Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z łowienia dropłem 60sm przed wylaczeniem serwera 2-3min, jeśli mi to cofnie to nie wiem co zrobie.

Cofnie. Drop 60SM w rybach nie jest ciężko, uwierz. 

Karolino o której można się spodziewać serwera wśród żywych?

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przekombinowaliście wszystko.. Zmiany jakie ja chciałem widzieć na serwerze to NAPRAWIENIE DROPU Z BOSSÓW, METINÓW poprostu zeby nie dropiły same yangi jak często było.. ew. zwiększyć szanse na drop klucza do dunga o 5% czy coś a nie ze całkowicie zmieniliście drop i z dunga wychodziło się z 30perłami.. 10 świadectwami itp

Co do świadectw tez chciałem widzieć zwiększenie jego dropu z ŻYŁ np o 10% a nie ze dodaliście ten drop do bossów meh

Nie widziałem NIKOGO kto by mówił czy pisał dajcie do bossów perły, świadectwa etc

Wystarczyło naprawić drop z bossów / metinów, zwiekszyć przykładowo o 10% szansy na drop perły z małzy, zwiększyć szanse na zdobycie świadectwa, diamentu ale TYLKO z żył o kilka %.

Nie wiem skad się u was narodził ten pomysł by by do bossów dodawać drop pereł, świadectw i to po 7/12 sztuk no bez jaj

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Zrobili totalnego easy i wszystko x10 więcej ale po chuuuu:?

Każdy popełnia jakiś tam błąd teraz to poprawiają tylko jestem ciekaw czy opłaca się iśc spać czy może poczekać

Opublikowano

Łącznie mam przegranych 2k+, ogólnie łowiłem ponad 10h, dopiero dzisiaj przed wyłączeniem serwera dropło 1 raz SM. Ucieszyłem się, dopiero mówisz że cofnie, moja strata. Ogólnie mowiąc nie jest łątwo dropić SM skoro łowiłem ponad 10h dropiąc 1 SM.

Moje propozycję, wystarczy cofnać perełki i innych ulepków, ale Ci którzy łowili standardowo i dropili zwykłe ryby oraz SM, prócz rózowa małza zostawili ten drop jeśli się da. Uwierz mi też że nie łatwo dropić tych SM, bo szansa na drop łowienia SM jest w okolicach 1-3%.

edit @LoveTherapy

Jeżeli tak bardzo Ci zależy to mogę Ci oddać te 60SM..

Nad ranem dopiero, ale w jakich godzinach - ciężko określić. Musimy naprawić nasz błąd.

Przekombinowaliście wszystko.. Zmiany jakie ja chciałem widzieć na serwerze to NAPRAWIENIE DROPU Z BOSSÓW, METINÓW poprostu zeby nie dropiły same yangi jak często było.. ew. zwiększyć szanse na drop klucza do dunga o 5% czy coś a nie ze całkowicie zmieniliście drop i z dunga wychodziło się z 30perłami.. 10 świadectwami itp

Co do świadectw tez chciałem widzieć zwiększenie jego dropu z ŻYŁ np o 10% a nie ze dodaliście ten drop do bossów meh

Nie widziałem NIKOGO kto by mówił czy pisał dajcie do bossów perły, świadectwa etc

Wystarczyło naprawić drop z bossów / metinów, zwiekszyć przykładowo o 10% szansy na drop perły z małzy, zwiększyć szanse na zdobycie świadectwa, diamentu ale TYLKO z żył o kilka %.

Nie wiem skad się u was narodził ten pomysł by by do bossów dodawać drop pereł, świadectw i to po 7/12 sztuk no bez jaj

Dlatego moim skromnym zdaniem ten update był nieporozumieniem i tak jak mówiłam - niestety nie wiedziałam jak to jest. Staramy się teraz poprawić to, co było przed patchem. Wzięliśmy parę osób z topki, które faktycznie graja na serwerze, grali i co nieco wiedzą. Gracze są bardzo ważnym aspektem, najważniejszym, dlatego postanowiliśmy, że ich się poradzimy. W końcu to ma być serwer dla Was, a nie dla nas.

Dlatego postanowiliśmy cofnąć błąd i go naprawić. 

Każdy popełnia jakiś tam błąd teraz to poprawiają tylko jestem ciekaw czy opłaca się iśc spać czy może poczekać

Możesz spokojnie iść spać. Tak jak pisałam na forum etc. i mówiłam na ts - serwer będzie online dopiero rano. Czeka nas nocka przy nim. 

Opublikowano

Łącznie mam przegranych 2k+, ogólnie łowiłem ponad 10h, dopiero dzisiaj przed wyłączeniem serwera dropło 1 raz SM. Ucieszyłem się, dopiero mówisz że cofnie, moja strata. Ogólnie mowiąc nie jest łątwo dropić SM skoro łowiłem ponad 10h dropiąc 1 SM.

Moje propozycję, wystarczy cofnać perełki i innych ulepków, ale Ci którzy łowili standardowo i dropili zwykłe ryby oraz SM, prócz rózowa małza zostawili ten drop jeśli się da. Uwierz mi też że nie łatwo dropić tych SM, bo szansa na drop łowienia SM jest w okolicach 1-3%.

edit @LoveTherapy

Jeżeli tak bardzo Ci zależy to mogę Ci oddać te 60SM..

Nad ranem dopiero, ale w jakich godzinach - ciężko określić. Musimy naprawić nasz błąd.

Dlatego moim skromnym zdaniem ten update był nieporozumieniem i tak jak mówiłam - niestety nie wiedziałam jak to jest. Staramy się teraz poprawić to, co było przed patchem. Wzięliśmy parę osób z topki, które faktycznie graja na serwerze, grali i co nieco wiedzą. Gracze są bardzo ważnym aspektem, najważniejszym, dlatego postanowiliśmy, że ich się poradzimy. W końcu to ma być serwer dla Was, a nie dla nas.

Dlatego postanowiliśmy cofnąć błąd i go naprawić. 

Możesz spokojnie iść spać. Tak jak pisałam na forum etc. i mówiłam na ts - serwer będzie online dopiero rano. Czeka nas nocka przy nim. 

Kurcze to niepotrzebnie kawa była robiona no niestety z ts'a wyszedłem i akurat nie słyszałem tego, no trudno ważne żeby było wszystko naprawione ;)

Opublikowano

Mistrzowski team. 

Mam pytanie, czy możecie cos ulepszyć ? :D 
Bug na bugu xD

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Fajnie, wczoraj zacząłem gre, a tu taka cofka, że już konta nie mam, beka z was. Już mi się odechciało grać, NIE POLECAM.

Opublikowano

Zajebiscie zlowilem wczorja 60 SM a dzis juz tego nie ma ... miala byc cofka jezeli chodzi o ulepki nie o sm ....

4uc581.jpg

Opublikowano

Zajebiscie zlowilem wczorja 60 SM a dzis juz tego nie ma ... miala byc cofka jezeli chodzi o ulepki nie o sm ....

Nie posraj się o te 60sm...

Powodzenia życzę :)

Opublikowano

Pracują tyle czasu nad czyms, to zawsze, ale to zawsze k***a wam cos nie pasuje. Dodali fajny drop, moze rzeczywisice lekko przesadzony, ale wystarczyloby usunac te rozowe malze i tyle, to nie wy dalej narzekacie i narzekacie.

Typowe cebule, ciagle cos nie pasuje, bo tu bo tamto i to i to.

Nie pozdrawiam

Opublikowano

Pracują tyle czasu nad czyms, to zawsze, ale to zawsze k***a wam cos nie pasuje. Dodali fajny drop, moze rzeczywisice lekko przesadzony, ale wystarczyloby usunac te rozowe malze i tyle, to nie wy dalej narzekacie i narzekacie.

Nie pozdrawiam

Co dodali do dropu, że jest "lekko przesadzony"?

Nie działa :(

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Juz teraz nic, wczesniej za duzo perel lecial i byl placz, wczesniej za malo tez byl placz.

Opublikowano

Nie pozdrawiam

Już tego dropu nie ma.

Server polecam & zapraszam. :)

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Fajnie to wszsytko wygląda ale chciałbym się dowiedzieć ile ludzi online +/- i czy opłaca się zacząć gre tutaj?  :lenny:

Z góry dzięki za opowiedź!

Opublikowano

Fajnie to wszsytko wygląda ale chciałbym się dowiedzieć ile ludzi online +/- i czy opłaca się zacząć gre tutaj?  :lenny:

Jasne, że się opłaca. Administracja caly czas cos robi, ale ludzie i tak placza.

Ludzi z tego co mi wiadomo to od 1300 do 1500.

Opublikowano

Z góry dzięki za opowiedż!

+/- 1200 online, oplaca sie tu grac bardzo ciekawie zrobiony serwer.

Opublikowano

jak pisałem serwer mocno średni, bo odrzucają te "nowe" rzeczy, które tak naprawdę przeszkadzają. 

FX 6300 | R9 380 4GB | VS 550W | Seagate 1TB | Crucial M4 120GB | 970a-ud3 rev 1.2 | Brutus 410 | 8GB RAM | 

Opublikowano

Jak już zmniejszyliście drop to i dmg bossów zmieńcie bo to patologia...

PS. Na dodatek wgl. nie zwiększyliście dropu z żył no co za ludzie..

Opublikowano

Codziennie licznik wskazuje prawie 1500 osób na serwerze. :>

jak pisałem serwer mocno średni, bo odrzucają te "nowe" rzeczy, które tak naprawdę przeszkadzają. 

?

Dmg bossów będzie zmniejszone. Pisałam na forum. Co do dropu - był ustalany wraz z kilkoma graczami, więc robiony nie pod team.

Jeśli chodzi o żyły to poprawialiśmy tylko drop diamentu, bo na niego były skargi.

Opublikowano

Opyla nadal się grać przez te cofki itp ?  Liczba graczy się utrzymuje czy maleje ?

Jest to, co było przed tym patchem, który pewnie by wyniszczył serwer.

Co do ilości graczy to przez poprzedni tydzień się liczba utrzymywała :)

Opublikowano

Codziennie licznik wskazuje prawie 1500 osób na serwerze. :>

?

Dmg bossów będzie zmniejszone. Pisałam na forum. Co do dropu - był ustalany wraz z kilkoma graczami, więc robiony nie pod team.

Jeśli chodzi o żyły to poprawialiśmy tylko drop diamentu, bo na niego były skargi.

Nie wiem czy słuchanie ludzi którzy poza metinem nie mają życia jest w 100% słuszne ;)

Bo ludzie którzy się chwalą, że przez pierwsze 3 dni nic nie robili i tylko grali, a przez całe 3 dni spali raptem 8 godzin. To jest trochę smutne...

Teraz jak lekko został zwiększony drop, to wielki płacz, bo oni spędzili 33 godziny bez spania (cytat z TS'a) a teraz będzie łatwiej "PRZECIEŻ TAK NIE MOŻE BYĆ" porażka...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...