Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Request się wysypuje jak chcę rozwinąć złą statystykę

<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: stat_bought_ in <b>/var/www/html/server/request.php</b> on line <b>531</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: stat_bought_ in <b>/var/www/html/server/request.php</b> on line <b>536</b><br />
<br />
<b>Notice</b>: Undefined index: stat_base_ in <b>/var/www/html/server/request.php</b> on line <b>540</b><br />
<br />
<b>Fatal error</b>: Uncaught exception 'PDOException' with message 'SQLSTATE[42S22]: Column not found: 1054 Unknown column 'stat_bought_' in 'field list'' in /var/www/html/server/request.php:562
Stack trace:
#0 /var/www/html/server/request.php(562): PDO->query('UPDATE `charact...')
#1 {main}
thrown in <b>/var/www/html/server/request.php</b> on line <b>562</b><br />

Opublikowano

:O Gilu :D

Czy ja nie wiem o jakiejś statystyce poza (siłą, kondycją, inteligencją, intuicją) ??

Czy może próbujesz znaleźć lukę :D

Opublikowano

:O Gilu :D

Czy ja nie wiem o jakiejś statystyce poza (siłą, kondycją, inteligencją, intuicją) ??

Czy może próbujesz znaleźć lukę :D

Tak tylko się bawię, można też dublować przedmioty jak pomieszasz id typu akcji

Opublikowano

Hah dzięki :D

Dobrze mniemam że przenosisz item ze slotu na ten sam slot ? :D

Znalazłem jeszcze 2 bugi.

Jak możesz to sprawdź teraz :D

Jutro napiszę wysyłanie wiadomości.

Musze odpocząć patrzały mi padną xD

To do jutra :D

Pasjonat
Opublikowano

Jaki problem? Ja nie mam żadnego :)

Jak wchodzę w zakładę "Misje" to mi wyskakuje błąd "załaduj ponownie" :C 

Pasjonat
Opublikowano

Nwm dlaczego nie dało ci nazw misji dlatego się bugowało

Już naprawiłem ci.

Spotkało mnie to drugi raz i chyba tylko mnie jak na razie xD nikt inny się nie pisał o tym przez ten czas więc to randomowy bug, mam chyba pecha :D

Opublikowano

Reveles i Gilu polaczcie sily :) zrobcie pierwszy i najlepszy priv hero zero :)

Gilu już ma swoją ekipę

Co do autora polecam skupić się na istniejących funkcjach i je dopracować a potem dodawać kolejne

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jak na razie, ujdzie xD

Czekam na dalsze dopracowania :)

To co mnie rozwaliło to że 10% na dobry item w markecie xD

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

1orex0.png

400lvl wbity, a w sklepie przedmioty pomieszane.. Tzn. na 400lvlu są itemy z każdego poziomu, na przykład takie słabe jak 0lvl ze statami 0,0,0,0

Więc itemy i sklep do poprawy.

W pojedynkach nie widać raportów jak ktoś atakuje.

Lecz ważniejsze jest to, że w pojedynkach wcale nie widać ataku. Ani nie dodaje ataku z siły, ani od broni. - Liczy się tylko hp, a tak bije średnio 15obrażeń z każdego poziomu.

Nie działa pralka, ani maszyna;

Działa tylko jedno miejsce w plecaku; w pozostałych nie da się trzymać itemów bo wywala błąd.

nie da się zmienić wyglądu herosa.

To chyba na razie tyle..

I nie piszcie mi proszę że mam nie pisać bo ważniejsze są sprawy etc. Jak mam każdy błąd zgłaszać, to zgłaszam. :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

Fajnie że wbiłeś 400 lvl, jakąś satysfakcje z tego masz? xD

Może jutro twórca coś nowego pokaże, czekam z każdą minutą. :)

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Fajnie że wbiłeś 400 lvl, jakąś satysfakcje z tego masz? xD

Może jutro twórca coś nowego pokaże, czekam z każdą minutą. :)

Co za różnica?

Tak, radość! nigdy takiego poziomu nie miałem, ale to moja sprawa..

Tak czy tak, ja się cieszę, ty nie musisz.

Twórca na pewno coś pokaże; doświadczenie ma, wie co robić..

Opublikowano

Ustawienia są takie same jak z globala, chcę odwzorować wszystko, aby później można było przerobić go łatwo na easy/ultra easy

Opublikowano

Ustawienia są takie same jak z globala, chcę odwzorować wszystko, aby później można było przerobić go łatwo na easy/ultra easy

Jeśli mogę się wtrącić;

z racji że to serwer easy, i oponek jest bardzo dużo pod dostatkiem, biorę pod uwagę że za pojedynki będzie ich dużo bądź misje, wówczas stracą one na wartości; Zaś cenną walutą na serwerze może być złoto; I dobrze by było, aby tego złota za misje było mało, ale expa dużo. - Złoto można zdobyć również w pojedynkach i pracy, a więc jakby złota za pracę zdobywało się dużo, wówczas ludzie po prostu by ją robili. - taki system dałby znacznie większą żywotność serwera, jakby złoto które jest potrzebne do na przykład ulepszeń w drużynie, w kupowaniu przedmiotów oraz kupowania statystyk, było trudniejsze do zdobycia, byłoby więcej zajęcia dla graczy. - Taka jest moja sugestia. @Reveres

Co zaś do statystyk zerowych w przedmiotach; to głównie sety (premium) po wylosowaniu oraz kupieniu, nie mają nawet punkta dodatniego. (wszystko na zero)

I nie odświeża się sklep; (tylko za oponki)

Opublikowano

Spokojnie, dzieki za sugestie ale to jest alpha specjalnie dalem tyle kasy i oponek. Przed wydaniem bety zapytam sie o sugestie dotyczace trybu Easy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...