Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na pewno pierwszym punktem zaraz po poprawkach tych najważniejszych będzie poprawienie czytelności forum i może tak jak było na starej wersji MPC - lepsza czytelność postów. No i plakietki znikły, skandal. :v 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Przed chwilą, artur9010 napisał:

Jest gorzej niż było wcześniej, nie dość że brzydkie i ledwo wszystko sie miesci na 1366x768 to jeszcze jakiś skopany scroll...

Co do scrolla to tutaj - 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano
Przed chwilą, artur9010 napisał:

to jeszcze nie pogardzę informacją gdzie dodaje się statusy 

Na lewo od avataru - Dodaj status/temat/blog.

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Nie będę ukrywał, że mi się podoba, ale jak wiadomo trzeba jeszcze parę rzeczy zmienić. Mam nadzieję, że dzięki tym zmianą forum odzyska chociaż część dawnej "aktywności" użytkowników. 

Opublikowano

Niektórym będzie ciężko się przyzwyczaić, ale zmiany są na plus.
Mnie się akurat bardziej podobna ;)

Jeśli pomogłem to proszę o łapkę  w dół.

Opublikowano

Jest okej, mi osobiście scroll nie przeszkadza, ale zawsze można go wyłączyć. Jedyne co to czytelność, rozmiary niektórych elementów są do zmiany, część rzeczy powinna znajdować się w innych miejscach, ale i tak nie jest źle.

Opublikowano

@Matias23

http://www.mpcforum.pl/topic/1616806-jak-naprawić-scrolla-poradnik/

Heheh, był błąd w serwerowni i tak wyszło. Btw. wkurzają mnie te nowe powiadomienia, ale jest to całkiem fajne.

aaasssss.png

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Fajnie wygląda w końcu coś nowego, oczywiście nie każdemu przypasujesz i znajdą się na forum kilka wojowników co by woleli stare forum a przez kilka miesięcy wołali o odświeżenie stylu i forum :)

Opublikowano

Strasznie mi się nie podoba :(

nie mogę się przestawić, stare mpc o niebo lepsze.

Ale skoro ma być lepiej..

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Scroll przymulony jak ja, podoba mi się. Albo podobałby mi się bardziej, gdyby nie to że nie mogę scrollować za pomocą wciśnięcia rolki.

Dzielenie się obrazkami w statusach jest spoko. Jest okej, trochę przyzwyczajenia i da radę wytrzymać :).

Ktoś zwalił edycję i podczas niej nie działają strzałki w lewo i w prawo...

Zrobimy zawody w scrollowaniu, kto szybciej przeskroluje przez stronę. 

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

jest lepiej niż było, ale do Deflection z 2k10 nic się nie równa :D 

Cm7fB.png

poza tym to niektóre elementy są za duże, niektóre są za małe, dużo jest do dopracowania więc pewnie pod koniec następnego tygodnia będziemy widzieć jak to ma wyglądać naprawdę.

Opublikowano
Dnia 21.05.2017 o 03:18, Creative napisał:

Na pewno pierwszym punktem zaraz po poprawkach tych najważniejszych będzie poprawienie czytelności forum i może tak jak było na starej wersji MPC - lepsza czytelność postów. No i plakietki znikły, skandal. :v 

bardzo mnie cieszy brak plakietek

Opublikowano

Jest na bank dziwnie. Dodatkowo mam wrażenie, że muszę dużo więcej scrollować, niż było, to potrzebne na poprzedniej wersji. Do tego Ciężko jest się odnaleźć. Forum jak dla mnie, na chwilę obecną, jest mało czytelne. 

9368_gold.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...