Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Disoctus [Dedyk] [Medium]

Noresta

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 669
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer przyjemny, ludzi na spotach pełno, tylko zróbcie coś z tym loganiem i chanelami offine

Nicki na serwerach Metin2:

BooMbel

Hisoka

Opublikowano

gra sie fajnie gdyby nie te loganie, tak to jest na starcie.

Mimo to polecam i zachecam do rywalizacji.

bez linków zewnętrznych.

Opublikowano

Dobra, szkoda czasu client nie działa, a administracja nic w tym kierunku nie robi.

Pracujemy nad  tym.

Polecamy dodać clienta do wyjątków w antywirusach.

Opublikowano

Szybkie info ode mnie i Kacpra ;) dziś w nocy nowa maszyna. Będzie benger a na razie kulamy tak jak jest. nie spodziewaliśmy się że aż tyle graczy będzie. max 4h/5h i wszystko będzie na najwyższym poziomie! 

Opublikowano

Szybkie info ode mnie i Kacpra ;) dziś w nocy nowa maszyna wywalamy zabezpieczenie przed chetami do póki nie poprawimy. Będzie benger a na razie kulamy tak jak jest. nie spodziewaliśmy się że aż tyle graczy będzie. max 4h/5h i wszystko będzie na najwyższym poziomie! 

Za bardzo przekombinowaliscie z zabezpieczeniami , czyli mam rozumiec ze zabezpieczenia zdjecie jak bedzie nowa maszyna na jakis czas i dzis off w nocy na pare godzin bedzie ? 

Opublikowano

Szybkie info ode mnie i Kacpra ;) dziś w nocy nowa maszyna wywalamy zabezpieczenie przed chetami do póki nie poprawimy. Będzie benger a na razie kulamy tak jak jest. nie spodziewaliśmy się że aż tyle graczy będzie. max 4h/5h i wszystko będzie na najwyższym poziomie! 

Za bardzo przekombinowaliscie z zabezpieczeniami , czyli mam rozumiec bedzie dzis w nocy i wtedy off bedzie na pare godzin tak ? 

przeniesienie na nowy serwer potrwa 20/30 min to tylko pliki bo baza działa na osobnym serwerze ;) 

Opublikowano

MAM NADZIEJE ZE POMOGE 

NO WIĘC DLA OSÓB Z WIN7  

ODPALASZ PATCHER I W MOMENCIE JAK MASZ NAPISANE URUCHOM GRE SPAMUJESZ ILE SIE DA W KLAWISZ URUCHOM GRE I PO TYM KILKA KLIENTOW POWINNO SIE ODPALIC :D 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

mam problem. po sciagnieciu klienta zaczelo mi mulic lapka. myszka reaguje z opoznieniem a klient nie chce sie wlaczyc.

mam problem. po sciagnieciu klienta zaczelo mi mulic lapka. myszka reaguje z opoznieniem a klient nie chce sie wlaczyc.

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działał client niech uruchomi Aktualizator clienta po czym uruchomi nim grę. Wszystko już działa bez problemu.

Opublikowano

Jeżeli komuś nie działał client niech uruchomi Aktualizator clienta po czym uruchomi nim grę. Wszystko już działa bez problemu.

klient sie uruchamia ale opoznienie ma. po 2 minutach trybi dopiero.a powiesz mi dlaczego zamulilo mi kompa po sciagnieciu waszego klienta?

Opublikowano

Nie wierze, normalnie nie wierze, najlepsze m1 na jakim grałem :D wygląd, ilość mobków i metków, misje początkowe luks. Jestem normalnie ciekaw co będzie dalej :D. Polecam jak na razie, tylko te problemy z klientem...

Opublikowano

Teraz już nie powinno być problemów proszę zaktualizować klienta 

Opublikowano

Od środka serwer jest całkiem całkiem...ale nie wiem czy to Tylko u mnie bo pierwszy raz takie coś mi się zdarzyło, a mianowicie straszne lagi niczym tak jakby by było  przynajmniej 4K ONLINE (a jest nie całe 1K)...Nie wiem ale włączyłem innego serwa i jest ok. 

Powodzenia :) 

a30LXSW.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...