Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja tam trzymam za obydwóch kciuki bo jak to mówią "Kto pierwszy ten lepszy" Ale liczą się wyniki a nie kto wypuści pierwszy więc powodzonka ;)

Opublikowano

Dzisiaj już nie. Jutro po południu.

@SfPrivatePl

Mogę mówić co chcę, jestem wnerwiony po prostu na cb. Nikt nie łapie się projektu, a jak już ja zaczynam robić coś to zazwyczaj ktoś się musi za przeproszeniem "wpier****". To jest irytujące, chamskie, nie będę wypisywał dalej. Po prostu totalna żenada z twojej strony. Więc nie wiem czego ty jeszcze chcesz. Uważałem cię za normalnego równego gościa, ale widać pozory mylą. Nie udawaj grzecznego i nie pisz kłamstw "Polecam ten projekt".

Opublikowano

W końcu ktoś wypuści ten serwer ;)

I powodzenia w ulepszaniu priva

@SfPrivatePl Szczerze racja może jakiś czas przynajmniej kilka tygodni później się za to zabrać a nie robić @Reveres konkurencję (Może i to żadna konkurencja). On wpadł na pomysł to możesz dać mu się wykazać :)

Opublikowano

z miłą chęcią zobaczę ten projekt.

z miłą chęcią przetestuję, powspominać te czasy z hero zero..

ps: Odpiszesz pw @Reveres ?

Pozdrawiam,

wierzę że projekt petarda!

Opublikowano

Dzisiaj jak juz mowilem będzie alpha projektu moze byc duzo błędów których sam nie wyłapałem. Więc jak ktoś znajdzie błąd peoszę go szczegolowo opisac, abym wiedzial co poprawic. Screen tez mile widziany.

I tez prosze sie nie spodziewac duzych postepow po 3 tygodniach pracy (mialem duzo nauki). Jest skonczone na ten czas:

- Logowanie/autologowanie

- Misje (czasowe)

- Pomijanie misji za oponki (uwzględnione jest tez im dluzsza misja tym wiecj oponków trzeba zapłacic)

- Rozdawanie statystyk (darmowych)

- Rozdawanie statystyk za monety (są takie przeliczniki jak na hero zero)

- Sklep (kupowanie/sprzedawanie)

- Inventory przesuwanie itemow pomiedzy slotami.

- Ustawianie opisu postaci.

- Walki (duele)

Opublikowano

Dzisiaj jak juz mowilem będzie alpha projektu moze byc duzo błędów których sam nie wyłapałem. Więc jak ktoś znajdzie błąd peoszę go szczegolowo opisac, abym wiedzial co poprawic. Screen tez mile widziany.

I tez prosze sie nie spodziewac duzych postepow po 3 tygodniach pracy (mialem duzo nauki). Jest skonczone na ten czas:

- Logowanie/autologowanie

- Misje (czasowe)

- Pomijanie misji za oponki (uwzględnione jest tez im dluzsza misja tym wiecj oponków trzeba zapłacic)

- Rozdawanie statystyk (darmowych)

- Rozdawanie statystyk za monety (są takie przeliczniki jak na hero zero)

- Sklep (kupowanie/sprzedawanie)

- Inventory przesuwanie itemow pomiedzy slotami.

- Ustawianie opisu postaci.

- Walki (duele)

czekam na serwer :D ciekawe czy ten bd 1 czy aragium ;D

Opublikowano

O której godzinie ma być mniej więcej alpha ?

Mówił że po południu

A są zrobione zadania nadzwyczajne czy będą pózniej dodane ?

Napisał wszystko co jest zrobione nie były napisane zadania nadzwyczajne więc ich jeszcze nie ma :)

Opublikowano

A są zrobione zadania nadzwyczajne czy będą pózniej dodane ?

Będą pózniej , jeszcze przed zadaniami nadzwyczajnymi będzie pewnie możliwa już praca w hero zero 

Opublikowano

Alpha jest wgrana na serwer, ale są drobne błędy które poprawiam.

Po poprawnieniu +-10min opublikuję link do serwera :D

Pasjonat
Opublikowano

Nieźle gościu! Link wrzucisz tutaj czy zrobisz osobny temat? :D

Opublikowano

mam buga:

misja > oponka

misja > oponka

i nagle wywala hz

w sensie szybkie zakanczanie misji

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Pasjonat
Opublikowano

Mam 9 lvl i przy każdej z trzech misji, którą wybiorę oraz próbuje ją pominąć za pomocą oponek wyskakuje błąd i wymusza ponowne załadowanie serwera. Wybrałem najkrótszą z misji, nie pomijałem jej oponkami i w momencie jej zakończenia również wymusiło ponowne załadowanie serwera.

Jak mam założone itemki i rozdaje punkty statusu za pomocą kasy to pokazuje staty podstawowe, po ściągnięciu i założeniu itemka pokazuje poprawną wartość umiejętności. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...