Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A co z eventem zielarskim?

Eventy będą gdy wyjdzie patch poprawiający drop i inne rzeczy.

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

Opublikowano

A co z eventem zielarskim?

Eventy będą gdy wyjdzie patch poprawiający drop i inne rzeczy.

Serio? Ale jaja :D

Wystarczy czytać forum. 

2e6ftab.png

Opublikowano

hmm specjalnie po ogloszeniu "nowinek" dalem spokoj z lazeniem po mapach i wyszukiwaniem celi ( metin,boss)

a tu o  "N I E S P O D Z I E W A J K A"

zero zapowiadanych poprawek.........tydzien i z 2 tysiakow (wliczajac wiszace BS`y na rynku w M1) zrobi sie ,100-200-250 czynnych kont

i co ? Kolejny naprawde dopracowany jesli chodzi o pomysl server padnie na ryj z wielkim K A B U U M M

szkoda

szkoda

naprawde

szkoda

no coz tak to jest gdy ktos dostaje kase za obiecywanki a nie za prace

.Do nie zadowolonych

system lowienia wkoncu wyklucza kombinatorow i jestem Z A

dla nie ogarnietych klikaczy - bezmyslnie to sobie mozecie w telefon pisgac paluchami ,cierpliwosc i max 20min zabawy zajazycie co i jak

fakt wk... losowanie efektu, no ale 100% byloby do dupy

to sa moje luzne wypociny i ocena jak ktos sie obrazi ,

coz trudno

reklama po takich projektach .... reszta sama oceni

Opublikowano

Już jest przerwa techniczna robią patcha w którym serwer zmieni się na lepsze :D Do godziny ma być przerwa a później eventy :)

Opublikowano
Co zmieni patch?

Mapy/Dungeony/Rajdy/Areny:

- Poprawiono drop z metinów oraz bossów. - Zmieniliśmy to ze względu na fakt, iż dropu praktycznie nie było.
  W tym momencie macie o wiele łatwiej, nie tylko o podstawowe ulepszacze, ale i perły;

- Powiększono HP bossów oraz metinów - Zrobiliśmy to ze względu na to, że obecne bossy i metiny nie są żadnym wyzwaniem.
  Biorąc pod uwagę przedmioty, które możecie z nich wydropić, muszą stanowić chociaż lekkie zagrożenie.
  Żyją dłużej = macie większą szanse na to, że Wasz wojownik poniesie klęskę w walce;

- Poprawiono Górnictwo - mając kilof +9, możecie kopać na mapach niżej.
  Wielu graczy prosiło o tę zmianę, więc postanowiliśmy przychylić się do tej prośby.
  Dodatkowo drop świadectw i diamentów został poprawiony;

- Poprawiono Zielarstwo - więcej ros i nowe przedmioty. Od teraz możecie z nich zdobyć Esencje Runy.
  Będzie Wam ona potrzebna do ulepszania Run na poziom II i III.

Przedmioty:

- Zmieniono system ulepszeń - mniejszy procent, więcej yang, więcej ulepszaczy. - Dlaczego tak?
  Z jednego prostego względu: Ilość ulepszaczy w tym momencie jest przeogromna.
  Postanowiliśmy utrudnić w pewnym stopniu to ulepszanie, tak aby EQ do PVP było jakimś wyzwaniem.
  Wyszliśmy z założenia, że więcej prób > brak prób;

- Zmieniono bonusy przedmiotów w IS - Itemy do EXPa mają teraz dłuższy czas trwania (30dni), oraz dają większe bonusy;

- Zmodyfikowano drop ze Szkatułki Itarius - mają w sobie nową zawartość, ważnym smaczkiem są Kupony IP, ale o tym niżej;

- Dodano Kupon IP 10/50/100/300 - Chcemy, żebyście mieli kolejną walutę na serwerze.
  Owe przedmioty pozwolą rozwinąć handel broni na 75 czy też kluczy i przynęt;

- Dodano Różową Małż - tą małż możecie wyłowić tylko z wody. Zawiera ona fajne sumy pereł, co nie zepsuje wędkarstwa, przez zmiany w dropie na mapach.
  Zmieniliśmy lekko drop ze zwykłej małży, plus dodaliśmy kawałki kamienia;

- Dodano drop do Szkatułki Obrony.

NPC:

- Zmieniono u Alchemika - Większy drop zmusił nas do edycji tego NPC.
  Duża ilość potrzebnych materiałów na wytworzenie specjalnych ulepszaczy jest koniecznością.
  Dodatkowo od teraz możecie wymienić Kawałki Kamienia na Małże;

- Poprawiono NPC Nieznajomy.

PVP:

- Zmieniono wartość rosy na magię - Niedopuszczalne jest, aby Szaman zabijał każdego na jedną czy dwie umiejętności.
  Wartość rosy na magię została podniesiona do 15%, co znacząco znerfi postaci magiczne, ale dalej utrzyma je na dobrym poziomie w PVP;

- Zmieniono bonusy na ludzi w ekwipunku do PVP - W chwili obecnej postacie biją więcej niż mają HP, co psuje zabawę z walki.
  Naszym zamysłem jest zmiana tego, aby PVP faktycznie było z lekka bardziej emocjonujące.

Client:

- Maksymalna wartość bonusu "x obrażeń do PŻ" wyświetla się już poprawnie;

- Dodano datę i godzinę w PW;

- Poprawiono informacje dot. Aren i Rajdów w GUI Arcymistrzyni;

- Poprawiono nagrodę z misji pobocznej na Lodowej Górze;

- Przycisk "ESC" nie zamyka już BS'a, a jedynie go minimalizuje;

- Poprawiono komunikaty przy wkładaniu Kamieni Dusz;

- Zmieniono kolor maksymalnych wartości bonusów;

- Poprawiono czcionkę Administracji w prywatnej wiadomości;

- Dodano zmianę mobów na psy;

- Dodano teleport pod przyciskiem TAB;

- Wsiadanie na konia jest pod kombinacjami CTRL+F oraz CTRL+H;

- Poprawiono wyłączanie się dużej czcionki w grze;

- Poprawiono wyrzucanie na początek mapy po zmianie CH;

- Dodano Księgę Konia do gry;

- Poprawiono przyjmowanie itemów u Biologa.

Aby poprawnie połączyć się z serwerem należy uruchomić clienta za pomocą patchera.
DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Co zmieni patch?

bla bla bla .....zobaczymy

yyyy apropos

W SOBOTE POPRAWKA .....

teraz to mozecie dorobic p.... uszy

jesli znajdzie sie taki specjalista jak Dr. Hous

Opublikowano

Znowu nie działa ?

Czy tylko ja mam takie problemy ?

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

dalem serwerowi druga szanse.

Ale kiedy poszedlem lowic.

Znow skasowalem.

Nie wiem. Zmiencie ten system lowienia albo wgle go nie miejcie. Ni chuya nie chce tego zaliczyc. Gdzie bym nie klikl to ni chuy.

ja to samo tylko 3 dni temu.mowie sprobuje grac dalej. ide lowic i na 50 robakow tylko jeden raz udalo mi sie trafic w odpowiednim momencie. ale ocZywiscie nic nie wyciągnąlem z wody.

dalem sobie spokój. mogli dac chociaz jakis samouczek:D

Samouczek?

Ewentualnie powinni dac system z normalnego PL

Albo system klikania ''x'' razy spacji by sie nadal.

Tak to jest jak sie tworzy z metin gre w ktorej za tydzien bedzie sie bic Blasterami ze Star Warsow

Opublikowano

Znowu nie działa ?

Czy tylko ja mam takie problemy ?

Wejdź na ts3 to sam zobaczysz.

Niestety uważam jak inni, że jak nie będzie cofki to serwer już rip

Opublikowano

Nie rozumiem was ludzie. System łowienia jest tak banalny i tak fajny, że naprawdę chce się grać. Wystarczy trochę refleksu jesteście chyba za przeproszeniem jakimiś tępakami, drewnami, i trochę do tyłu, że nie umiecie sobie trafić w rybki. Sorrry, taka prawda..

Pozdro....

Opublikowano

Wy cebulaki, plakaliscie że nic nie dropi, słaby drop itd, chcieliście to macie, poprawili drop i o co wam za przeproszeniem k****a chodzi? zamknąc gęby teraz, przez was cebulaki muszą edytować drop, nie pozdrawiam cebulakow.

Jeśli chodzi o lowienie, ludzie jesteście kompletnie idioci, placzecie bo nie możecie trafić? przecież to jest takie banalne że idzie płakać, przyznam że jak zacząłem grać nie potrafiłem łowić, ale kilka h dziennie łowienie idzie coraz lepiej, uwierzcie mi to jest banalne, także system zostaje bo bardzo fajny.

ci co płaczą ''CEBULAKI'' nie pozdrawiam

Opublikowano

Serwer do rana będzie offline. Będziemy pracować nad cofką.

Cały dzień próbuje pograć na serwerze i niezbyt mi to wychodzi... Cały czas jakieś błędy, wyłącza się client, przerwa potem kolejna...

Dziękuję za taki serwer, nie polecam.

ronaldinho_and_messi_by_xiced-d5g50vg.pn

Fajny pościk Co ? Aż się prosi o Like !

Opublikowano

Z łowienia dropłem 60sm przed wylaczeniem serwera 2-3min, jeśli mi to cofnie to nie wiem co zrobie.

Cofnie. Drop 60SM w rybach nie jest ciężko, uwierz. 

Opublikowano

Z łowienia dropłem 60sm przed wylaczeniem serwera 2-3min, jeśli mi to cofnie to nie wiem co zrobie.

Cofnie. Drop 60SM w rybach nie jest ciężko, uwierz. 

Łącznie mam przegranych 2k+, ogólnie łowiłem ponad 10h, dopiero dzisiaj przed wyłączeniem serwera dropło 1 raz SM. Ucieszyłem się, dopiero mówisz że cofnie, moja strata. Ogólnie mowiąc nie jest łątwo dropić SM skoro łowiłem ponad 10h dropiąc 1 SM.

Moje propozycję, wystarczy cofnać perełki i innych ulepków, ale Ci którzy łowili standardowo i dropili zwykłe ryby oraz SM, prócz rózowa małza zostawili ten drop jeśli się da. Uwierz mi też że nie łatwo dropić tych SM, bo szansa na drop łowienia SM jest w okolicach 1-3%.

edit @LoveTherapy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...