Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GreatMuOnline [BrakWebShopa][Season6ep3] Start 09.12.2016r

adik518

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgodzę się z jednym, GreatMu jest Great ale nie ten serwer ;/ 

Oczywiście nie dla mnie :)

Pozostałym zdecydowanym, Życzę Wesołych Świąt i satysfakcji z gry na w/w serwerze :).

• Odpowiedzi 189
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pozostałym zdecydowanym, Życzę Wesołych Świąt i satysfakcji z gry na w/w serwerze :).

Może zechcesz rozwinąć swoją wypowiedz? :-)

Bez nazwy-5.png

Opublikowano

Serwus, grałem na poprzedniej edycji i bawiłem się świetnie, więc widząc kolejną na pewno zagoszczę. Co do dropu, to z tego co wyczytałem w tej publikacji drop jest tragiczny i ciężko było zrobić chaos item +4 +4. Słuchajcie krytykanci, na poprzedniej edycji chaos itemy się robiło bardzo łatwo, od c***a było tego w depo i nie kiedy się tym handlowało, więc zmniejszenie dropu jest na duży plus. Nie wspominając o kamieniach, gdzie robiło się kolejne postacie, bo miejsca w depo brakło. Także Ci co narzekają na mały drop - zrozumcie, za dużo tego było co przeniosło się na łatwą grę i znudzenie. Na tej edycji mam nadzieje, że żeby do czegoś dojść, to trza będzie zapierdzielać.

Co do robienia kolejnej edycji to trochę słabo - zamiast zrobić jakiś update, ponaprawiać bugi, czy coś, to było by lepiej.

PS. Pozdrawiam graczy z poprzedniej edycji! (Pogromca)

Opublikowano

Czasami nie pojmuję co tutaj się dzieje. Za wysoki exp źle , za niski drop do "ZBYT WYSOKIEGO EXPA" źle , rekompensata za ataki na serwer - źle.

Poprawa dropu wypadajek i itemów z nich - źle. Mam jedną rade postaw sobie jeden z drugim serwer dostosuj pod siebie i graj z garstką znajomych.

Gosciu, robisz z siebie posmiewisko. Skoro ktos wyraza opinie, ze drop jest za niski do expa, to czego tutaj nie rozumiesz ? "Za wysoki exp zle" - rozpisac Ci to na kartce jak Gmoch ? W ramach rekompensaty podwyzszyliscie drop z zerowego na zerowy...Akurat dla mnie robienie 20-30 resow bez itemow, czyli latanie w crapach ze sklepu, bo BoH/serce daje gorsze niz sklepowe jest slabe. Mi takie ustawienia nie odpowiadaja wiec podziekowalem, proste. Naucz sie przyjmowac krytyke na klate. To, ze robicie juz piata edycje ma napewno jakis powod. 

Pozdro.

Stałem się arogancki po tym jak naprawde staraliśmy się , aby wszystko było okey , natomiast przy starcie jeden motłoch z drugim rozwalają ci cała koncepcję oraz pomysł na ten serwer. Brakło nam pomysłów na to jak możemy wynagrodzić (zrekompensować) to co stało się dzień wcześniej , dlatego padł pomysł na zwiekszenie Expa w party.

Dodam również , że łatwość z wbijaniem resetów oraz cięzki drop to był nasz pomysł na tą edycję , ponieważ wcześniej każdy dorobił się full seta zbyt szybko.

Dlatego miało wyglądać to tak jak teraz , jeżeli komuś to nie odpowiada oczywiścię , że nie musi grać akurat u nas.

Jeżeli obraziłem kogokolwiek wybaczcie ale pusciły mi nerwy.

Stawiam, że gra znudzi się po kilku dniach jak to idzie w takim tempie...

Postawić to ty możesz mi piwo.

Wszędzie widze twoje nieszczęsne wypociny , na temat każdego serwera masz coś do powiedzenia nawet nie wchodząc do gry.

Faktycznie może i topka ostro wyszła do góry. Natomiast zobaczyłbyś ich itemy (sklepowe) to napewno nie uzyłbyś stwierdzenia , że gra koczy sie za kilka dni.

Impreza trwa , wszyscy bawią się w srodku a ty płaczesz pod drzwiami , że nie chcą cię wpuscić.

No to Ci postawię...

Wszędzie ? Za dużo interesujesz się w takim razie innymi serwerami, lepiej zacznij słuchać osób, które wypowiadają się w Twoim temacie. Na serwer nie muszę wchodzić żeby wyrazić swoją opinie, bo wystarczy że czytam posty graczy, a większość raczej nie chwali sobie ustawień serwera.

No nie wiem czy jest się z czego cieszyć, że topka z tyloma resami lata w itemach sklepowych. Idealny "balans" ^^ Popłakać to ja mogę nad Twoim serwerem i tym co się tutaj dzieje na publikacji. Raczej szybko ta Twoja "impreza" się skończy, a w pewnym momencie większość z niej po prostu wyjdzie haha.

Jesteś strasznie arogancki w stosunku do komentarzy graczy lub innych osób, także daleko z takim podejściem nie zajdziesz. 

Pozdrawiam ciepło i serdecznie w każdym bądź razie :)

Tak jak napisałem post wyżej , jeżeli kogokolwiek obraziłem serdecznie przepraszam.

Serwus, grałem na poprzedniej edycji i bawiłem się świetnie, więc widząc kolejną na pewno zagoszczę. Co do dropu, to z tego co wyczytałem w tej publikacji drop jest tragiczny i ciężko było zrobić chaos item +4 +4. Słuchajcie krytykanci, na poprzedniej edycji chaos itemy się robiło bardzo łatwo, od c***a było tego w depo i nie kiedy się tym handlowało, więc zmniejszenie dropu jest na duży plus. Nie wspominając o kamieniach, gdzie robiło się kolejne postacie, bo miejsca w depo brakło. Także Ci co narzekają na mały drop - zrozumcie, za dużo tego było co przeniosło się na łatwą grę i znudzenie. Na tej edycji mam nadzieje, że żeby do czegoś dojść, to trza będzie zapierdzielać.

Co do robienia kolejnej edycji to trochę słabo - zamiast zrobić jakiś update, ponaprawiać bugi, czy coś, to było by lepiej.

PS. Pozdrawiam graczy z poprzedniej edycji! (Pogromca)

Dokładnie tak!

Opublikowano

Mam ci tłumaczyć dlaczego mi się nie podoba ^^

Odpowiadasz cały czas tak samo jak "małe dziecko": a dlaczego? a po co? a na co? a co? a gdzie? ect. 

Opublikowano

Odpowiadasz cały czas tak samo jak "małe dziecko": a dlaczego? a po co? a na co? a co? a gdzie? ect. 

Cenimy sobie opinie jak i krytyke każdego gracza.

Cenimy sobie opinie jak i krytyke każdego gracza.

Bez nazwy-5.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zapraszamy na serw. Stabilnie, administracja ON, wszystko pełna profeska;]

Większość olewa nasz serwer z racji tego , że nie wydropią sobie wymarzonego itemu w ciągu 2 dni :<

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

strasznie malo online   nie kumam a fajny server 

Dokładnie. Serwer naprawdę w porządku ;] 

Fakt, było trochę niedociągnięć na początku ale wszystko zostało naprawione. W tym momencie na każdą uwagę Administracja reaguje błyskawicznie. Od startu sporo się poprawiło.. szkoda, że tak późno ale ważne, że zrobione ;]

Pozdro

Opublikowano

czemu jak daje start na launcherze to nic sie nie dzieje wyskakuje ten anty hack i gasnie ?....

Może antywirus Ci coś blokuje? Spróbuj pobierać i otwierać na wyłączonym. Ew uruchom jako administrator może 

Opublikowano

czemu jak daje start na launcherze to nic sie nie dzieje wyskakuje ten anty hack i gasnie ?....

PPM-->Luncher---> Uruchom jako Administrator i pójdzie :-)

Obecnie od dłuższego czasu liczba online utrzymuje się w granicach 40-50 PPL

Nad serwerem cały czas trwają prace , codziennie pojawiają się "łatki" 

Status prac możecię sprawdzać na bierząco poprzez link do tematu na forum:

http://greatmu.webd.pl/forum/viewtopic.php?f=30&t=233

My nadal robimy swoję a wszystkich zapraszamy do wspólnej zabawy :- )

Opublikowano

Coraz częściej odwiedzają nas także nowe osoby, więc nie ma obaw, że ktoś nie da rady zacząć.

A "starzy" gracze jak zwykle służą pomocą  ;)

Jeśli ktoś miałby dalej problem z odpaleniem gry, zapraszamy do kontaktu na FB, bądź forum. Tam jesteśmy pod ręką.

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...