Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Trochę zj3baliście.

1: Chu*owy wierzchowiec

- pedalski koń oraz renifer rudolf

2: Kostiumy o ile nie dają dojebane*o dmg

- te świąteczne to na prawde kupa gowna

3: Dopały w postaci pierścieni/lizaków

- nie no 2 terabithia hard z $hitem pokroju almadi.

4: Towarzysze

-Towarzyszem to ma być gracz a nie pet z którym walisz solo na smoka jak na pl.

System zwierząt domowych to chyba najgorsze gówno jakie dodali do pl.

Ogólnie to lepszego serwa w 2017 nie widziałem. Tylko 4 wady mogłem podać bierzcie to jako zaletę.

Bo na inne rakowiska znajde z 100.

Opublikowano
Dnia 16.10.2017 o 23:21, gracz555 napisał:

Trochę zj3baliście.

1: Chu*owy wierzchowiec

- pedalski koń oraz renifer rudolf

2: Kostiumy o ile nie dają dojebane*o dmg

- te świąteczne to na prawde kupa gowna

3: Dopały w postaci pierścieni/lizaków

- nie no 2 terabithia hard z $hitem pokroju almadi.

4: Towarzysze

-Towarzyszem to ma być gracz a nie pet z którym walisz solo na smoka jak na pl.

System zwierząt domowych to chyba najgorsze gówno jakie dodali do pl.

Ogólnie to lepszego serwa w 2017 nie widziałem. Tylko 4 wady mogłem podać bierzcie to jako zaletę.

Bo na inne rakowiska znajde z 100.

Potwierdzić mogę jedynie to, że zwiększyła się liczba graczy.Jeśli chodzi o rozgrywkę i wprowadzone zmiany, niestety polegam jedynie na twojej opinii. Byłam wczoraj na serwerze przez około 15 minut, więc mogę napisać jedynie to, że serwer wydaję się ożywać z zapaści jaką przechodził.Nie zachęcam, nie polecam, ale też nie odradzam.Być może będzie to jeszcze dobry serwer.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer nigdy nie przeżywał zapaści bo od czasu startu liczba graczy szła tylko w góre, od początku jesteśmy i będziemy :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serwer wydaje się bardzo sympatyczny. Sporo ludzi, czuć klimat starego dobrego PL, może zostanę na dłużej...

tylko błagam - zmniejszcie czas respa Metinów, bo jeśli zna się ich występowanie i w 2 godziny ubija się aż 2 Metiny Bitwy, no to szkoda mojego czasu... :/

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Emeryt Moderator Forum Astium

Emeryt Moderator Forum Death Note

Opublikowano
6 godzin temu, Maros511 napisał:

ktos cos? warto zaczynac? jak z iloscia ludzi online?

Dużo ludzi na serwerze, o to się nie martw.

Niestety, co za tym idzie znalezienie metka w środku dnia graniczy z cudem ;P

Przygotuj się zatem na hard z prawdziwego zdarzenia.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Zatem zobaczymy co u Was w trawie piszczy :P .
Miałem zacząć na WOM2 ale... brak czasu nawet nie pobrałem i tak jakoś trafiłem na wasz serwer.
Pytanie : Czy system łowienia jest przerobiony ?

Reklama w sygnie.

Opublikowano

Serdecznie nie polecam serwera.

Może i ma spory licznik online, ale...

1. Dział propozycji na forum nie jest mile widziane do użytkowania. Admini zamykają większość tak szybko jak się da, nie dając ludziom prawa do dyskusji. Kilka osób jest też warnowanych tylko za to, że coś proponują. Oczywiście nic wprowadzone nie jest.

2. Spawny Metków nielosowe - w godzinach szczytu dropienie jest niemożliwe, a admini nic z tym nie robią.

3. Zapomnij bracie o grze bez IS.

4. Event organizowany przez GM pt. "Szukanie GM" wygląda tak, że GM chowa się na różnych mapach, spamując przy tym pół chata głupią notką gdzie jest. Informuje także po 20 razy, że idzie się schować, ktoś go znalazł, jeszcze tylko brakuje tego, by na pół chata poinformował o tym, że idzie do WC.

5. Dzieciarnia w grze nie potrafi w ogóle docenić eventu i spamuje o ZUO/OX. I teraz nie wiem co jest gorsze - spam tych graczy, czy niezadowolenie, które siłą rzeczy musi wynikać z jakości przeprowadzonego eventu.

6. Drop w wielu miejscach gorszy niż na PL, Kowal palący bardziej niż na PL. Mam dylemat, czy nie zagrać na PL :D

Reasumując - serwer byłby fajnym miejscem, gdzie można powspominać starego M2, ale niestety - administracja zwyczajnie nie nadaje się na swoje stanowiska.

Do tego średnia wiekowa graczy myślę nie przekracza 12 lat.

A szkoda, bo zapowiadało się ciekawie.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano
Dnia 26.11.2017 o 19:10, TQ93 napisał:

Serdecznie nie polecam serwera.

Może i ma spory licznik online, ale...

1. Dział propozycji na forum nie jest mile widziane do użytkowania. Admini zamykają większość tak szybko jak się da, nie dając ludziom prawa do dyskusji. Kilka osób jest też warnowanych tylko za to, że coś proponują. Oczywiście nic wprowadzone nie jest.

2. Spawny Metków nielosowe - w godzinach szczytu dropienie jest niemożliwe, a admini nic z tym nie robią.

3. Zapomnij bracie o grze bez IS.

4. Event organizowany przez GM pt. "Szukanie GM" wygląda tak, że GM chowa się na różnych mapach, spamując przy tym pół chata głupią notką gdzie jest. Informuje także po 20 razy, że idzie się schować, ktoś go znalazł, jeszcze tylko brakuje tego, by na pół chata poinformował o tym, że idzie do WC.

5. Dzieciarnia w grze nie potrafi w ogóle docenić eventu i spamuje o ZUO/OX. I teraz nie wiem co jest gorsze - spam tych graczy, czy niezadowolenie, które siłą rzeczy musi wynikać z jakości przeprowadzonego eventu.

6. Drop w wielu miejscach gorszy niż na PL, Kowal palący bardziej niż na PL. Mam dylemat, czy nie zagrać na PL :D

Reasumując - serwer byłby fajnym miejscem, gdzie można powspominać starego M2, ale niestety - administracja zwyczajnie nie nadaje się na swoje stanowiska.

Do tego średnia wiekowa graczy myślę nie przekracza 12 lat.

A szkoda, bo zapowiadało się ciekawie.

1. Gracze to najchętniej by zrobili z tego serwera easy ;] a ma on tylu graczy ile ma z racji takiej że jest jaki jest, godzimy się na wszystko co odpowiada nie nam ale serwerowi który jest HARDEM KLASYCZNYM.

2. Spawny Metinów są szybsze niż na PL'u to raz a dwa mamy bardzo duże ilości graczy i co się dziwić... Idź sobie na easy serwer jak nie lubisz bić 20 Metinów w 10 Minut.

3. Tak sobie gadaj... każdy gra jak chce.

4. Nie skomentuje tego.

5. Obrażasz teraz graczy więc radziłbym trochę zbastować... Poza tym wejdź na TS3 i zobacz kto naprawdę u nas gra.

6. To idź na PL'a gdzie PL teraz upada i ma 50 bugów.

Myślałem że bardziej zgorzkniałej osoby już nie spotkam w życiu a jednak proszę.

@refresh.

Opublikowano
2 godziny temu, ParadiseMC napisał:

1. Gracze to najchętniej by zrobili z tego serwera easy ;] a ma on tylu graczy ile ma z racji takiej że jest jaki jest, godzimy się na wszystko co odpowiada nie nam ale serwerowi który jest HARDEM KLASYCZNYM.

2. Spawny Metinów są szybsze niż na PL'u to raz a dwa mamy bardzo duże ilości graczy i co się dziwić... Idź sobie na easy serwer jak nie lubisz bić 20 Metinów w 10 Minut.

3. Tak sobie gadaj... każdy gra jak chce.

4. Nie skomentuje tego.

5. Obrażasz teraz graczy więc radziłbym trochę zbastować... Poza tym wejdź na TS3 i zobacz kto naprawdę u nas gra.

6. To idź na PL'a gdzie PL teraz upada i ma 50 bugów.

Myślałem że bardziej zgorzkniałej osoby już nie spotkam w życiu a jednak proszę.

@refresh.

1. Hard nie znaczy, że ma przestawać sprawiać przyjemność. Wy macie po prostu gdzieś wszelkie propozycje graczy. Najłatwiej zamknąć temat i wszystko. Ba, jeszcze lepiej postraszyć banem, możecie wykazać się swoją władzą ♥

2. Nom, macie szybsze spawny Metinów niż na PL. Dziwnym trafem na PL znajduję je: a) łatwiej, b ) w losowych miejscach. U was niestety na mapach wysokolvl po kilka osób czeka przy jednym spawnie. Ty nazywasz to "rywalizacją". Ja nazywam to głupotą.

3. No cóż... Po pierwsze niskie levele cisnące na wierzchowcach. Bij sobie bez ISa metka 3 minuty, jak ISowiec zbije go w 30 sekund, ksując Ci i kradnąc KU, i tak każdego metka z każdego CH, a Ty szukaj metków jak głupi i dziw się, że nie idzie nic zbić. Kolejna sprawa - MEDALE w lochu małp. Dropiłem przez godzinę, aż 2 medale. Na PL dropi więcej... Dziwnym trafem u was trzeba dropić w komnacie, inaczej zapomnij bracie o medalach. Cóż, dasz mi EQ na to, by przed 25 levelem (kiedy można mieć konia) wydropić medale potrzebne do jego posiadania? U was wymagana jest wręcz rękawica. Bez niej dropienie medali to masochizm. (naturalnie, można je zdobyć za Yangi, ale za ile...)

4. Brak argumentów, to i brak komentarza. Mam kilkanaście screenów, jak Twój inteligentny GM pisze 10 komentarzy o tym, że "idzie się schować", o tym, że "jest ukryty w xxxxxx", oraz o tym, że "xxxxxx mnie znalazł". Serio, myślicie, że gracze są ślepi? Jedna, max. 3 wiadomości eventowych zdecydowanie starcza. Mnóstwo graczy zwracało uwagę w trakcie eventu, że GM ZAŚMIECA chat, ale cóż - władza robi swoje.

Sam byłem GM na 3 serwerach i pisząc jedną wiadomość potrafiłem stworzyć porządek. Wy najwyraźniej 10-oma nie umiecie, bo po tylu linijkach regularnie pojawiali się gracze, którzy pytali gdzie co i jak, choć wszystko zostało napisane chwilę wcześniej.

5. Nie obrażam graczy, mówię jak jest. Nikomu nic nie pasuje, SS z płaczu, że ZUO/OX lepszy też mam. Problem wielu serwerów, ale skoro u was też występuje, najwyraźniej inne wasze eventy są do niczego. I wcale się nie dziwię, skoro nie potraficie go nawet zorganizować.

Wszedłem na waszego TS3 - niestety, nikt nie potrafił mi odpowiedzieć na kilka moich pytań. Takich macie ogarniętych graczy.

6. Naturalnie, na PL też nie pójdę, z tym teamem miałem jeszcze lepsze historie, ale wy generalnie w mojej TOPce także jesteście.

Reasumując - nie płacz o zgorzkniałość, po prostu naucz się prowadzić serwer, a nie blokuj każdego, kto skrytykuje Twoją pracę. Najłatwiej jest zbanować kogoś, kto Ci zarzuci, że coś źle robisz.

Na forum potrafisz zbanować kogoś, kto zgłasza cheaty lub bugerów. Żaden NORMALNY admin czegoś takiego nie robi.

Jak dla mnie warunki gry na serwerze są i tak spoko jak na hard, ale wasza administracja po prostu nie nadaje się do prowadzenia takich serwerów. I nie dlatego, że nie macie doświadczenia, a dlatego, że nie umiecie słuchać ludzi, ba, zabraniacie im cokolwiek pisać. Gorzej niż za komuny. Wiocha.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano

Gdybyśmy nie umieli prowadzić serwera nie mielibyśmy takiej ilości ludzi online ;] człowieku weź wyjdź na dwór.

Tak samo jakby gra nie sprawiała przyjemności to ludzie by w nią nie grali więc ogarnij mózg i go dotleń.

Ja będę mądrzejszy i przestanę już odpisywać na to co skomentujesz, ludzie sami wywnioskują po tym co piszesz.

Opublikowano
3 minuty temu, ParadiseMC napisał:

Gdybyśmy nie umieli prowadzić serwera nie mielibyśmy takiej ilości ludzi online ;] człowieku weź wyjdź na dwór.

Tak samo jakby gra nie sprawiała przyjemności to ludzie by w nią nie grali więc ogarnij mózg i go dotleń.

Ja będę mądrzejszy i przestanę już odpisywać na to co skomentujesz, ludzie sami wywnioskują po tym co piszesz.

"wyjdź na dwór" - ambitna wypowiedź administratora serwera. Licznik online bywa zgubny. Ludzie prędzej czy później przejrzą na oczy z kim mają do czynienia.

"ogarnij mózg i go dotleń" - kolejna wyborna wypowiedź administratora serwera. Brakuje argumentów?

Ja także, na ten moment podziękuję za dyskusję z Tobą. Szkoda mi czasu. Jesteś przekonany o swojej racji, a prawda jest taka, że jesteś w wielkim błędzie :)

p.s. nie banuj więcej ludzi na forum tylko dlatego, że chcą Ci pomóc - zgłaszają bugi, cheaterów, chamskich graczy. To wstyd, by adminowi nie chciało się sprawdzić logów. Wybacz - adminem powinienem nazwać tych, którzy faktycznie o serwer dbają. Ty co najwyżej udajesz.

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano
1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

Jak było mało graczy jakoś szanowałeś każdą wypowiedź a teraz? to że gra 1k graczy odrazu takie teksty? xD

image.png

Opublikowano

A oto Pan admin warnujący gracza za zgłoszenie bota. Śmiech na sali, nie administracja.

Ludzie, trzymajcie się z dala od tego serwera. Szkoda czasu.

paradajsxd.png

Emeryt GM Draenor

Emeryt GM Kalimdor

Emeryt GM Draenor2

Opublikowano
Dnia 27.11.2017 o 22:32, TQ93 napisał:

"wyjdź na dwór" - ambitna wypowiedź administratora serwera. Licznik online bywa zgubny. Ludzie prędzej czy później przejrzą na oczy z kim mają do czynienia.

"ogarnij mózg i go dotleń" - kolejna wyborna wypowiedź administratora serwera. Brakuje argumentów?

Ja także, na ten moment podziękuję za dyskusję z Tobą. Szkoda mi czasu. Jesteś przekonany o swojej racji, a prawda jest taka, że jesteś w wielkim błędzie :)

p.s. nie banuj więcej ludzi na forum tylko dlatego, że chcą Ci pomóc - zgłaszają bugi, cheaterów, chamskich graczy. To wstyd, by adminowi nie chciało się sprawdzić logów. Wybacz - adminem powinienem nazwać tych, którzy faktycznie o serwer dbają. Ty co najwyżej udajesz.

co tu duzo mowic, polecam tego woma, jeden z najlepszych na jakich gralem :P ale z czescia sie zgodzic musze, przestalem grac na tym serwerze glownei ze wzgledu na nielosowy respawn metinow, to jest chyba najgorszy mozliwy pomysl ktory zabija waszych graczy f2p albo ludzi grajacych casualowo, bez gildii, a tylko pomaga tym ktorzy juz praktycznie mechanicznie skacza po ch i po spawnach rozwalajac kazdego metina po kolei, wg. mnie i wielu wielu osob z ktorymi gralem taki system jest bezsensowny.

Opublikowano

Jak ja zobaczyłem forum... xDDDDDD

EZGk2P2kT4mxc6EmuRofNA.png

Na serwerze spora ilość botów gm jak wejdzie pobanuje przez 5-10min i to tyle roboty na kilka dni :)
Koleś na lwie bije metki m1/m2 na wh został zgłaszany na czacie przez wiele osób i nadal lata xD
Event mikołajkowy:
Obstawiasz respa wybijasz każde ch i czekasz bo mikołaj się respi ZAWSZE w tym samym miejscu bo ciężko dodać losowy resp albo brak umiejetności :) 
Tak samo tyczy się to z metinami, zwoje powrotu nie działają w m1/m2
Najlepszy był bug z zewojami boga smoków, jeszcze NISMO ma to nagrane xDD niby 100% ulepszył zwojem a spaliło to dobry technik xD
Zapewne rękawice z lasu są zbugowane i nie działają tak jak powinny 
Jeżeli ktoś ma zmaiar zacząć gre to nie polecam bez bota :)

image.png

Opublikowano

Jest to serwer na tyle prosty, ze zaden szanujacy sie technik nie powinien miec z nim wiekszych problemow xD

Gra sie nawet spoko, fajnie by bylo gdyby liczba graczy sie utrzymala, ale to juz zalezy od administracji..czy podolaja i czy z tego serwera cos bedzie.

Opublikowano
Dnia 27.11.2017 o 22:25, ParadiseMC napisał:

ilość graczy na serwerze raczej nie zależy od umiejętności prowadzenia ponieważ w twoim przypadku jest w administracji ytber, który ma ponad 20k subów.

Niektórym może nie sprawiać a będa grać tam, gdzie ich idol.

Opublikowano

@up

No wątpię to nie pierwszy serwer na którym pracuje i wiem z doświadczenia co się działo i co tworzy sedno.

@refresh

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...