Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

s3.Tamidia.pl [Hard/Medium]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, Silverek™ napisał:

Mam chęć zagrać na tym serwerze, czy zmianki i dodania zostaną usunięte z ISa? Co jak co, ale to juz bardzo psuje rozgrywke.

Zaczarowania Przedmiotu, Wzmocnienie Przedmiotu - są do zdobycia w grze łatwo po 30 poziomie a w item-shop są po prostu dla dopełnienia wszystkiego, w porównaniu do ceny za którą gracza będą mogli ją sprzedać w grze nie będzie aż tak bardzo opłacalne kupywaniem jej z item-shop.

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Przed chwilą, ParadiseMC napisał:

Zaczarowania Przedmiotu, Wzmocnienie Przedmiotu - są do zdobycia w grze łatwo po 30 poziomie a w item-shop są po prostu dla dopełnienia wszystkiego, w porównaniu do ceny za którą gracza będą mogli ją sprzedać w grze nie będzie aż tak bardzo opłacalne kupywaniem jej z item-shop.

Chodzi mi o to żeby rozgrywka byla sprwiedliwa, wyjebane mam w te lizaki i inne gówna, ale zobacz że trafi się jakieś bogate dziecko i zrobi serwer pod siebie, co innego jak inne itemy mają stałe wartości,  a tu będzie dawało zbyt dużą przewage jak na początek serwera. W imieniu mnie i mojej ekipy prosimy usuń to z Isa. Chcemy mieć w miarę równą rozgrywke. Serwer będzie stał juz jakiś czas, ok można dodać je spowrotem bo i tak będzie ich duzo ja serwie, ale nie teraz i też gwarantuje ci że sporo osób podziela moje zdanie. Prosimy :)

„Can you feel it?

Your future, torn away.

There is no escape, only oblivion.”

Opublikowano
1 godzinę temu, malec11 napisał:

Zmianki w is - kompletnie niepotrzebny syf, tylko by zarobic POZDRAWIAM ten smieszny serwerek! WROZE 100 online

malec opierdol smalec i sie uspokoj 100 to ty masz IQ jedynie

Opublikowano

No @ParasideMC @Fret12345 pochwalcie sie ile online jest XDD 150? I kto mial racje heheh jak widac powtorka z s1. Trzeba gnebic to gowno.

Opublikowano

Zmianki w IS... Chyba pod ytberów zrobione żeby mogli szybko eq zrobić płaczki a zwykli ludzie zapierdalac na metki i dropic, poje balo was juz calkiem.

Opublikowano

xDDD

Serwer Persergi z tego co widze. Tlumaczyl sie, ze konto Fret to nie jego, a widac, ze to on.  Btw niezly zart 500 online jak postaci jest 923 na ten moment z czego połowa to buffy/shopy xD

Opublikowano

Server porazka malo graczy, wszystko zrobione idealnie pod is, wszystkie czity dzialaja admini ktorzy graja jako gracz.. wiec mozna sie domyslic ze bede przekrety ogolem nie polecam servera

Opublikowano

@up@up@up@up@up:

Nie jestem typem człowieka którym się lubi wszystkim chwalić a szczególnie jak już takie osoby jak wy to mówią ;) dajesz coś od siebie zyskujesz coś w zamian tak to u mnie działa :)

Poza tym z serwerem jest dobrze i będzie coraz lepiej :) mamy wiele dla was przygotowane.

Dodatkowo szybkie info: od godziny 6:00 rano w piątek uruchamiamy dka was drop Szkat. Pełni Księżyca.

Z rana wgrywamy kilka poprawek o których damy znać na FP/Forum bądź Stronie Głównej - jeszcze zobaczymy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Serwer jak najbardziej na + 

Duża ilość graczy myślę że sama pokazuje poziom serwera

Trochę szalony rynek (może to być - dla początkujących by ogarnąć wszystko ale myślę kwestia paru dni by był stabilny)

Administracja co moment wyłapują boty +

Jeśli mi się uda chętnie nagram tu parę odc , Polecam !

Opublikowano
11 godzin temu, PrzebojowyYT napisał:

Serwer jak najbardziej na + 

Duża ilość graczy myślę że sama pokazuje poziom serwera

Trochę szalony rynek (może to być - dla początkujących by ogarnąć wszystko ale myślę kwestia paru dni by był stabilny)

Administracja co moment wyłapują boty +

Jeśli mi się uda chętnie nagram tu parę odc , Polecam !

Po co robić antyreklame nagrywając kilka odcinków z twojej strony? :v

żenada1 — kopia.png

Opublikowano

pedał jarajto dla was nagrywa?przecież to jest antyreklama. ja na bank nie zagram i pewnie pare osób co miało z nim styczność.

jak to czytasz pedale to oddaj 100zł. a z cagroso nie masz co startowac znowu bo cie Chungo w moment ustawi.

a i sie lecz. usuwasz kanal na yt bo pierdolisz nagrywac,zakladasz znowu bo tasmiania a teraz bawisz sie w reklame? sarki zbrakło z agerii? to na dupie zarabiać!

Opublikowano
4 godziny temu, Kamb napisał:

pedał jarajto dla was nagrywa?przecież to jest antyreklama. ja na bank nie zagram i pewnie pare osób co miało z nim styczność.

jak to czytasz pedale to oddaj 100zł. a z cagroso nie masz co startowac znowu bo cie Chungo w moment ustawi.

a i sie lecz. usuwasz kanal na yt bo pierdolisz nagrywac,zakladasz znowu bo tasmiania a teraz bawisz sie w reklame? sarki zbrakło z agerii? to na dupie zarabiać!

No spierdalaj, a po imieniu to na podwórku.

Opublikowano
6 godzin temu, BezProcentów napisał:

No spierdalaj, a po imieniu to na podwórku.

sory pedal,na forum bede uzywal jarajto.masz racje,po imieniu na podwórku

Opublikowano
3 godziny temu, PrzebojowyYT napisał:

Jeszcze gdyby to był mój serwer mistrzu ^^  myślę że jedynie co ratuje ten serwer przed upadkiem to jest to że ty go nie robisz ;v

Co to ma do rzeczy czy to twój serwer czy nie? Reklama od człowieka, który się nie nadaje do reklamowania, idź lepiej dalej robić cavalosa. Oh wait, zmień nazwe, bo inaczej nikt nie wejdzie :v

żenada1 — kopia.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...