Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę słabo że jest przestawiany IS na serwerze w filmiku. 

Ale zawitam i pogram. Oczywiście parę dni po starcie. Chcę zobaczyć jak się rozwinie :)

Powodzenia! 

837341413742376668518.png

Opublikowano
46 minut temu, Fret12345 napisał:

start na 100% o 17:30?

start na 100% o 17:30?

Tak :)

11 minut temu, xMox napisał:

Oczywiście petów, strojów i innych duperełków typu lizaki nie mogło zabraknąć :D Syf nie polecam!

Trudno, pluj zawiścią gdzie indziej, nie obchodzi mnie takich zdanie, trzymaj się, szczęśliwego życia, chcesz lepszy serwer zrobić to zrób, tyle w temacie mam.

6 minut temu, Smiguss napisał:

Trochę słabo że jest przestawiany IS na serwerze w filmiku. 

Ale zawitam i pogram. Oczywiście parę dni po starcie. Chcę zobaczyć jak się rozwinie :)

Powodzenia! 

Przestawiany ale na lepszy nie gorszy, dziękuje i zapraszam!

Opublikowano

Wbiję :) mam nadzieje, ze bedzie duzo ludzi.

sysuniadangos.png

Pomogłem Ci w czymś ? Spodobał Ci się mój post ? Nie bądź obojętny. Daj LIKE! :)

|+++| 50 POSTÓW - 26.02.13 12:13|+++|

Opublikowano
3 minuty temu, DangoS napisał:

Wbiję :) mam nadzieje, ze bedzie duzo ludzi.

będzie bo reklama jest spora dość :)

Opublikowano

W 2010 roku nie było petów, strojów wierzchowców i innych dopalaczy typu lizaki pierścienie.Skoro chcecie zrobić serwer do tych z 2010 roku to wypierdolcie te ciulstwa 

23231612_352801755168942_4467446447534179155_n.jpg

Opublikowano
1 godzinę temu, bamboleo1974 napisał:

W 2010 roku nie było petów, strojów wierzchowców i innych dopalaczy typu lizaki pierścienie.Skoro chcecie zrobić serwer do tych z 2010 roku to wypierdolcie te ciulstwa 

a w isie pd i rękawiczka zostaną xD 

Opublikowano
1 godzinę temu, lujek1232 napisał:

a w isie pd i rękawiczka zostaną xD 

Wystarczy do isu dodawać np. na 24/48h jakiś item typu PPK czy jakiś pet ze skromnymi bonami, komu sie uda to kupi, a kogo nie bedzie wtedy przy kompie - no trudno. A serwer powinien wtedy i tak dać rade się utrzymać.

żenada1 — kopia.png

Opublikowano
2 minuty temu, Protektor napisał:

Kuhwa, ale syf dla biedaków nic nowego polaczki cebulaczki. To server dla robaków, dla pana jest Antaris a nie takie kuhwa gufno.

Nie polecam, padnie jak naleśnik na patelni

Od kiedy naleśnik pada na patelni? jak już to się rozkłada na patelni... Poza tym moje serwery nie padają, Pozdrawiam.

Opublikowano
3 minuty temu, ParadiseMC napisał:

Od kiedy naleśnik pada na patelni? jak już to się rozkłada na patelni... Poza tym moje serwery nie padają, Pozdrawiam.

Robaku, kim ty jesteś ze się udzielasz na tym forum, z czym do ludzi wychodzisz, taki projekt to mogłeś pokazac 6 lat temu, robaczku jak pan mówi że chujowe to ma racje. Perserga miał lepszą prezentacje :makka: 

PS u kogo reklama? jakieś poważne osoby coś?

bgfp marvelia.png

Opublikowano

Po 1. Udzielaj się z szacunkiem jak do mnie mówisz bo to ty przychodzisz w moje progi nie ja w twoje.

Po 2. Ja nie wychodzę z niczym do ludzie to ludzie przychodzą oglądać sami.

Po 3. Nie mów mi co i kiedy mogłem zrobić bo robię co i kiedy mi się podoba.

Po 4. Zabrakło ci szacunku do mnie aby spytać grzecznie o reklamę, teraz sobie sam szukaj :)

Opublikowano
8 minut temu, Protektor napisał:

Robaku, kim ty jesteś ze się udzielasz na tym forum, z czym do ludzi wychodzisz, taki projekt to mogłeś pokazac 6 lat temu, robaczku jak pan mówi że chujowe to ma racje. Perserga miał lepszą prezentacje :makka: 

PS u kogo reklama? jakieś poważne osoby coś?

Każdy tworzy serwery jaki chce i tobie chuj do tego.

Opublikowano
4 minuty temu, ParadiseMC napisał:

Po 1. Udzielaj się z szacunkiem jak do mnie mówisz bo to ty przychodzisz w moje progi nie ja w twoje.

Po 2. Ja nie wychodzę z niczym do ludzie to ludzie przychodzą oglądać sami.

Po 3. Nie mów mi co i kiedy mogłem zrobić bo robię co i kiedy mi się podoba.

Po 4. Zabrakło ci szacunku do mnie aby spytać grzecznie o reklamę, teraz sobie sam szukaj :)

Łyknąłeś tego baita jak pelikan, widać że łatwo cię zmanipulować, co daje rzutem na taśmę że administrator z ciebie mierny, tak samo jak te śmieszne projekty, które nie robiły nigdy progresu, przechodząc do meritum jesteś niedopowiednią osobą na tym stanowisku, pozdrawiam server na kilka dni jak widzicie  :)

Projekt nie godny uwagi, team Metin2

bgfp marvelia.png

Opublikowano
1 minutę temu, Protektor napisał:

Łyknąłeś tego baita jak pelikan, widać że łatwo cię zmanipulować, co daje rzutem na taśmę że administrator z ciebie mierny, tak samo jak te śmieszne projekty, które nie robiły nigdy progresu, przechodząc do meritum jesteś niedopowiednią osobą na tym stanowisku, pozdrawiam server na kilka dni jak widzicie  :)

Chuj mnie obchodzi co ty sobie myślisz i wypierdalaj xD

Opublikowano
8 minut temu, Protektor napisał:

Ludźmi się nie manipuluje to po pierwsze, sam się tak jakby pchasz ludziom do paszczy takim zachowanie, naprawdę przykro mi że moje zachowanie ci się nie podoba, może lubisz chłopców - mam wiele kolegów i to nie mój pierwszy serwer - nikt się na mnie nigdy nie skarżył ani na moje zachowanie.

Prezentacja jest po to aby zachęcić ludzi do gry jak tu wjeżdżasz z butami i chcesz siać brud to nie dziw się że ludzie cie tak potraktują, bo ja nie jestem człowiekiem który pozwoli tak łatwo wtargnąć na swój teren i pozwolić takim jak ty siać na nim burdę, ja reprezentuje kulturę przychodząc oglądać coś, to i ty reprezentuj jakiś poziom.

Opublikowano

Mam chęć zagrać na tym serwerze, czy zmianki i dodania zostaną usunięte z ISa? Co jak co, ale to juz bardzo psuje rozgrywke.

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...