesteś TY. Bo Jedyne co w takich osobach widzę to to że chyba lubisz jak koledzy cię w szkole dręczą i jedyne co z tym robisz to lecisz do pani nauczycielki na skargę. Szacunku takim zachowaniem to ty u NIKOGO nie zyskasz. więc odepnij kabel. Nic dziwnego że jesteś EX-Moderatorem. Kto by takiego moderatora chciał. I dodam po raz kolejny ;] przeczytaj sobie wypowiedz wyżej co powiedziałem temu koledze wyżej. Mojego poziomu poza pracą nie porównuj do mojego poziomu w pracy kłaku, a Jedyne o co możesz prosić to o książkę którą najlepiej się pierdoln** w łeb o tytule "Jak mieć szacunek normalnych ludzi" - Chyba sam taką napiszę. Bo twój szacunek to ty sobie możesz od pizd*** mieć którzy dają po sobie cisnąć. Normalny człowiek to na takiego kogoś jak ty nawet nie spojrzy.

Po pierwsze gimbusie nie jesteśmy na TY =)
Co do kolegów.. ja ich mam a Ty? Poza NPC'ami na serwerze Tamidia to nie masz nikogo, rodziców też pewnie nie masz jak Ciebie poznali to odrazu spierdolili z domu żeby nie zarazić się spierdoleniem mózgowym.

Jestem Exmoderatorem bo nie zostałem zdegradowany pozatym takiemu szczeniakowi jakim jesteś nie będę się tłumaczył 

Cytat

Kto by takiego moderatora chciał. I dodam po raz kolejny ;] przeczytaj sobie wypowiedz wyżej co powiedziałem temu koledze wyżej.

Dodać... dodać to sobie możesz 1+2+3 Bo zdań to Ty budować nie potrafisz xD (kolejny dowód na to że nie chodziłeś do szkoły :((( ) 

Cytat

a Jedyne o co możesz prosić to o książkę którą najlepiej się pierdoln** w łeb o tytule "Jak mieć szacunek normalnych ludzi" - Chyba sam taką napiszę. Bo twój szacunek to ty sobie możesz od pizd*** mieć którzy dają po sobie cisnąć. Normalny człowiek to na takiego kogoś jak ty nawet nie spojrzy.

Ty wiesz co to książka? Chyba nie, tak jak szacunek też nie wiesz co to znaczy szczylu.

P.S Serio nie wiedziałem że jesteś aż tak przyjebany xDDD
Pis 123.
Jak tam lizanie dupy Nismo? Bo chyba dawno nie byl na serwerze xDDD

image.png

Opublikowano

@ParadiseMC

Czemu w każdej Twojej wypowiedzi musisz napisać coś tego typu:

PRZEPRASZAM 10 latki takich rzeczy nie potrafią

Według Ciebie każdy kto ma inne zdanie ma 10 lat?

PS. Zdziwię Cię, ale wiele osób(A nawet 99.999999% społeczności) które mają więcej niż to Twoje 50IQ zachowuje się normalnie i nie są ADMINISTRATORAMI FORUM :O SZOK JAK TO MOŻLIWE?

Opublikowano

Ostrzeżenia i opcjonalne bany za tę jakże fascynującą i merytoryczną dyskusję zostały rozdane, a w tym momencie temat zamykam — skoro autor nie potrafi prowadzić publikacji w sposób chociaż w miarę przyzwoity, to po prostu nie ma to sensu. Może ona zostać w dziale, bo serwer funkcjonuje, ale to wszystko.

• Aive zablokował(a) ten temat
  • 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...