Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

gracze otrzymaja 50 sm no to sztos widze k***a chyba kupie caly IS za to

aaa nie , nawet na PD z isu nie wystarczy.

Legia Pogoń dwa pe#ały cały sezon się j#b#ły
Na centralnym, na peronie, wisi legia na kondo#ie.
Każdy kibic ze stolicy nosi ch#ja w odbytnicy...
Mamy tylko dwie ambicje j#bać legie i policje!

Opublikowano

Polecam, mimo poprzednich problemów, śmieszki śmieszkami o startowaniu, ale się napracowali i nikt nie może powiedzieć że to wszystko już było :D

Kot, Sielu, Sielutkowa, Karaczan, pivot i True, polecam :D

Następny start 1 kwietnia xD

Równie dobrze mogliby otrzymać figę z makiem, więc nie ma co narzekać, skoro jest za darmo o.O

Opublikowano

widac ewidentnie ze serwer robiony na plikach belenus mt 2 

hmm przyjrzałem się tematowi.. myślę, że serwer jest jednak robiony na plikach metin2 :/ 

I czemu kłamiesz?

~.~

Przypominam, że na forumku trwają rekrutacje na stanowiska plus jest nadal dostępny konkurs :) 

Opublikowano

True mówił, że 30 sm to pd na 1 dzień

(lub 1h, nie pamiętam)

Opublikowano

PD na 1 dzien kosztuje 30SM... :>

Pozdrawiam,

True :>

Opublikowano

Serwer roku 2016 - jestem niemal że pewny ;) 

Jest tylko jeden minus i jedna niepewność jeżeli chodzi o pvp :) 

Minus - Lewy śmieć na tsie

A ta niepewnośc bo system pvp jest edytowany i zobaczymy jak to wyjdzie 

Opublikowano

A mi się wydaje że @Sielu to jedyny - tego serwera grałem chyba na wszystkich twoich serwerach i po prostu na początku duże zainteresowanie a później wyjebaka :( W sumie każdy twórca serwerów tak ma niestety.

Miło że prezka w końcu działa.

Co do serwera to wbije na start i sie zobaczy może zostanę :) Jestem ciekawy tego balansu i ten MANY bo to tragedia będzie już sobie wyobrażam ludzi którzy przegrywają pvp w metinie z powodu braku many xD

Sielu czity robisz z*******e ale z serwerami ci nie wychodzi może tym razem będzie inaczej :)

Jest jakaś reklama?

Mam nadzieje że chety nie są po blokowane w 100% licze na wbudowane mh od ciebie hehe :D

8816414724839291359194.png

Opublikowano

A mi się wydaje że @Sielu to jedyny - tego serwera grałem chyba na wszystkich twoich serwerach i po prostu na początku duże zainteresowanie a później wyjebaka :( W sumie każdy twórca serwerów tak ma niestety.

Co do serwera to wbije na start i sie zobaczy może zostanę :) Jestem ciekawy tego balansu i ten MANY bo to tragedia będzie już sobie wyobrażam ludzi którzy przegrywają pvp w metinie z powodu braku many xD

Sielu czity robisz z*******e ale z serwerami ci nie wychodzi może tym razem będzie inaczej :)

Jest jakaś reklama?

Mam nadzieje że chety nie są po blokowane w 100% licze na wbudowane mh od ciebie hehe :D

Główna reklama opiera się na sposobach poza YT-bem :)

Natomiast jedna z zapowiedzi od pewnego YT-bera pojawi się jeszcze jutro przed startem, a 1 odcinek z serii od jeszcze innego YT-bera pojawi się w godzinach wieczornych po starcie serwera :)

Pozdrawiam,

True!

Opublikowano

Spokojnie, tym razem @Sielu jest kontrolowany przez kobietę, a to chyba najgorsze xD

Opublikowano

Jest jakaś reklama?

Tyle co ja już przetrwałem z tym projektem to sobie nawet nie wyobrażasz, nieprzespane noce brak jedzenia a co tu dużo mówić, własnie graczom łatwo się tak mówi wyjebka, ale co się człowiek narobi to głowa mała.

Tu akurat mam duże chęci do pracy, zawdzięczać to trzeba Karolinie :D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Na pewno zagram, po prezentacji zapowiada się kozacko.

Zaraz zgarniam kostium i peta i coś tam jeszcze i rejestruje się na forum :)

1.jpg

Opublikowano

Jest jakaś reklama?

Tyle co ja już przetrwałem z tym projektem to sobie nawet nie wyobrażasz, nieprzespane noce brak jedzenia a co tu dużo mówić, własnie graczom łatwo się tak mówi wyjebka, ale co się człowiek narobi to głowa mała.

Tu akurat mam duże chęci do pracy, zawdzięczać to trzeba Karolinie :D

Kobieta potrafi zmotywować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Opublikowano

True ? podziękuję  ;) z początku niby się tam interesujesz,a potem totalna olewka i serwera i graczy.Nie jest to twój 1 serwer i nie polecam ze względu właśnie na ciebie,co do serwera znów odgrzewany kotlecik tak jak to miało miejsce z twoimi poprzednimi serwerami padnie max po tygodniu.

Opublikowano

True ? podziękuję  ;) z początku niby się tam interesujesz,a potem totalna olewka i serwera i graczy.Nie jest to twój 1 serwer i nie polecam ze względu właśnie na ciebie,co do serwera znów odgrzewany kotlecik tak jak to miało miejsce z twoimi poprzednimi serwerami padnie max po tygodniu.

Autyzm masz czy jak? xD

True to sponsor - on tylko wykłada hajs i pilnuje tego, by maszyna nie padła.

Od kiedy coś, co pojawia się pierwszy raz na rynku może zostać nazwane "odgrzewanym koltecikiem"?

Chyba czas czekać na serwer z Twoją nazwą usera :v

dodasz mh na ten serwer? ...

Pisał coś takiego "pls -.-", Kto normalny by dodał MH na swój własny serwer, raczej będzie to jeden z lepiej zabezpieczonych serwerów xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...