Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gra na tym serwerze + "Wham! - Last Christmas" i aż czuje się święta XDDD

Jezu, jak mi Cię kolego szkoda.

Serwer polecam, poza małymi mankamentami nie ma się do czego przyczepić. Na chwilę obecną chyba najbardziej grywalny i zoptymalizowany projekt.

Czy ja Ci coś zrobiłem? Szkoda? Dlaczego? WTF?

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zmiany.png?i_dim=1920x1200&app_id=web-cl

Witajcie, dnia 22.11.2016 o godzinie 00:00 miała miejsce przerwa techniczna
podczas której weszły w życie następujące zmiany:

Odbugowano:

+ Wchodzenie na wierzchowca podczas walki
+ Ulepszanie przedmiotów w DT

Poprawiono:
+ Funkcjonalność dungeonów (ponownie)
+ Ilość mobów na pieczątkach w DT, jest ich teraz mniej więc nie powinno lagować, a co za tym idzie nie powinno już wyrzucać z Wieży
+ Zwiększono szansę na drop Mapy Wieży ze szkatułki wieży
+ Teksty w misjach
+ Zwiększono szansę na resp Odrodzonego Wodza Orków z Wodza Orków na Siedlisku Orków
+ Funkcjonalność chatu

Pozdrawiamy, administracja Disoctus.pl

837341413742376668518.png

Opublikowano

Gram tutaj już tydzień więc się wypowiem. Nie jestem jakimś zapalonym graczem, akurat mam wolne z roboty pare dni więc się wciągnąłem i musze przyznać że jestem pozytywnie zaskoczony. Od pierwszego zalogowania napierdalałem 48h xD. Ogolnie wizualnie serwer średnio przypadł mi do gustu, lubie staranność a ten krzywy boczny panel i c*****y interface jakoś mnie nie przekonał ale o dziwo sama rozgrywka jest cholernie wciągająca. Ciągle jest co robić, ekwipunek został świetnie podzielony na EXP i PVP. Można go przerabiać jak i dropić gotowy na wyższy poziom. Obecnie mam 75lvl i męcze ciągle ripera żeby wydropić zatrutego no i to jest dopiero pierwszy monotonny etap jaki przypadł od momentu zaczęcia gry. Jest pare nowych, bardzo fajnie zrobionych dungeonów na mniejsze lvl'e. Sam drop ulepszaczy jest przyjemny bo o dziwo miliona sklepów, te schodzą za na prawde dobrą cene. Na początek był to spoko zarobek. Ludzie płaczą że ich wywala itd.No nie dziwie sie, przy słabym łączu internetowym i przy sporej ilości mobów tak to jest, o dziwo administracja co noc pracuje nad serwerem i stara się poprawiać błędy które irytują graczy, nawet jak przerwa jest zapowiedziana na daną godzine a pare graczy napisze, że jest na dungeonie i prosi o przełożenie przerwy o pare minut, administracja idzie na rękę. Ogolnie serwer na pierwszy rzut oka wygląda jak jakiś net metin przerobiony na hard'a jednak w praktyce jest całkiem inaczej. Dawno żaden serwer mnie tak nie wciągnął, mimo że przestalem grać na polskim szajsie i ogolnie w metina... jest to mój pierwszy serwer od paru dobrych miesięcy na którym są wprowadzone jakieś nowe etapy gry a nie 35 lvl, WO i lecimy do 75...  Jedyne co to teraz zostaje męczenie DT do upadlego żeby wydropić zatruty a no 60DT za mną i lipa drop póki co no ale cóż. Polecam serwer każdemu kto chce coś osiągnąć nie wydając nic w IS'a. Za punkty osiągnięć można zdobyć kostiumy z wystarczającymi bonusami, wspomagacze czy fryzury. O dziwo nie ciężko o te punkty, a w DT na samym biciu metina morderstwa mozna natyrać mase zmianek, egzo, rad... Zarobek sam w sobie. Nic tylko tyrać, skupować SM i wbijać lvl'e. Zwlaszcza że pakiet expa, dropu, golda jest za jedyne 30 SM. Dodam że kupony 5SM można zdobyć z bossów itd. Jedyne co może sie nie podobać to M1 bo mnie też jakoś nie kręci ale idzie się przyzwyczaić serio. A i do ludzi którzy się tak skrazą  na klatkowanie... Wyłączcie nazwy sklepow, nawet jak jestescie na innej mapie niż m1 klient klatkuje, wystarczy wyłączyć ten szajs i gra gitara. Serwer jak najbardziej na plus, administracja ciągle coś poprawia a to się ceni. Oby ta ilość graczy się utrzymała i licznik nie jest podkręcony bo zaraz po konserwacji pokazywał 18 online więc jak najbardziej zlicza realnie każdą zalogowaną postać. Nawet o 3 w nocy gra po 300-400 postaci więc serwer jak najbardziej godny uwagi, pozdrawiam.

Opublikowano

Polecacie zostać na powiedzmy 35 i robić wodzów itd czy raczej wbić 75 i dt?

Dt to fajny zarobek więc polecam jak najszybciej tam iść :) Dungeon na 65lvl również polecam bo eq na 70lvl exp ma swoją cene.

Opublikowano

Nie polecam .[GM]Arknes banuje za nic , już w eq pvp nie można bić innych bo podobno ma się DMG :D a dowodów 0 .  +ban za przeniesienie xD

+ <3

Opublikowano

A respy śmierci po ripie to kiedy odbugujecie ? :D Bo widziałem może 2 razy a siedzę tylko na dt z 5-6 dni :D

banner5.gif

Opublikowano

A respy śmierci po ripie to kiedy odbugujecie ? :D Bo widziałem może 2 razy a siedzę tylko na dt z 5-6 dni :D

Powinni zrobić jakiś ranking kto ile ubił ripów, byłoby ciekawie :D

Opublikowano

Jest 10% szansy na zrespienie się śmierci.

Opublikowano

Czemu serwer wyłączony? Wszystkie CH mam nieaktywne.

Tylko tak pisze, ch1 nam czasami pada z nieznanych przyczyn i dlatego w cliencie pokazuje że wyłączone ale inne channele normalnie działają.

Opublikowano

zmiany.png?i_dim=1920x1200&app_id=web-cl

Witajcie, dnia 24.11.2016 o godzinie 00:00 miała miejsce przerwa techniczna
podczas której weszły w życie następujące zmiany:

Poprawiono:

+ Sklepy offilne a dokładnie dodano ich limity w mieście na każdym channelu
+ Drop z metinów na mapie od 115 poziomu
+ Treści misji od brata biologa

- Spoty na mapie od 100 poziomu

Dodano:

+ Złotą żabę od teraz respi się ona w OAZIE na każdym channelu co 12 godzin

ohur8qC.png

W skrócie możecie zdobyć z niej wszystkie wartościowe przedmioty dostępne na serwerze m.in kupony, szkaty premium, mała szansa na broń i zbroję 75.

+ Dodano dwa nowe sety kostiumów i fryzur o które prosiliście

Nowe fryzury i kostiumy do PVP

czarodziej.jpg

Nowe fryzury i kostiumy do EXPA

indianadzons.jpg

Pozdrawiamy, administracja Disoctus.pl

Opublikowano

Da się w grze jakoś SM zdobyć ?

Tak są kupony 5 SM, dropią nawet ładnie w grze :)

A z czego dokładnie?

Mi poleciało np. RIpek, skrzynia co otwierasz złotym kluczem, ze szkaty od biologa, blaski.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...