Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MaxGame - Prywatny serwer HeroZero

Reveres

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 601
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie działa pomijanie misji :( Wyskakuję "Załaduj ponownie" Niestety widzę jeszcze sporo przed tobą ;)

@Edit: W ogóle nawet jak skończy mi się misja bez pomijania to wyrzuca  :pls:  i misji nawet nie zalicza :((:(( :((

Opublikowano

Nie działa pomijanie misji :( Wyskakuję "Załaduj ponownie" Niestety widzę jeszcze sporo przed tobą ;)

To dopiero alpha, przepisanie całej gry w jedną osobe to jest kilka miesięcy pracy a wy oczekiwaliście gotowej gry :D

1000093817-removebg-preview-1.png

Opublikowano

Dokładnie Sebuś :D

Muszę pousuwać wszystkie konta.

Może wtedy błąd się usunie.

Po usunięciu kont może nie działać pojedynki z powodu małej ilości zarejestrowanych graczy.

Opublikowano

To dopiero alpha, przepisanie całej gry w jedną osobe to jest kilka miesięcy pracy a wy oczekiwaliście gotowej gry :D

Ja nic takiego nie oczekiwałem nawet się nie spodziewałem wypuszczenia alphy :) ale mówił żeby podawać bugi, błędy to piszę ^^

Pasjonat
Opublikowano

Wy ludzie na prawdę jesteście dziwni... Tak czekaliście z niecierpliwością na alphę, która polega na tym, żeby pomóc administratorowi w znalezieniu bugów, a teraz wypisujecie, że nie działa to i tamto i ch*jowo, dużo pracy przed Tobą etc, nie wiem, mysleliście, ze pogracie na serwerze w pełni odbugowanym czy jak? Ogarnijcie trochę emocję xD

Pasjonat
Opublikowano

Wy ludzie na prawdę jesteście dziwni... Tak czekaliście z niecierpliwością na alphę, która polega na tym, żeby pomóc administratorowi w znalezieniu bugów, a teraz wypisujecie, że nie działa to i tamto i ch*jowo, dużo pracy przed Tobą etc, nie wiem, mysleliście, ze pogracie na serwerze w pełni odbugowanym czy jak? Ogarnijcie trochę emocję xD

Opublikowano

dziala juz nie ma tego bledu

@Edit

wbilem 4lvl i znow ten sam błąd.

A i statystyki z itemkami sie nie zapisuja czasami jest 10/10/10/10

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Opublikowano

Bug : nie działają wspomagacze oraz nie działa zakładanie drużyny ps: powodzenia w tworzeniu :)

@Edit treningi też nie działają

Opublikowano

On pisał że które rzeczy działają a np. drużyn tam nie było polecam czytać później pisać ^^

Opublikowano

ale w walce jest normalnie :P

tylko ze widac ze resetowane są.

I ten bug z oponkami znow jest

http://i63.tinypic.com/s4mjqf.png

SZALONY

CO TAM ODRAZU E-SPORTU?

JEZEL WIDZISZ TEN POST I CI POMÓGŁ ZOSTAW SERDUSZKO DLA MNIE !

Pasjonat
Opublikowano

Staty się bugują. Dodaje np: kondycję i umiejętności z itemów wywala (wszystkie inne resetują się do 10) 

Staty się nie bugują, tylko jak dodajesz je to pokazuje podstawę, załóż item i pokaże Ci poprawną wartość (podstawa + itemy)

@edit: Reveres ogarnij sobie na spokojnie ten bug z misjami i napisz, kiedy będzie można sprawdzić czy go usunąłeś. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...