Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Dodanie działu gier mmo mobilnych

BesieK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Myślę, że dobrym pomysłem byłoby dodać taki poddział do gier Inne mmo. Jest całkiem sporo fajnych gier o których nie ma za bardzo gdzie pisać, a sporo osób w nie gra :)

@

W samo Mobile Legends gra masa Polaków. Poza tym są jeszcze gry jak Heartstone, HIT, Age of wushu dynasty, obie części Order and chaos.

Bezsensem na tym forum jest to, że Pokemon GO ma swój własny dział, a nie ma żadnego wspólnego dla gier mobilnych.

Świetność pokemon GO i tak już przeminęła, nie lepiej po prostu zrobić osobny dział/poddział włącznie z pokemon go?

Aha dodam jeszcze tylko tyle, że te tytuły które wymieniłem nie są "z dupy". We wszystkie grałem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest jeszcze blok ekipa;) jaka godzina by nie byla to ktos gra;)

Fajny pomysl...

Opublikowano

Było już wiele takich sugestii, wszystkie zostały odrzucane z racji małej ilości tematów odnośnie gier. Pisałem już tyle razy, że od dawna jest dział na forum, w którym możecie pisać sobie o grach na telefony, ale jakoś nikt tego nie robi, a jak już ktoś pisze o grach, to naprawdę sporadycznie.

Postanowiliśmy zrobić lekką zmianę kosmetyczną i dodać słowo "gry" do działu, który istnieje już przeszło dwa lata na forum http://www.mpcforum.pl/forum/928-urz-przeno%C5%9Bne-systemy-gry-i-aplikacje/

Do póki nie będzie tam wysypu tematów związanych z konkretnymi grami tak jak było w przypadku Pokemon GO, to nie widzimy sensu tworzenia kolejnego osobnego subforum.

819531478353821175209.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...