Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://puu.sh/sug6P/28c6587e37.jpg

aż śmiać się chce z poziomu niektórych osób tego profesjonalnego temau.

Jakim cudem to jeszcze stoi? xD

Nie polecam w uj

meme by @AJ_Damon

poza tym - widze, ze forum calkiem wam zdechło XDDD

https://scr.hu/3Bdg0O

+rep

A co ma odpisać, jeżeli wina nie leży po naszej stronie? Dla przykładu: wiele osób na windowsie 8.1 nie może grać, bo client im nie działa - nie z naszej winy, polecam wpisać w google 'windows 8.1 metin2 nie działa', pierwsza strona ma więcej wyników niż ty IQ.

Co do forum, osoby niezarejestrowane nie mają uprawnień do sprawdzania listy online :)

Jakim cudem to jeszcze stoi? Najwyraźniej graczom się podoba i widzą, że się staramy żeby grało się jak najlepiej. Wypowiadanie się (tak jak to zrobiłaś) nie będąc ani razu na serwerze, bo zostałaś wyrzucona z forum za ku*estwo też jest trochę nie na miejscu, ale co zrobić. Siła wyższa blondynki mającej 40 IQ, która szlaja się z jednego forum na drugie szukając atencji. Żegnam panią.

Co do serwera - drodzy gracze, na ten weekend przygotowaliśmy mase eventów, zapraszamy do gry oraz do zapoznania się co i o której godzinie na naszym forum!

Pozdrawiam, Jedynka. 

zawiodłam sie na tobie patryk, serio. nie rób z siebie większego debila, pls.

Mam konto, liczba osób online wynosiła okrąglutkie 0 :')

no coś słabo to stoi patrząc po wypowiedziach innych osób + liczbę graczy online xD

wykończę cię jak podatki.

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Poprawicie wyszukiwarke?? Bo jak ma sie nazwy sklepu off to nie mozna sprawdzic sklepu gdzie nam wyszukalo item.

Tak będzie to dodane na dniach.

Opublikowano

Ciekawy serwer, ale jak zobaczyłem że na broniach 30/55/75 jest -50 na ludzi to wyszedłem od razu bo miałem zamiar się pobawić na 55 lv na pvp póki nie ruszy Ba*****

graphic.png

Opublikowano

Serwer dno, poprawka, administracja to dno. Robi przerwy bez uprzedzenia co chwile, gdy jest najwiecej graczy. O kulturze osobistej nie wspomne, bo Wy macie byc przykladem a nie byc jak wiekszosc dzieci. O moim banie za bycie afk juz nie wspomne. Gratulacje dla administracji ktora dala mi bana za to, ze im nie odpisalem, gdy nie bylo mnie przy komputerze, a smieszna wymowka ze sie ruszylem jest conajmniej slaba xD.

Czytajac wypowiedzi administracji zgadzam sie, ze sa na poziomie 12 latkow. Bany tylko za grozby realne? Smiech na sali, ja mam np szacunek do rodzicow i bym nie chcial by jakis gowniarz mi wyzywal rodzicow czy mnie. I nie, nie odpowiem tym samym, bo to bedzie znaczyc ze upadlem nisko jak ta osoba. Niestety administracja upadla juz tak nisko.

Jesli ktos ceni sobie czas to nie polecam gry na tym serwerze. Nie bede plakal ze zmarnowalem 60zl, bo to nie jest problem odrobic dla mnie :). Teraz wiem, ze takim osobom nie ma co dac zarobic.

Rozgrywka fajna, ale szkida czasu, bo administracja nie rozumie kilku podstawowych rzeczy :)

Opublikowano

Serwer dno, poprawka, administracja to dno. Robi przerwy bez uprzedzenia co chwile, gdy jest najwiecej graczy. O kulturze osobistej nie wspomne, bo Wy macie byc przykladem a nie byc jak wiekszosc dzieci. O moim banie za bycie afk juz nie wspomne. Gratulacje dla administracji ktora dala mi bana za to, ze im nie odpisalem, gdy nie bylo mnie przy komputerze, a smieszna wymowka ze sie ruszylem jest conajmniej slaba xD.

Czytajac wypowiedzi administracji zgadzam sie, ze sa na poziomie 12 latkow. Bany tylko za grozby realne? Smiech na sali, ja mam np szacunek do rodzicow i bym nie chcial by jakis gowniarz mi wyzywal rodzicow czy mnie. I nie, nie odpowiem tym samym, bo to bedzie znaczyc ze upadlem nisko jak ta osoba. Niestety administracja upadla juz tak nisko.

Jesli ktos ceni sobie czas to nie polecam gry na tym serwerze. Nie bede plakal ze zmarnowalem 60zl, bo to nie jest problem odrobic dla mnie :). Teraz wiem, ze takim osobom nie ma co dac zarobic.

Rozgrywka fajna, ale szkida czasu, bo administracja nie rozumie kilku podstawowych rzeczy :)

Ludzie czemu wy nie rozumiecie że nie ma banów za nic... Dostałeś bana bo zasłużyłeś i teraz nie płacz jaka to administracja jest chu jowa, najlepiej na kogoś zwalić, patologia.

Opublikowano

Jak sprawdzacie graczy czy nie afkują to proponuje pisać pw, bo mogłem nie zauważyć GM'a jak pisał na normalu kiedy mam powyłączane nazwy, chat itd. 

UkINXJ3.jpg

Opublikowano

Ludzie czemu wy nie rozumiecie że nie ma banów za nic... Dostałeś bana bo zasłużyłeś i teraz nie płacz jaka to administracja jest chu jowa, najlepiej na kogoś zwalić, patologia.

Nie skomentuję tego za bardzo, bo widzę, że nie nauczyli Cie podstaw w gimnazjum lub po prostu masz problemy ze słuchaniem. Dlatego przypomnę Ci, gdy cytujesz fragment to odnosisz się do całego fragmentu, a nie do tego co Ty chcesz. Rzecz przydatna i pamiętaj o niej. Nie wyjdziesz chociaż na głupka :). Co do patologi to nie odniosę się, bo pewnie nie znasz znaczenia tego słowa, skoro użyłeś go w tym kontekście.

Co do mojego płaczu, hmmm... szkoda tylko, że ja uargumentowałem swoją wypowiedź, a Ty lejesz wode w swoich 2 zdaniach. Zanim zaczniesz coś pisać odnieś się do całego kontekstu i czytaj ze zrozumieniem. Co do mojego bana to nie stwierdziłem, że dostałem za nic tylko niesłusznie, więc poczytaj trochę dokładniej :).

Mam nadzieję, że mając 21 lat potrafisz myśleć samodzielnie i nie będzie trzeba Ci przypominać w przyszłości o podstawach wypowiadania się. Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to nie wypowiadaj się :)

Zdania na temat serwera nie zmienię, bo jest to moja prywatna opinia do której mam prawo.

Jak sprawdzacie graczy czy nie afkują to proponuje pisać pw, bo mogłem nie zauważyć GM'a jak pisał na normalu kiedy mam powyłączane nazwy, chat itd. 

Na to Ci nie odpowiem na jakiej zasadzie mnie sprawdzali, bo nie było mnie przy komputerze bym mógł Ci powiedzieć w jakis sposób do mnie pisali, czy na czacie, czy na pw. Rozmawiałem już z gm. Moją wersję potwierdził, gdy mówiłem mu co robiłem, bo byłem śledzony na niewidzialności czy jak to tam nazwać. Nie pamiętam jak nazwał tą komendę. Powiedział, że wszystko było by ok, gdyby nie to, że po jakiś czasie sie ruszyłem(ok 5min) i to mnie zdradziło podobno, że jestem przy komputerze i im nie odpisuję. Mnie nie było 15min, gdy poszedłem afk, a sprawdzali mnie 10min. Nie wspomnę, że musiałem czekać prawie 1h na ts by ktoś do mnie zszedł, a zszedł tylko dlatego, że napisałem w grze by ktoś ruszył swoje 4 litery... Tylko ciekawe w jaki sposób mnie sprawdzali gdy byłem afk. Zastanawia mnie jeszcze to, że skoro mnie śledzili to czemu od razu nie napisali do mnie, gdy jeszcze expiłem skoro były podejrzenia, że coś mam :). No cóż, ja nie będę tego oceniał. Z serwerem się pożegnałem. Mimo, że kolega mnie namawia, bym wrócił, bo odrobić to co straciłem to nie jest problem. Specjalnie wszedłem poczytać opinie jakie się ukazały i widzę, że nie warto wracać. Dlatego dodałem swoje 3 grosze, a bardzo rzadko pisze opinie na temat serwera ;)

Nie dziwię się, że gracze uciekają skoro administracja ma słabe podejście do ludzi :)

Opublikowano

Nie działa mi logowanie , nic . 

O 21:36 było 930 osób na serwerze, na chwilę obecną jest 730, logowanie działa bez problemu.

Opublikowano

Macie zamiar jakoś naprawić te logowanie?.

Gram 3 dni i wyjątkiem było jak działały wszystkie ch.

A tak ogółem poza tym logowaniem to serwer mega,od dawna się tak nie wkręciłem w metina.

Polecam.

Opublikowano

Administracja MPC niech się zajmie swoim serwerem metin2. wróć... czym? nvm. Wpadam na serwer

Administracja MPC niech się zajmie swoim serwerem metin2. wróć... czym? nvm. Wpadam na serwer

wiwpverco.png

*Honor Twoją Amunicją*

Wspólnie i W Porozumieniu

WiWP

Opublikowano

Jeśli może jakiś administrator serwera do mnie napisac pw to bym byl wdzieczny. 3 dni czekam na meila potwierdzajacego rejestracje na forum i ciagle nic, da rade jakos recznie to potwierdzic ?

Opublikowano

fyCxXlJ.png

Witajcie, o godzinie 3:00 dnia 30.11.2016 odbędzie się przerwa techniczna.

Przewidywany czas trwania przerwy to ~ 1 godzina.

Pozdrawiamy, administracja Disoctus.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

Wypowiedz się negatywnie o administracji dostań perma na forum xD Co za ameby z tej administracji to głowa mała xD

Nie polecam administracja zarozumiała, widzi tylko koniec własnego nosa...

i pieniądze, nie zapominaj, że chodzi głównie o pieniądze.

Jeśli może jakiś administrator serwera do mnie napisac pw to bym byl wdzieczny. 3 dni czekam na meila potwierdzajacego rejestracje na forum i ciagle nic, da rade jakos recznie to potwierdzic ?

zatwierdziłem wszystkie konta, poprawimy dostarczanie meili potwierdzających.

Macie zamiar jakoś naprawić te logowanie?.

Gram 3 dni i wyjątkiem było jak działały wszystkie ch.

A tak ogółem poza tym logowaniem to serwer mega,od dawna się tak nie wkręciłem w metina.

Polecam.

pracujemy regularnie nad poprawieniem logowania.

Drodzy gracze, już w tym tygodniu pojawią się pierwsze smaczki eventów świątecznych oraz TURNIEJU PVP! Śledźcie uważnie ogłoszenia w grze i na forum! ;)

Opublikowano

zmiany.png?i_dim=1920x1200&app_id=web-cl

Witajcie, dnia 30.11.2016 o godzinie 3:00 miała miejsce przerwa techniczna
podczas której weszły w życie następujące zmiany:

Wprowadzono nowy Panel Gracza po zalogowaniu na naszej stronie głównej
http://disoctus.pl

Poprawiono:

+ Zmiane channelu na Opuszczonej Wiosce (mapa dungeonowa)
+ Miejsce spawnu po wyrzuceniu z dungeonu
+ Komunikat podczas podnoszenia przedmiotu przez członka grupy

+ Wojny gildii, od teraz obie gildie będą przenoszone na prawidłowe koordynaty

Opublikowano

Server całkiem przyjemny, ale jedyne co mnie akurat tutaj odrzuca to te pierdolone ulepki.. Męczyłem się godzinę nad znalezieniem 4 ulepszaczy po 10 szt. I w sumie zmarnowałem praktycznie wszystkie na 1 itemek który wciąż jest +7, a to było biżu na 30 czy tam któryś lvl (ebonowe) :D...

Opublikowano

Serwer wydaje się całkiem fajny (po prezentacji), ale mam mały problem :D

Client nie chce mi się odpalić, pobierałem go dwa razy, za każdym razem z innego downloadu, na dysku D nie mam folderu Ymir Work, czy client mógł się przyczepić do jakiegoś innego folderu? Anty Wirus - off,

Rozmiar clienta na dysku: 996 MB (bajtów: 1 045 385 216), więc wydaje się w porządku.

Opublikowano

95514e41ec083af10fc3f32124a4dc80.png

f4c643588baf7381ad121e23a1415c0a.png

Kochani! Wielkimi krokami zbliża się ten dzień kiedy Mikołaj wyrusza rozdawać prezenty!

Z tejże okazji przygotowaliśmy dla wszystkich naszych łobuzów konkurs!

Nie daj się! Przekup Mikołaja jego portretem z motywem Disoctusa (żeby wiedział gdzie trafić).

Dla zwycięzców siwy dziadek przygotował specjalne nagrody. 

Pamiętajcie, że czerwononosy renifer Rudolf, który będzie sprawował piecze nad oryginalnością prac nie lubi

oszustów i z chęcią takie prace zjada na śniadanko.

Powodzenia!

~ Wasi Mikołaje

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZE FORUM DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSIE!

Pozdrawiamy Administracja Disoctus.pl

fyCxXlJ.png

Witajcie, o godzinie 4:00 dnia 01.12.2016 odbędzie się przerwa techniczna.

Opublikowano

95514e41ec083af10fc3f32124a4dc80.png

f4c643588baf7381ad121e23a1415c0a.png

Kochani! Wielkimi krokami zbliża się ten dzień kiedy Mikołaj wyrusza rozdawać prezenty!

Z tejże okazji przygotowaliśmy dla wszystkich naszych łobuzów konkurs!

Nie daj się! Przekup Mikołaja jego portretem z motywem Disoctusa (żeby wiedział gdzie trafić).

Dla zwycięzców siwy dziadek przygotował specjalne nagrody. 

Pamiętajcie, że czerwononosy renifer Rudolf, który będzie sprawował piecze nad oryginalnością prac nie lubi

oszustów i z chęcią takie prace zjada na śniadanko.

Powodzenia!

~ Wasi Mikołaje

ZAPRASZAM WSZYSTKICH NA NASZE FORUM DO WZIĘCIA UDZIAŁU W KONKURSIE!

Pozdrawiamy Administracja Disoctus.pl

fyCxXlJ.png

Witajcie, o godzinie 4:00 dnia 01.12.2016 odbędzie się przerwa techniczna.

Co wniosła owa zmiana?

Jesteście świadomi że gracze wam uciekają? W piątek - niedz było 1k+ ludzi, w ciągu tygodnia (godziny wieczorne) nawet do 700 nie dochodzi.

Czy zmiana serwera faktycznie nastąpi czy to tylko taka gadka szmatka? Bo praktycznie co chwile wywala z dungeonów a o padających chanellach nie wspomnę.

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...