Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, ParadiseMC napisał:

Ta liczy się hajs i złotówki xD DOLLARY OD RAZU :) Ty siebie zacytuj amebo bo twój poziom inteligencji jest taki że zaliżesz dupę każdemu wszędzie żeby cię tylko gdzieś przyjęli, lizo dupie, mam pokazać posty jak to nie raz mnie wyzywałeś a później jak startuje z nowym serwer to od razu wielki kolega się robi który nie wspomina jak to git nie było za starych czasów? HaHa TFU na ciebie.

Baza danych nie wyciekła? :L ty chyba nie wiesz jak wygląda baza danych zacznijmy od tego.

Nie lec w ciula, bo dobrze wiemy ze na forum wyciekla ;)

Radzę wszystkim, co grali na tym syfie, zmienic passy, bo sie mogą zdziwic na niektorych serwerach ^<^

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od dziś trwa Event Mundialowy :) Drop Piłek, u Yu-Hwana możemy wymienić 10 Piłek na Złotą Piłkę oraz w Item-Shop są kostiumy mundialowe :)

Opublikowano

Tak żyje ;] i ma się dobrze, poza tym jest dużo planów na dalszy rozwój i od 1 sierpnia dużo ma się dziać w kwestii aktualizacji.

• Aive zmienił(a) tytuł na Tamidia.pl [Dedyk][Hard]
  • 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Dno i wodorosty. "technik" bez mutacji, bez doswiadczenia, drugi perserga.

NIE POLECAM.

P.S. Do maja to gowno bedzie off, a nawet szybciej, nastepnie "tamidia" s12124235, z grafika, do ktorej praw nie maja "wlasciciele"

Opublikowano

Dnia 03/01/2019 Tamidia S1 zmieniła nazwę w Tamidia S3 z kilku powodów wymienionych na naszych socjal media.

Ponadto odświeżam informację w prezentacji, więc refresh! ;d

Dnia 25.11.2018 o 20:37, VIBROMAX napisał:

Dno i wodorosty. "technik" bez mutacji, bez doswiadczenia, drugi perserga.

NIE POLECAM.

P.S. Do maja to gowno bedzie off, a nawet szybciej, nastepnie "tamidia" s12124235, z grafika, do ktorej praw nie maja "wlasciciele"

Tutaj jeszcze pozwolę sobie tutaj dodać że typie widać jakim topowym hejterem jesteś pisząc pod wszystkimi moimi postami ;d życia trochę zaczerp, zamiast siedzieć przed komputerem i czekać aż hejta będziesz mógł napisać.

Pozdrawiam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
Dnia 4.01.2019 o 15:09, ParadiseMC napisał:

Dnia 03/01/2019 Tamidia S1 zmieniła nazwę w Tamidia S3 z kilku powodów wymienionych na naszych socjal media.

Ponadto odświeżam informację w prezentacji, więc refresh! ;d

Tutaj jeszcze pozwolę sobie tutaj dodać że typie widać jakim topowym hejterem jesteś pisząc pod wszystkimi moimi postami ;d życia trochę zaczerp, zamiast siedzieć przed komputerem i czekać aż hejta będziesz mógł napisać.

Pozdrawiam

Chlopcze, jestem od ciebie starszy, pracuje (legalnie, w porownaniu do ciebie), nie mowie za kazdym razem "kur*a", mam mutacje, ktorej ty nie masz.

Dla wiekszosci jestes g*wnem, takim jak perserga, etc.

P.S. Nie jestem hejterem, malolacie.

P.S.2. W kazdej chwili moge do ciebie podjechac, a wlasciwie do twoich opiekunow (adres to nie problem), to nie jest grozba tylko informacja ;)

NIE POZDRAWIAM.

Opublikowano
Dnia 12.01.2019 o 20:48, VIBROMAX napisał:

Chlopcze, jestem od ciebie starszy, pracuje (legalnie, w porownaniu do ciebie), nie mowie za kazdym razem "kur*a", mam mutacje, ktorej ty nie masz.

Dla wiekszosci jestes g*wnem, takim jak perserga, etc.

P.S. Nie jestem hejterem, malolacie.

P.S.2. W kazdej chwili moge do ciebie podjechac, a wlasciwie do twoich opiekunow (adres to nie problem), to nie jest grozba tylko informacja ;)

NIE POZDRAWIAM.

XD Mój nr. NIP: 8522642316, REGON: 369780650 , Polecam co kolwiek pierw wpisać w google na mój temat a później pisać że pracuje nielegalnie bo coraz bardziej pokazujesz jak żałosny jesteś, żyjesz tylko po to aby hejta napisać nic więcej, masz spinę całe życie.

Odświeżam prezentacje - dodano sklepy offline :)

Opublikowano

Niestety na serwerze są przekręty, a paradise nie jest zbyt kulturalnym czlowiekiem. Latwo go sprowokowac oraz rusza go kazdy hejt. Bardzo negatywna cecha tymbardziej dla osoby ktora jest glową serwera. Przez taką ilość czasu nadal daje sobą manipulować i to mnie utwierdza w przekonaniu, że serwer wcale fajny nie jest. 

Ale fajnie fajnie, że coś się dzieje. Więcej treści do pop-cornu :) komedia

Pozdrawiam,

Karolina

Opublikowano

Przekętami to ci ***** pieniądze ze skarbonki zabiera dziecko. 13 letnia osoba będzie się wypowiadała co kanapki jej w szkole zabierają.

Prowokuje mnie każdy hejt bo jak widzę takich patyków jak ty co nie mają życia to bym cię skrobał skrobaczką z chodnika niczym gumę zaschnięta.

A ja wole mieć szacunek od ludzi którzy nie dają po sobie jeździć jak takich lamusów jak ty.

Opublikowano
Dnia 25.01.2019 o 21:11, Karoolajn napisał:

Niestety na serwerze są przekręty, a paradise nie jest zbyt kulturalnym czlowiekiem. Latwo go sprowokowac oraz rusza go kazdy hejt. Bardzo negatywna cecha tymbardziej dla osoby ktora jest glową serwera. Przez taką ilość czasu nadal daje sobą manipulować i to mnie utwierdza w przekonaniu, że serwer wcale fajny nie jest. 

Ale fajnie fajnie, że coś się dzieje. Więcej treści do pop-cornu :) komedia

Pozdrawiam,

Karolina

Daj dowody że są przekręty a nie pierdolisz aby oczernić serwer 

Nie pozdrawiam

[SGM]Arcan

Opublikowano

Witam!

Widzę, że serwer ClassicMT2.pl to bardzo dobry wzór do naśladowania skoro szanowany Team Tamidia.pl WSZYSTKO kopiuje?!

Paradise pamiętasz jak doładowałeś koledze full ISa na Classicu za to, żeby Ci spisywał wszystkie misje? xDD

(Oczywiście update misji na Tamidii już był xD)

Dodane sklepy na Classicu - po chwili dodane na Tamidii

Wiadomość systemowa identyczna tylko zmieniona nazwa serwera (Paradisa, aż tak Ci się nie chce?)

Lecimy dalej...

Instalator z Ravi/Classica identyczny Paradise zrobił na Tamidii!! ZDOLNY TECHNIK

Czat ogólny z Classica również umiał skopiować     

Strona główna też praktycznie identyczna - Naprawdę?  

Tylko czekać na kolejne UPdate pomysłowego Paradise'a

No kurwa jak tak można, nie masz mózgu, czy co? 

Arcan do czego się nadaje to tylko pieczenie bułek i opierdalanie eq na lewo. 

Jak uważasz, że to nie prawda to proszę odpowiedź i uzasadnij SKĄD czerpiesz pomysły  

POZDRAWIAM

Opublikowano

Może spytaj każdy jeden prywatny serwer skąd czerpie pomysły? bo przecież "KAŻDY PRYWATNY SERWER" był budowany przez zaawansowanych techników którzy nie wiedzą co to METIN2 GLOBAL,

A to co napisałeś z ładowaniem komuś full isa i tak dalej to jest już tak śmieszne że aż się ciastkiem zaplułem.

Opublikowano
17 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Może spytaj każdy jeden prywatny serwer skąd czerpie pomysły? bo przecież "KAŻDY PRYWATNY SERWER" był budowany przez zaawansowanych techników którzy nie wiedzą co to METIN2 GLOBAL,

A to co napisałeś z ładowaniem komuś full isa i tak dalej to jest już tak śmieszne że aż się ciastkiem zaplułem.

Każdy serwer nie ma tego samego 1:1 co Classic.

Autorskie misje z Classsica są na Tamidii. Jak to wytłumaczysz RAZ DWA TRZY

No kurwa praktycznie wszystko z Classica jest na Tamidi.

Wracając do ItemShopu, którego doładowałeś koledze za spisywanie misji z Classica to obaj dobrze wiemy, że to prawda(NW0) :8_laughing:

A twój "uczciwy" SGM niech się tu nawet nie odzywa, dla jego dobra :)

Odpuszczam sobie ten temat bo to jest śmiech na sali.

Kilka słów dla graczy tego śmiesznego serwera.

Chcecie wiedzieć jakie aktualizacje będą na waszej Tamidii?

Polecam śledzić forum classica

Informacje o aktualizacjach macie na bieżąco, Pozdrawiam xDD

Opublikowano
16 godzin temu, Frixono napisał:

Każdy serwer nie ma tego samego 1:1 co Classic.

Autorskie misje z Classsica są na Tamidii. Jak to wytłumaczysz RAZ DWA TRZY

No kurwa praktycznie wszystko z Classica jest na Tamidi.

Wracając do ItemShopu, którego doładowałeś koledze za spisywanie misji z Classica to obaj dobrze wiemy, że to prawda(NW0) :8_laughing:

A twój "uczciwy" SGM niech się tu nawet nie odzywa, dla jego dobra :)

Odpuszczam sobie ten temat bo to jest śmiech na sali.

Kilka słów dla graczy tego śmiesznego serwera.

Chcecie wiedzieć jakie aktualizacje będą na waszej Tamidii?

Polecam śledzić forum classica

Informacje o aktualizacjach macie na bieżąco, Pozdrawiam xDD

Obaj wiemy że to prawda? XD A co z CSI jesteś? a mój SGM jest uczciwy więc papa tam :)

odpuścić to sobie możesz życie już najlepiej bo żyjąc jako spinacz internetowy i typowy hejter pokazujesz tylko ludziom że jesteś nikim i niczym bo marnujesz czas w necie na spinanie się zamiast korzystanie z życia.

Bez dowodów to sobie możesz paplać i paplać.

śmieszne to są twoje posty a nie mój serwer, dla takich powodów jak ten że nie masz życia.

A i Aktualizacje na Classiku są zjebane ;] kto dodaje Mapy "NIE KLASYCZNE" na serwerze "KLASYCZNY" który ma w nazwię "Classic" więc przykro mi ale śledzić to możecie tylko forum tamidii jeśli chcecie wiedzieć co za aktualizacje będą.

Opublikowano
2 godziny temu, ParadiseMC napisał:

Obaj wiemy że to prawda? XD A co z CSI jesteś? a mój SGM jest uczciwy więc papa tam :)

odpuścić to sobie możesz życie już najlepiej bo żyjąc jako spinacz internetowy i typowy hejter pokazujesz tylko ludziom że jesteś nikim i niczym bo marnujesz czas w necie na spinanie się zamiast korzystanie z życia.

Bez dowodów to sobie możesz paplać i paplać.

śmieszne to są twoje posty a nie mój serwer, dla takich powodów jak ten że nie masz życia.

A i Aktualizacje na Classiku są zjebane ;] kto dodaje Mapy "NIE KLASYCZNE" na serwerze "KLASYCZNY" który ma w nazwię "Classic" więc przykro mi ale śledzić to możecie tylko forum tamidii jeśli chcecie wiedzieć co za aktualizacje będą.

Typie, kto tutaj się spina?

Boli Cię prawda, że aż Ci się spod tyłka żarzy :4_joy:

Dla Ciebie KAŻDY kto powie prawdę o tym zajebanym ścieku jakim jest "Tamidia" nie ma życia, jest spinaczem internetowym i typowym hejterem.

Prawda jest taka, że jesteś fałszywą kurwą, która potrafi tylko podpierdalać pomysły z innego serwera. Spinaczu Ty raz, dwa, trzy!

Opublikowano
Dnia 31.01.2019 o 13:41, Frixono napisał:

Typie, kto tutaj się spina?

Boli Cię prawda, że aż Ci się spod tyłka żarzy :4_joy:

Dla Ciebie KAŻDY kto powie prawdę o tym zajebanym ścieku jakim jest "Tamidia" nie ma życia, jest spinaczem internetowym i typowym hejterem.

Prawda jest taka, że jesteś fałszywą kurwą, która potrafi tylko podpierdalać pomysły z innego serwera. Spinaczu Ty raz, dwa, trzy!

Podpierdala to twoja matka bułki ze sklepu żebyś miał co jeść, a jak ci internetu nie doładuje żebyś mógł hejcić to ją kablem napier***asz

Opublikowano
19 godzin temu, ParadiseMC napisał:

Podpierdala to twoja matka bułki ze sklepu żebyś miał co jeść, a jak ci internetu nie doładuje żebyś mógł hejcić to ją kablem napier***asz

I tutaj mamy przedstawiony poziom administracji serwera Podjemidia.pl

Człowieku, kto hejtuje ten twój serwerek na którym jest 50online? xD

Śmieje się tylko z tego, że podpierdalasz prawie wszystkie pomysły z Classica 1:1 i płaczesz, że ktoś Cię hejtuje.

Daruj sobie odpowiadanie na te posty bo z każdym kolejnym gaszę Cię jak peta, a Ty nie wnosisz nic sensownego. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...