Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowe forum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślałam, że będzie gorzej.

Póki co bardzo na plus, pewnie ciężko będzie się nam przestawić, ale powoli, do celu. ( ;

Opublikowano

Przewijanie strony trochę irytujące, a zanim przyzwyczaję się do nowego wyglądu też trochę minie :/ 

Myślę, że z czasem będzie tylko lepiej :)

185241494535326637230.png

Gość Marichcje
Opublikowano

niektorym przydalby sie zielony kolor tu wszedzie na uspokojenie, ale ciemny jest ok 

//edit

wkurzajacy duzy enter w postach

Opublikowano

Na monitorach full hd (1920x1080) na powiększeniu 110% forum wygląda znacznie lepiej. :-)

k3HeXgc.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że ocena na tym etapie nie jest fair. Dajmy im skończyć, dopracować, bo tak to jak ocenianie książki po okładce :D

Ale co jak co, może być, nie ma szału którego sie spodziewałem, może jeszcze musze poczekać :P 

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Ej ale ja już nie kumam. Wam chodzi o tą wolną animację czy wam scroll nie działa. Mi wszystko działa.

Styl jest na wielki

...

Opublikowano

Ni jest zle. Jak na razie jestem dobrze nastawiony na nowe mpc. Zdecydowanie boli mnie scroll, mam nadzieje że będzie można go w ustawieniach wyłączyć. No i mam nadzieje że zmieni się kilka drobnych rzeczy. I coś o czym marzę już od dawna to w końcu zmienić swój nick, tyle lat już być na tym mpc :D

Opublikowano

Wydaje mi się, że ocena na tym etapie nie jest fair. Dajmy im skończyć, dopracować, bo tak to jak ocenianie książki po okładce :D

Ale co jak co, może być, nie ma szału którego sie spodziewałem, może jeszcze musze poczekać :P 

Każdy robi, co uważa za słuszne :))

Opublikowano
41 minut temu, #Butipsal napisał:

Ej ale ja już nie kumam. Wam chodzi o tą wolną animację czy wam scroll nie działa. Mi wszystko działa.

Styl jest na wielki

Raczej chodzi o przysłowiowe pływanie strony, a nie poklatkowe przeskoki.
Mi tam osobiście odpowiada i taka i taka wersja, kwestia gustu. 

Opublikowano

Lubię ten design i w końcu punkty reputacji są też w statusach. ;) Można dać like pod komentarzem w statusie, jest stylizacja statusów, blogi działają i na pewno będzie ta wersja o wiele lepsza od poprzedniej. Potrzeba czasu. :)

343731479829004887779.png

Specjalista
Opublikowano

Mnie się bardzo podoba. Wiadomo, parę rzeczy trzeba zmienić, ale jest to dopiero pierwszy dzień. Zobaczymy za tydzień, jak poprawią wszystkie rzeczy i uzupełnią o parę innych.

Powiało świeżością :ninja:

Opublikowano

Forum wymaga jeszcze poprawek, ale już teraz wygląda całkiem nieźle! W końcu jakiś powiew świeżości.
Duży plus :1310_thumbsup_tone1:

Opublikowano

Pod względem wizualnym nie podoba mi się - bardzo nieczytelne. Co do dalszej oceny trzeba jeszcze poczekać.

Cyrk.png

Admin Cienia
Opublikowano
2 godziny temu, hooligan333 napisał:

Niby stare forum mi bardziej odpowiadało, ale trzeba się przyzwyczajać do zmian, i kiedyś muszą być. 

Mnie również, ponieważ przez kilka lat pobytu na tym serwisie przyzwyczaiłem się do "dawnych" styli, przez co teraźniejszy wydaje się nieco trudny do ogarnięcia (czyt. drobne problemy z czytelnością). Zgadzam się z użytkownikami, że warto wprowadzić nieco poprawek, mimo tego myślę, że nowy design posiada nowocześniejszą, atrakcyjniejszą formę. W końcu każdy z nas może przyzwyczaić się do zmian, a sieci potrzebne są nowsze trendy.

Pozdr ;)

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...