Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie caly czas alpha... beta bedzie jak przynajmniej beda dzialac misje te pokedynkowe i gildie...

Za min. 30Min. Bd w domu to poprawie bugi.

Opublikowano

Najważniejsze na tą chwile to zbugowane statystyki np ma się 4k siły a szkody wynoszą tylko 30 max < warto to poprawić innych rzeczy się nie czepiam 

Opublikowano

Tak są zadawane obrażenia po 15hp ponieważ zapomniałem odblokować mnożnika xD.

A co do questów już powinny wszystkie wszystkim działać (do czasu gdy nie natrafi się na ten błąd).

Zaraz naprawię ten błąd na serwerze.

Błąd z questami powinien być rozwiązany jak na razie (dopóki nie zajmę się tymi misjami "walką")

Opublikowano

+ jeszcze warto wprowadzić w niedalekim czasie rozdawania statystk po 10 lub więcej, bo klikanie w statystykę pół godziny jest monotonne :p

I jeszcze wspomagacze nie działają ;)

Opublikowano

+ jeszcze warto wprowadzić w niedalekim czasie rozdawania statystk po 10 lub więcej, bo klikanie w statystykę pół godziny jest monotonne :p

I jeszcze wspomagacze nie działają ;)

Najpierw muszą być statystyki dobrze zrobione nim będą działać wspomagacze .....

Pasjonat
Opublikowano

Jak chcę kogoś zaatakować to mi wywala błąd ;/

Opublikowano

Dodałem przelicznik podczas ataku. Nwm czy są zbyt dobre :/

Spróbujcie teraz.

Dziwne mi wszystko działa.

Pasjonat
Opublikowano

Śmiga elegancko :D Możesz zająć się zadaniami nadzwyczajnymi? :)

Opublikowano

Nie teraz zajmę się wysyłaniem i odbieraniem wiadomości i myślę o pokazywaniu historii walk.

Pierwsze zrobie takie rzeczy które mogę wgrać i będą śmigać ;)

Później się zajmę tymi sprawami :D

Pasjonat
Opublikowano

Jasna sprawa, lecz te zadania nadzwyczajne dla graczy są priorytetem :D Lecz jeśli zajmie Ci to zbyt dużo czasu i nie odbugujesz przez to tych łatwiejszych rzeczy, to owszem masz rację, żeby zająć się w pierwszej kolejności tymi łatwiejszymi rzeczami i tym samym odbugowywać serwer na bieżąco :)

Opublikowano

Jakim cudem niektórzy mają takie itemy po 2k jak ja nie moge znaleść z  1k na swój poziom a widze że ktos na takim podobnym poziomieo 5 poziomów wyższych ma każdy item po 2k .... jakim cudem ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...