Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
34 minuty temu, ParadiseMC napisał:

@up

No wątpię to nie pierwszy serwer na którym pracuje i wiem z doświadczenia co się działo i co tworzy sedno.

@refresh

o ile dobrze pamiętam to chyba twój pierwszy serwer był z taką ilością online bo reszta nawet chyba 100 nie miała

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Fajnie się grało, zarobiłem w ciul siana w tydzień ze zbierania itemków (autopickup za mocny sorki)

Zamiast dodać stackowanie itemków jak zmianki/dodania chcieliście mnie upolować. (lub po prostu nie umiecie tego wprowadzić, bo jesteście za głupi, kto wie... :D)

Po części się wam udało, dziwie się że nie poleciał na 1 postaci ban na IP skoro szkodliwość była dość mocna :P  

Ludzie się w końcu nauczyli, żeby nie wyrzucać to się skończył zarobek :D.

Btw. Paradise, może uświadom GM'a który zbanował moje 1 konto (ta nieszczęsna amija +1.. :D) co to drophack, bo taki jest powód bana, a to przecież u was nie działa. (potrafiłeś graczy poprawiać, żeby rozróżniali co jest co, a twoim GM'om zapomniałeś wytłumaczyć? :D)

Hf ludzie, serwer taki sobie, mi się osobiście nie podoba, wbiłem tylko zarobić na SM'y na PL'u ;D (a no i zwrot boba oczywiście xD)

Opublikowano

Serwer na razie ok, pograłem chwile i czuć klimat świateczny ze starym metinem, jednak ten start trochę odpycha. Mamy miecz i zbroje+0, a za pieska po 2.5% się dostaję, już na Plu jest o niebo łatwiej teraz  :D Sklepów bardzo dużo biorąc pod uwagę, że nie ma sklepów offline, blaski z mobów nawet ok dropią jak na harda, na ten moment polecam 

Opublikowano
Dnia ‎01‎.‎12‎.‎2017 o 14:24, Strik3r. napisał:

Jak ja zobaczyłem forum... xDDDDDD

EZGk2P2kT4mxc6EmuRofNA.png

Akurat to ja rozumiem, sam bym nie pozwolił na tematy o noobkach. xD

Opublikowano
Dnia 6.12.2017 o 22:55, Lajk™ napisał:

o ile dobrze pamiętam to chyba twój pierwszy serwer był z taką ilością online bo reszta nawet chyba 100 nie miała

Deneris.eu - 400 online (poprzedni i jako jedyny własny serwer)

poprzednio pracowałem tylko na wynajętych stanowiskach jako GA lub TECH:

con******mt2.pl - 2K online

x-wor**.pl 3.7K online.

Opublikowano
5 minut temu, ParadiseMC napisał:

Deneris.eu - 400 online (poprzedni i jako jedyny własny serwer)

poprzednio pracowałem tylko na wynajętych stanowiskach jako GA lub TECH:

con******mt2.pl - 2K online

x-wor**.pl 3.7K online.

Na concordii się grało a x-world to nie grałem ale polecam tamidie już długo stoi :) 

Opublikowano

Siema, zasysam klienta właśnie , nie będę miał jakoś wiele godzin dziennie na grę ,ale chce pograć dłużej na pewno , rzuci ktoś jakieś gówniane eq na start ,żeby od całkowitego zera nie lecieć? :D

Opublikowano
Dnia 29.11.2017 o 00:17, TQ93 napisał:

A oto Pan admin warnujący gracza za zgłoszenie bota. Śmiech na sali, nie administracja.

Ludzie, trzymajcie się z dala od tego serwera. Szkoda czasu.

paradajsxd.png

xD jak nikomu z administracji nie chce się wejść na serwer na kilka minut, żeby sprawdzić bota to jestem ciekaw ilu z tych graczy gra normalnie

a skoro "GM ci na zawołanie nie odpisze" to rozumiem, że jak ktoś pisze na wołaj, że ma sprawę do administracji to każdy to ignoruje? <brawa>

tenor.gif

Opublikowano

To jest regulamin działu aby zgłaszać ludzi w nim tylko z dowodami, ja też mogę iść na psy i zgłosić 10 osób niewinnych i to znak że od razu muszą jechać do nich i marnować paliwo? Administracja spędza kilka godzin dziennie na banowaniu botów i na IP i nie tylko - nie potrzebujemy takich tematów na forum które po skończeniu pracy dalej zmuszają nas do wchodzenia do gry.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nie polecam serwera, grałem tu blisko miesiąc i tak tępej administracji nie widziałem, po znikających itemach w ekwipunku, po gównianych aktualizacjach dzięki którym było co raz więcej bugów, koszmarnych lagach a kończąc na kickach z serwera. 

Paradise bachor który liczy tylko kasiorkę z sms-ówm Eve która jest tak tępa że nie wiem czy skonczyła szkołe podstawową

LUDZIE NIE GRAJCIE TUTAJ, NAPRAWDĘ NIE GRAJCIE TUTAJ.

Opublikowano
21 godzin temu, Grzesio64 napisał:

Nie polecam serwera, grałem tu blisko miesiąc i tak tępej administracji nie widziałem, po znikających itemach w ekwipunku, po gównianych aktualizacjach dzięki którym było co raz więcej bugów, koszmarnych lagach a kończąc na kickach z serwera. 

Paradise bachor który liczy tylko kasiorkę z sms-ówm Eve która jest tak tępa że nie wiem czy skonczyła szkołe podstawową

LUDZIE NIE GRAJCIE TUTAJ, NAPRAWDĘ NIE GRAJCIE TUTAJ.

Jesteś taki głupi że dostałeś bana i tyle cie widziano ahahahhaha :D a co do Eve i Paradise to wara ;) dobrze sie spisują 

Pzdr Dev1ce

Opublikowano

Zastanawiałem sie czy nie zacząć  tu gry ale jak zobaczyłem na yt jak typek dostaje bana za "WH" gdzie był w 150% czysty oraz tą pewność i chamstwo administracji to odrazu zastopowałem zasysanie clienta. Nie dość że gościu nic nie miał to cała ekipa adminów na ts była w 100% pewna swojego[gdzie tu jakas wiedza na temat gry, przeklaman clienta czy zwyklej wprawy w grze w metka?? ]. Jak by tego nie nagrywał to jestem pewny ze sprawa została by tak zostawiona. Chcieli odjac jednego czitera a odjeli z 100 graczy xDD 

Idzcie na inne serwery bo naprawde nie ma tu czego szukać. Polecam coś z zagranicznym patronatem. Pozdrawiam

ćpanie, ćpanie, ćpanie pochłonie dobrego chłopaka, zabierze cureczke mamie

Opublikowano

To niezły serwer, @ParadiseMC jakim prawem ulungu jeden banujesz typa za ksucie z powodem "WH". I żeby było mało, jakaś pseudo GM-ka wyśmiewa gracza, masturbuje się do swojej rangi i banuje typa za "próbę" odwołania. I tak, "próbę" to trafne słowo, bo nic mu nie dała powiedzieć i go wywaliła. Niezłe układy są na tym gównoserwerze. Oby Ci kutas zmalał i nigdy nie chciał stanąć.

Opublikowano
2 godziny temu, karol80 napisał:

Zastanawiałem sie czy nie zacząć  tu gry ale jak zobaczyłem na yt jak typek dostaje bana za "WH" gdzie był w 150% czysty oraz tą pewność i chamstwo administracji to odrazu zastopowałem zasysanie clienta. Nie dość że gościu nic nie miał to cała ekipa adminów na ts była w 100% pewna swojego[gdzie tu jakas wiedza na temat gry, przeklaman clienta czy zwyklej wprawy w grze w metka?? ]. Jak by tego nie nagrywał to jestem pewny ze sprawa została by tak zostawiona. Chcieli odjac jednego czitera a odjeli z 100 graczy xDD 

Idzcie na inne serwery bo naprawde nie ma tu czego szukać. Polecam coś z zagranicznym patronatem. Pozdrawiam

Chcieli odjąć ''kolesia, co przeszkadzał znajomym'', a odjęli mase gracze. Tak lepiej brzmi :D

Nie polecam oczywiście ze względu na administracje. Spamowałem dzisiaj na spambocie kolorkami na czacie i.... nic! Super reakcje

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
10 minut temu, Nosi97 napisał:

Chcieli odjąć ''kolesia, co przeszkadzał znajomym'', a odjęli mase gracze. Tak lepiej brzmi :D

Nie polecam oczywiście ze względu na administracje. Spamowałem dzisiaj na spambocie kolorkami na czacie i.... nic! Super reakcje

Bo to jest szkodliwość czynu. Spam na kolorowo to nic. A to, że nie dajesz sobie odbić spota lasce admina to już kurwa podchodzi pod bugusing. :D

Opublikowano

Co tu by duzo mowic..

gmka(jesli to cos mozna tak wgl nazwac) to pierdolony lachociag co siedzi na tsie i nie wie co to za gra i dziala tylko pod rozkaz swojego kochanego adminka. Jakby ktos jej zajebal patelnia w ten leb to nie bylo by mi szkoda. Moze wrocila by tam gdzie jest jej miejsce, tfu.

Z tego miejsca wam mowie, ze to gowno niedlugo wyjebie sie na plecy.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

Z rozmowy na ts przeprowadzona z GMka ktora jest wrzucona na yt mozna wywniaskowac ze na 90% jest pusta dzida.

Wystarczylo by przebemeblowac i ustawic pare osob ;p  Serwer sam w sobie fajnie chodzi.

Opublikowano

Serwera nie polecam przez administrację,  myślałem, że nikt już nie jest na poziomie persergi pozdro 

Opublikowano
43 minuty temu, ReIz napisał:

Serwera nie polecam przez administrację,  myślałem, że nikt już nie jest na poziomie persergi pozdro 

To jest nadal lepiej jak Perserga, on przynajmniej morde wydarł a tamten grubas co najwyżej Ci powie "mów dalej" ^^^^

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Zagrałem, bo stał długo i nie było innego harda, ale to co robi administracja to porażka. Kiedy się nauczycie, że ytber jako gm to zły pomysł? Lepiej inwestować w serie, bo taki Nismo sie nadaje do tarcia chrzanu, a nie na bycie gmem. Wgl. co to za pomysł, żeby był ban za sprzedaż konta za pln? Rozumiem blokady sprzedawania yang, ale konto powinno się móc sprzedać. Do tego Paradise ma jakąś dziwną wizje oldschoolowego metina.. Na tym serwie nie można wyłączać nazw sklepów w m1, bo zostało to wprowadzone na Pla dopiero w którymś tam roku. Wiecie jak to kur*a utrudnia grę graczom ze słabszymi komputerami? W żaden sposób nie oddaje to klimatu metina tylko utrudnia grę, tak samo z resztą jak brak możliwości pisnia z ludźmi którzy są w dt ^^

Nie polecam, nie pozdrawiam, Paradise nigdy nie zrobi serwera który zostanie na dłużej więc nie polecam gry na jego serwerach, Tamidia chyli się ku końcowi, więc niedługo na pewno kolejny oldschoolowy hard

Opublikowano
11 minut temu, Grzesio64 napisał:

Odpowiedz jest prosta dlaczego Paradise nie potrafi zrobić nic ze sklepami, bo to jest kretyn

Nie no wg. niego tak ma być, bo zostało to wprowadzone na Pla po 2013 roku chyba, a to jest oldschool i ma wyglądać jak pl przed 2013. Głupiemu nie wytłumaczysz :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...