Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może na niskim lvl'u jest mały, ale potem zbyt duży.

Po raz n'ty piszę że to jest Alpha. Na razie chcę odwzorować globala.

Potem będę zmieniał na Easy !

No chyba właśnie w tym momencie się obawiam że jednak ten VPS który kupiłem nie wystarcza :/ zbyt duże lagi.

Dzisiaj nie będzie chyba większej aktualizacji

Zajmę się stroną główną tzn. dodam statystyki strony i możliwość wpłaty Donate. Nie wiem co będzie robił ten donate, na razie pewnie nic. Ale jestem otwarty na propozycje.

Opublikowano

Da się grać :) 

Na pewno musi to być easy? co to będzie za gra w którym w 30 min wbijesz 150 lvl i masz pro staty. ;)

Już lepiej te medium zrobić, żeby gra była na wiele dni. ;) 

Footballplayer.pl <- Nowa gra piłkarska! :D

Opublikowano

Da się grać :)

Na pewno musi to być easy? co to będzie za gra w którym w 30 min wbijesz 150 lvl i masz pro staty. ;)

Już lepiej te medium zrobić, żeby gra była na wiele dni. ;)

Nie da się grać bo topok wczoraj w około 2h wbiła 600 lvl a mi przy tym expie zajmie to kilka dni a oni będą mieli 1500 

Opublikowano

Masz level na dzień dzisiejszy to 600lvl.

Więc nie bój się większego lvl'a nie będą mieć ;)

Jutro odbędzie się czyszczenie serwera. Tzn. konta które zostały założone w dniu (04.12.2016 tj. Niedziela czyli start Alphy) i nie były logowane (czyli gracz sobie założył konto po czym stwierdził że nie będzie na tym koncie grać) zostana usunięte.

I zapewne wprowadzę że te konta które są nie aktywne przez miesiąc będą usuwane ;)

Opublikowano

No chyba nie doceniłem graczy. I mój licznik online nawala :D

Dodałem strone do analityk googla, i wskazuje 60 online (nie wszyscy mogli odświeżyć stronę po dodaniu analityk)

Ale najlepsze jest to że masa ludzi z zagranicy gra :D

Opublikowano

Reveres coś wczoraj pisałeś o treningu , chciałbym się zapytać czy do 3 tygodni pojawi się u ciebie w grze możliwość robienia treningu > tylko pytanie , chodzi o to tu że dodając staty teraz muszę płacić po 25k złota i szybko mi zloto leci , 

Opublikowano

Dzisiaj zajmuję się stroną główną i takimi innymi pierdołami, poprawianiem optymalizacji.

Muszę dodać multijęzykowość :D widzę że dużo ludzi gra z brazyli :D

Opublikowano

Mi się przyda bo ja "englisz majster" Wiele więcej też znam (Szczerze to dobrze bo sporo osób z za granicy gra :))

Opublikowano

Witam mam problem ponieważ jak wbijam na serwer to mi pisze:

Application ERROR!Application failed to intialized:

errorSecurity

prosze o szybka odpowiedz bo chce pograc

Opublikowano

Nie spodziewałem się że kiedyś wyjdzie prywatny serwer Hero Zero ;) Serwer nie działa bo prawdopodobnie jest tak jak by "wyłączony" może twórca coś robi ;)

A więc czekam aż wystartuje w 100%

Opublikowano

Dokładnie tak. Nie ładuje się język. Sprawdzałem, a po zmianie powinna być jakaś końcówka?

Tak, powinny być. Bo przecież indexy powinny być osobno..

np nawet polski w folderze *.pl/pl

Ale ty wiesz lepiej, więc na pewno gdy poprawisz po szkole, uda ci się.

I się nie stresuj, wyluzuj. - Jesteś skromny i niepazerny na hajs; zdecydowanie powinieneś umieścić donate na stronie głównej, aby ludzie mogli wspierać projekt, powinieneś mieć dedyka; o swoje się nie martw, aby była kasa na serwer dedykowany, masz od tego nas; graczy.

Napisz że grać można za darmo (we wszystkich wybranych językach) - jednak aby serwer mógł dobrze działać, potrzebne są pieniądze. Więc jeśli ktoś lubi twoją stronę i chciałby pomóc, to pomoże.

Np płatnością SMS, albo przez Paypal. I najlepiej żeby z paypal była dowolna ilość, i może jakaś ranga dla płatnika od np: 20zł/4euro.

A możesz mi wierzyć lub nie, lecz znajdą się żmije co będą chcieli zniszczyć twój projekt z zawiści.

Tak też mieć postawione serwery na dobrej maszynie za którą nie zapłaciłeś z własnej kieszeni to nie grzech.

Liczymy na Ciebie nie tylko Polacy, ale pamiętaj że jesteś pierwszy, z prywatnym serwerem HZ na świecie, który działa i jest dostępny oraz darmowy.

Playatą się nie przejmuj, według warunków o prawach autorskich, wystarczy mieszkać w domu przez kilka lat, pomalować go, i można zabiegać o przyznanie praw do jego własności.

Tak samo z twoim serwerem jest; gdy lekko zmienisz grafikę, wówczas prawa autorskie przejdą na Ciebie. Więc gdyby się przyczepili, zrobimy grafikę autorską, i nie będzie problemu.

Dużo graczy to zawodowi, profesjonalni graficy; z pewnością znaleźliby się ręce do pomocy.

I w imieniu tych graczy, i tych którym zależy na projekcie pamiętaj @Reveres , nie zostawimy Cię!

Poradzisz sobie, wierzymy w Ciebie, a konkurencją się nie przejmuj. Ich plan na wielki zarobek się wykruszył, więc licz się z ich podłością i zawiścią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...