Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

#15 POTM - grudzień - głosowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5096614768877851446248.png

GRUDZIEŃ

Zgłoszone projekty:
1) "Klient 6obcy" - Przenieś
2) "PokeBotsTool Program" - Przenieś
3) "GoldBot - Bot do margonem mini" - Przenieś
4) "SkriptLauncher - innowacyjny launcher do Minecraft" - Przenieś

Głosować może każdy (również autorzy powyższych prac).

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.

Ważne jest, aby głos był uzasadniony! W innym przypadku będzie on niezaliczony.

Wszelkie posty zawierające opinie, hejty, itp. nt. projektu będą uważane za offtop i odpowiednio nagradzane a głos unieważniony.

Nagrody za wygraną:

- plakietka widoczna na całym forum 68-AwardImgMaster-1428328923.png,

- specjalny prefiks, wyróżniający projekt 9Vxy8qz.png,

- zdjęcie z paska 10% ostrzeżeń,

Termin głosowania: od 19 do 23 grudnia.

Powodzenia!

Więcej informacji:

http://www.mpcforum....nkurs-w-dziale/

Opublikowano

@Vertisan przepraszam że offtop poza tematem, ale jest błąd w temacie. dok. tutaj - "Termin głosowania: od 20 do 23 grudnia.". Przecież temat jest otwarty, to powoduje pewne niespójności (na dzien 19.1w).

Dlatego, że planowo miało być od 20 i zapomniałem zmienić - dzięki za zwrócenie uwagi ;)

EDIT

Oczywiście nie głosujemy na swoje projekty ...

Opublikowano

Głosuje na 4.

Dlaczego?

Cały produkt jest zgodny z opisem na stronie launchera. Jego bardzo przejrzysty wygląd i wielokrotnie większa szybkość jedynie zachęca do korzystania z niego. Ponadto ma on wiele więcej funkcji niż inne launchery. Tymi funkcjami są na przykład zmiana skórki, działanie in-game oraz wiele innych jego cech. Ponadto jak zauważyłem, launcher jest bardzo często aktualizowany przez co widać, że autor launchera bardzo dużo w niego wkłada chęci i czasu.

Myślę, że zasługuje on na miano zwycięskiego projektu POTM :)

Opublikowano

@Vertisan przepraszam jeszcze raz za spam, ale znowu niespójność - "Głosować może każdy (również autorzy powyższych prac).

Użytkownik może oddać tylko jeden głos, na jedną z powyższych prac.". nigdzie nie jest napisane, że nie można na swoją głosować.

Ponieważ mieliśmy nadzieję, że ludzie biorący udział w konkursie są ludźmi inteligentnymi i wiedzą, że na swoją pracę się nie głosuje - konkurs uwzględniający głosowanie autorów na swoje prace jest konkursem do .. no, wiadomo do czego.

Czyli jednak trzeba napisać nowy regulamin bardziej w formie 'dziecięcej', odhaczone.

Koniec spamu, kolejne pytanie czy wątpliwości zgłaszacie do mnie na PW.

Opublikowano

Witam. Wybieram numer 4, bo miałem okazje go przetestować. Szybki, bardzo ładna grafika jak i style, które można zmieniać. Launcher jest wykonany ładnie. Świetny dla graczy premium jak i tych co nie posiadają konta Minecraft. Polecam oraz oddaje głos właśnie na niego.

#teamBolek

Opublikowano

Najbardziej użyteczne obecnie to bęą raczej SkriptLauncher i 6obcy, ale wydaje mi się, że SkriptLauncher wymagał większego wkładu pracy, i ogólnie jest to projekt bardziej "dopieszczony", więc na niego oddaję swój głos.

jw19e8.png

Opublikowano

Głosuję na projekt 3 - GoldBot.

Działa jak marzenie i jest znacznie lepszy od każdego poprzednika w tym zakresie. Sam sprzedaje loota, a nie trzeba co godzinę wchodzić do gry/na apkę i robić tego samemu (inaczej torby się zapchają i nici z zarobku). Bot chodzi nawet na kilku kontach w tym samym czasie. Kontakt z Twórcą @bluefine jest bardzo szybki, ciągle wychodzą nowe update'y według bugów i błędów, które widzą zadowoleni użytkownicy.

Polecam bota i Twórcę :D

Opublikowano

Hmm... cienko w tym miesiącu, ale jednak zdecyduje się... głosuję na 4.

No więc...
//Fajnie się zapowiada
//W składzie jest Gabixdev keppo
//Mam nadzieję, że w końcu ten instalator modów ZNISZCZY (albo ZRÓWNA Z ZIEMIĄ) launcher MC by Zyczu
//Inne propozycje mnie nie zachęcają

...

Opublikowano

Bardzo podoba mi się 1 i 4 ale chyba swój głos oddam na 4 ponieważ wymagała bardzo dużego wkładu pracy i efekt końcowy jest naprawdę niezły.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...