Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, eryk341 napisał:

wypowiadają się ludzie którzy tam nigdy nie grali xDD szkoda mi was ludzie :D poczytajcie regulaminy serwerów prywatnych ;P

nie trzeba grać by wypowiadac się na temat serwera, tym bardziej, że ma się dowody jak wół na tacy podane. po drugie, jeśli sam czytac nie umiesz, to nie nakazuj tego innym

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

tamidia? pff TFU co to za syf ktokolwiek tam gra musi byc niezle jebniety albo lubic byc ruchanym w dupe :D nie wiem jak mozna wbic na serwer goscia ktory  brzmi jak by mial 16 lat i ojczulek przepinal mu dupe co weekend, w chuj przekretow na serwerze administracja to w banda znajomych dzieciakow + jakas szmaciura ktora nawet wypowiedziec slowa zmodyfikokakweny nie potrafi wypowiedziec hehe ogolnie to pozdro i nie polecam serwera ani pana paradise albo chlopca paradise hehe pozdro 

Opublikowano

Nie polecam nikomu, serwer szit, kiła i mogiła, daremna administracja, przekręty ect. Oby to coś upadło jak najszybciej to możliwe, życzę z całego serducha ! a koleżankę bez dykcji proponuje wysłać do laryngologa ;)

Opublikowano
15 godzin temu, Nosi97 napisał:

nie trzeba grać by wypowiadac się na temat serwera, tym bardziej, że ma się dowody jak wół na tacy podane. po drugie, jeśli sam czytac nie umiesz, to nie nakazuj tego innym

dobrze mistrzu :) ale tyle ile oglądałeś tyle wiesz a w sumie to ty nic nie wiesz :D więc nie udzielaj się w tym temacie ;>

Opublikowano

Dzięki za podbijanie tematu ^^ nawet nie muszę refreshować... te hejty to po prostu wysłannicy ztrolowanego stanu umysłu haha.

Opublikowano
38 minut temu, ParadiseMC napisał:

Dzięki za podbijanie tematu ^^ nawet nie muszę refreshować... te hejty to po prostu wysłannicy ztrolowanego stanu umysłu haha.

Morde sklej i skocz na terapie, bo przecież nie chcesz być agresywny ^^

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

Rozumiem gównianą administrację lub serwer - nie gram, nie wnikam.

Zachowajcie chociaż sens dyskusji bez wjeżdżania na siebie w międzyczasie.

Każdy kolejny post nie na temat lub post, który po prostu będzie obrazą w czyjąś stronę skończy z warnem i/lub czasowym banem.

74f31dbf1675f.jpg

Opublikowano

Dzisiaj wbijałem na serwer eq wymienić, to główny temat na czacie jest spamem graczy, że serwer pada xD Ciesze się, że udało mi się jeszcze eq wymienić, a Ty Paradise myślisz, że te posty to reklama? Każdy rozumny gracz raczej spojrzy zawsze na ostatnie komentarze pod serwerem, a tutaj ostatnie 2 strony to prawie tylko hejt i w sumie słuszny, pozdro i czekam na kolejnego harda z klimatem Pla od Ciebie

Opublikowano

Serwer sam sobie wydawal sie ciekawy. Jeden z dowch hardow na ktore mozna w chwili obecnej wejsc jednak administracja jezeli chodzi o poziom kultury osobistej to mniej niz 0 , totalny brak jakichkolwiek kompetencji . Nie polecam .

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

mozna juz chyba zamknac temat bo i tak serwer ujowy jak i ta administracja przekrety i wgl szkoda takie cos by zasmiecalo mpc

Opublikowano

Witam
Z ręką na sercu zacznę od tego, że nie gram w Metina już kilka lat, a przypadkiem na YT wyświetlił mi się film "Sobol'a".
Oglądnąłem cały klip i szczerze powiem, że bardzo mi jest przykro, że wciąż powstają takie niestabilne produkcje, z winy niekompetentnych ludzi. Czołóweczka administracji strategicznie planuje wygaszenie serwerów po pierwszym złotym strzale w item shop, zatrudnienie mniej ogarniętych ludzi też jest pewnym pomysłem, gdyż takie istoty nie zdają sobie sprawy, że wykonują wolontariat, poświęcając swoje godziny na szpanowanie, że zasiadają w "administracji" z której mają tylko złudne wrażenie bycia potrzebnym.
Paradise brzmi jak nie stabilny psychicznie 19-latek, który nie potrafi argumentować swoich decyzji. Kobieta, która podobno jest tylko moderatorką, skąd niby posiadała informacje o "zmomymikowanym" kliencie gry? Słuchając tych ludzi osobiście z drugiej strony monitorka poczułem wstyd.
Na przestrzeni lat też byłem ruchany na privy inwestując czas i pieniążki. Z perspektywy czasu naprawdę jest czego żałować.
Ku pokrzepieniu serc...
Kochani, życzę wam, abyście się odnaleźli na bardziej profesjonalnych, stabilnych i bardziej oficjalnych produkcjach (najlepiej na takich, gdzie każdy uczestnik administracji ma określone role, ma odpowiednie kompetencje, wykonuje w sposób właściwy swoją prace I MA ZA TO WYNAGRODZENIE).

Opublikowano

Paradise zjebal jesli chodzi o ta drame. Nie ogarnia, ze nie WYTLUMACZY kazdemu kto obejrzy filmy s-a-b-a-l-a oraz jego co naprawde sie stalo i robi tylko AntyReklame. Gosciu nie mial haxow, wyjasnil to, dostal unbana od GM Zmory a potem dostal bana za wrzucony filmik i obrazy w strone serwera/administracji. A Paradajs nadal z czubami na YouTube kloci sie o kurwa jakies logi dot. tego goscia i czy on haxowal czy nie. Choc kazdy ma juz wyjebane w to czy on haxowal tylko chodzi o same zachowanie GMki na TS gdy przyszedl wyjasnic za co na poczatku dostal bana i Paradisa pierwszy film wyjasniajacy ktory powinien kurwa usunac bo zrobil AntyReklame w chuj.

Wystarczylo publicznie przeprosic za niekompetencje GM Evee i tyle(( NAWET JESLI BYC MOZE NIE ZROBILA NIC ZLEGO, rozmowy mogly byc powycinane)) Bronic  honoru jakiejs smiesznej GMki ktora nawet sama sie nie potrafi odniesc sie do tej sprawy szkodzac serwerowi w chuj.  Nikt mi nie wmowi ze na serwerze gra teraz stabilne 1k+. Bo kurwa nie gra. A ta cala GM Evee jedyne co sie wypowiedziala to na forum ze sprawa jest juz kurwa wyjasniona. Tak jest jak sie bierze laski, znajome z reala na GM'a ktore nie maja pojecia o tym jak powinien zachowac sie administrator w danych momentach. Przypominam ze administracja reprezentuje SERWER. GM Zmora spoko gosc, zawsze pomoze. Bob tez. Paradajs, serwer spoko. Ale od niej ani slowa nie uslyszelismy dot. tej sprawy i wgl.

Gram tam od poczatku. W chuj mi szkoda a cala drama jest dla mnie smieszna. 

Do Paradise nic nie mam, bo gosciu ogarnal dobry serwer na te pare miechow, ale nie ogarnal ze nawet jesli ma w 90% racje i S-ab-al to idiota, to ciagnac ta drame zrobil AntyReklame na calego YouTuba, probujac bronic jakas laske z administracji. Az tak by cie bolalo za nia przeprosic? Jak ona nie potrafi. To nawet nie musialy byc szczere przeprosiny, tylko i wylacznie z mysla o serwerze i zeby zakonczyc AntyReklame bo inaczej serwer padnie.

A wystarczylo wyjasnic GM Evee. I 'jej 'zmodyfikeyowanego'' klienta xD  Cala sprawa powinna zajac 1 filmik i 30min. Kazdy by zapomnial. 

Administracja Tamidi  nie zrobila praktycznie nic zlego. Tylko Paradise, ktory sie wszystkiego wypieral w swoich filmikach rozpalal drame jeszcze bardziej. 

Slyszalem tez ze ta uwazana za administratorke(ktora byla na ts), jest niby tylko moderatorka. W takim razie zamiast robic bezsensowne filmy tlumaczace jakies bezsensowne rzeczy, gdzie pol filmiku i tak kazdy nie zrozumial. Wytlumacz to. Wytlumacz kto byl na tsie, co naprawde powiedzial i jak to wygladalo. I mysle ze kazdy czlowiek moze powstrzymac sie od uzywania slowa kurwa co 10sek przy swojej wypowiedzi. Tym bardziej jak jest zalozycielem serwera. Swoja odpowiedz bazuje na logicznym mysleniu, oraz na informacjach ktore uzyskalem po obejrzeniu filmow twoich i reszty osob. Choc nie do konca bo raka mozna dostac od tego wszystkiego.

Opublikowano
1 godzinę temu, Bukkit++ napisał:

Paradise zjebal jesli chodzi o ta drame. Nie ogarnia, ze nie WYTLUMACZY kazdemu kto obejrzy filmy s-a-b-a-l-a oraz jego co naprawde sie stalo i robi tylko AntyReklame. Gosciu nie mial haxow, wyjasnil to, dostal unbana od GM Zmory a potem dostal bana za wrzucony filmik i obrazy w strone serwera/administracji. A Paradajs nadal z czubami na YouTube kloci sie o kurwa jakies logi dot. tego goscia i czy on haxowal czy nie. Choc kazdy ma juz wyjebane w to czy on haxowal tylko chodzi o same zachowanie GMki na TS gdy przyszedl wyjasnic za co na poczatku dostal bana i Paradisa pierwszy film wyjasniajacy ktory powinien kurwa usunac bo zrobil AntyReklame w chuj.

Wystarczylo publicznie przeprosic za niekompetencje GM Evee i tyle(( NAWET JESLI BYC MOZE NIE ZROBILA NIC ZLEGO, rozmowy mogly byc powycinane)) Bronic  honoru jakiejs smiesznej GMki ktora nawet sama sie nie potrafi odniesc sie do tej sprawy szkodzac serwerowi w chuj.  Nikt mi nie wmowi ze na serwerze gra teraz stabilne 1k+. Bo kurwa nie gra. A ta cala GM Evee jedyne co sie wypowiedziala to na forum ze sprawa jest juz kurwa wyjasniona. Tak jest jak sie bierze laski, znajome z reala na GM'a ktore nie maja pojecia o tym jak powinien zachowac sie administrator w danych momentach. Przypominam ze administracja reprezentuje SERWER. GM Zmora spoko gosc, zawsze pomoze. Bob tez. Paradajs, serwer spoko. Ale od niej ani slowa nie uslyszelismy dot. tej sprawy i wgl.

Gram tam od poczatku. W chuj mi szkoda a cala drama jest dla mnie smieszna. 

Do Paradise nic nie mam, bo gosciu ogarnal dobry serwer na te pare miechow, ale nie ogarnal ze nawet jesli ma w 90% racje i S-ab-al to idiota, to ciagnac ta drame zrobil AntyReklame na calego YouTuba, probujac bronic jakas laske z administracji. Az tak by cie bolalo za nia przeprosic? Jak ona nie potrafi. To nawet nie musialy byc szczere przeprosiny, tylko i wylacznie z mysla o serwerze i zeby zakonczyc AntyReklame bo inaczej serwer padnie.

A wystarczylo wyjasnic GM Evee. I 'jej 'zmodyfikeyowanego'' klienta xD  Cala sprawa powinna zajac 1 filmik i 30min. Kazdy by zapomnial. 

Administracja Tamidi  nie zrobila praktycznie nic zlego. Tylko Paradise, ktory sie wszystkiego wypieral w swoich filmikach rozpalal drame jeszcze bardziej. 

Slyszalem tez ze ta uwazana za administratorke(ktora byla na ts), jest niby tylko moderatorka. W takim razie zamiast robic bezsensowne filmy tlumaczace jakies bezsensowne rzeczy, gdzie pol filmiku i tak kazdy nie zrozumial. Wytlumacz to. Wytlumacz kto byl na tsie, co naprawde powiedzial i jak to wygladalo. I mysle ze kazdy czlowiek moze powstrzymac sie od uzywania slowa kurwa co 10sek przy swojej wypowiedzi. Tym bardziej jak jest zalozycielem serwera. Swoja odpowiedz bazuje na logicznym mysleniu, oraz na informacjach ktore uzyskalem po obejrzeniu filmow twoich i reszty osob. Choc nie do konca bo raka mozna dostac od tego wszystkiego.

Film nie jest obcięty nigdzie.. Cały materiał jest również na YouTube więc nie ma o czym mówić 

Opublikowano

Nie mówie o filmie, ale o nagraniu glosowym z TeamSpeaka, które znajdowalo sie na tym filmiku. Paradise mówil, ze ta rozmowa jest wycieta itd, lecz nie odniosl sie do tego i nie przedstawil nam tej nie wycietej ''prawdziwej wersji'' rozmowy wiec nie wiem czy to prawda czy nie. Tak tylko wzialem wszystko pod uwage w mojej wypowiedzi. Moze kogos oswieci i zrozumie ze to o co walczy nie jest warte takiego spadku graczy jak i serwera :)

Paradise rowniez powiedzial na filmie ze gracze Tamidi to zajebisci ludzie itd, lecz w sposób jaki podchodzi do tej dramy wydaje mi sie ze dla niego wazniejsza jest ta Pani z TeamSpeaka niz serwer i gracze.

Opublikowano
4 godziny temu, Bukkit++ napisał:

Nie mówie o filmie, ale o nagraniu glosowym z TeamSpeaka, które znajdowalo sie na tym filmiku. Paradise mówil, ze ta rozmowa jest wycieta itd, lecz nie odniosl sie do tego i nie przedstawil nam tej nie wycietej ''prawdziwej wersji'' rozmowy wiec nie wiem czy to prawda czy nie. Tak tylko wzialem wszystko pod uwage w mojej wypowiedzi. Moze kogos oswieci i zrozumie ze to o co walczy nie jest warte takiego spadku graczy jak i serwera :)

Paradise rowniez powiedzial na filmie ze gracze Tamidi to zajebisci ludzie itd, lecz w sposób jaki podchodzi do tej dramy wydaje mi sie ze dla niego wazniejsza jest ta Pani z TeamSpeaka niz serwer i gracze.

Powiem tak, Paradise znowu wziął jakąś pipkę do Teamu która pewnie nie ma bladego pojęcia o grze...

A teraz przypomnijmy sobie aferę która miała miejsce na poprzednim serwerze mr.Paradais'a

UfMzZ
https://imgur.com/a/UfMzZ

Oraz link do poprzedniego tematu:

https://www.mpcforum.pl/topic/1597240-deneris-dedyk-hard/?page=3

I odradzam grę na serwerze tego gościa...

Opublikowano

A ja w przeciwieństwie do kolegi up polecam :P Temat był przerabiany już 100x publicznie, nawet w moich filmach itd i mówiłem jak mi przykro 1.000x.

Żadnej pipki nie ściągnąłem jak nie umiesz wyrażać się do kobiet to stul pap* bo w teamie jestem tylko ja, Nismo i Zmora, owszem była jedna GM w Teamie na Tamidii ale zrezygnowała, sama.

Jak nie masz szacunku do kobiet to się lepiej zabij bo ich pełno na tym świecie.

• Ups... zablokował(a) ten temat
  • Ups... odblokował(a) ten temat
Opublikowano
21 godzin temu, ParadiseMC napisał:

A ja w przeciwieństwie do kolegi up polecam :P Temat był przerabiany już 100x publicznie, nawet w moich filmach itd i mówiłem jak mi przykro 1.000x.

Żadnej pipki nie ściągnąłem jak nie umiesz wyrażać się do kobiet to stul pap* bo w teamie jestem tylko ja, Nismo i Zmora, owszem była jedna GM w Teamie na Tamidii ale zrezygnowała, sama.

Jak nie masz szacunku do kobiet to się lepiej zabij bo ich pełno na tym świecie.

Wiesz co czasu ci nie starczy by objechać całą Polskę i każdemu spuścić łomot ty mówisz Raz Dwa Trzy o szacunku do kobiet jak ty do zwykłego Kowalskiego szacunku nie masz grozisz ubliżasz i nic więcej. Życie to ty ciekawe musisz mieć.

Prezentacja brzydka oraz administracja kijowa nie polecam chyba i tak upada.

837371446280124127260.png
Opublikowano

Ludzie to dziwne zwierzęta, drama, dramą ale żeby ubliżać drugiej osobie przez jakiegoś bana to na prawdę brak realnego życia. Po tej dramie wiecie co było ? Wchodzenie masy dzieci na ts'a którzy byli zmutowani i tylko pruli się na czacie kanałowym jak to nie ubliżą serwerowi/jak go nie zgaszą i inne tego typu zachowanie. Do tego masa zgłoszeń prezentacji, masa zgłoszeń forum tamidii, ddosowanie serwera / stron xDD i to wszystko przez ludzi którzy się zagotowali przez jakiś film. Do tego chwalenie się w komentarzach na yt że ktoś będzie szukał bugów żeby go zniszczyć totalnie xDDD co jak co po kilku dniach wszystko wróciło do normy ale gotowanie pod prezentacją nadal trwa ;D

Do tego napuszczanie botów na forum i inne śmieszne zachowania które pokazują umysł pewnych ludzi

Życie to fabuła. Przestałem bać się wyborów, bo i tak tylko wspomnienia zostają.

https://grzyb.ovh

Opublikowano
23 godziny temu, ParadiseMC napisał:

Ktoś ogarnia o co tu chodzi? xDDDD przecież paradałn ma słownik na P a zdania co chwile jakies z dupy sadzi.

Opublikowano

Powiem tak że na każdym privie admini robią co chcą dlatego też nie gram na żadnym, przecież na classicu było też jak kolo dostawał kicki w dt... Nie ważne od kogo privek i tak są i będą przekręty. Ostatnio co grałem na privie to był jakiś niemiecki chyba i grałem tam jakies 2 lata i było warto, nie wiecie jeszcze że polak polaka zawsze opie*doli z kasy :D

Opublikowano
Dnia 3.01.2018 o 16:48, eryk341 napisał:

dobrze mistrzu :) ale tyle ile oglądałeś tyle wiesz a w sumie to ty nic nie wiesz :D więc nie udzielaj się w tym temacie ;>

gościu ty się chyba z penisem na rdzenie mózgowe pozamieniałeś. Kim ty jesteś by wypowiadac kto ile wie? Paradise to twój ojciec czy co? Koles na filmie co drugie słowo wypowiada jako wulgaryzm, grozi pobiciem czy uj wie czym jeszcze gościowi, który TYLKO NIE POLECIŁ JEGO SERWERA (no zaje*isty powód do gróźb), udaje ą ę na skale światową, a ledwo co koper pod nosem mu wyrósł, brnie w bagno jak ogr zamiast przyznać się do błędu i wyraźnie faworyzuje kolegów banując ludzi, który wpieprzyli w serwer mase kase (nie chodzi mi tylko o KSIORZE, ale mam większą liczbę zn ajomych, który też zostali zbanowani/oszukani i 0 pomocy od adminów). Już nie wspominam o rozmowie na tsie, gdzie gościu został potraktowany jak gówno na parapecie. 
Ten serwer to ściek nad ściekami, administracja pobiła chyba wszelkie rekordy niedojebania, więc z łaski swojej eryczku, zamknij jadaczkę

Dnia 4.01.2018 o 22:07, ParadiseMC napisał:

dobry przykład od admina serwera. Klask klask

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano
Dnia 4.01.2018 o 22:07, ParadiseMC napisał:

A jak Ty nie masz szacunku do innych ludzi to tez powinieneś się zabić? Niezły film nagrałeś wyjaśniający sytuacje w którym potrafisz tylko wyzywać nie uzywając logicznych argumentów haha :-) Co za hipokryta, paradałn uczy innych szacunku haha :D

Co do serwera, wypowiem się bo grałem.

Administacja faworyzuje niektórych graczy

Na haxach mozna grać jak się chociaz troche z tym kryje, ja wbiłem 1-90 na wh i na całe eq fishbotem zarobiłem a to co mówi nismo i reszta na yt to  ściema jeśli chodzi o ludzi na haxach.

Po wbiciu lva nie ma się nawet z kim bić w m1 bo pusto, po kilku dniach gra staje się po prostu nudna bo nie ma wojen gildii ani jakiej kolwiek innej zabawy.

Jest kilku fajnych gości z którymi mozna sensownie pogadać ale to niewielki procent który pewnie niedługo spieprzy o ile juz tego nie zrobił.

imetin_logo.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

1. Administracja nie favoryzuje nikogo - pokaż dowody a nie fermentujesz tutaj.

2. Na haxach nie można grać - prędzej czy później wyłapiesz perma.

@refresh.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...