Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@True990 Chcę zgłosić bugi, a mianowicie, po wbiciu 115 otworzyłem szkate ucznia (115) zdobywajac amulet na 7 dni, po otwieraniu wbiłem na mape 100 załozyc wpierw amulet a potem mount panda, szukajac metka po ubiciu zmienilem channel na inny i amulet zniknal!!!!!!!!! a mount nadal jest. Prosze o naprawy i zwrócenie mi amuletu.................

Jeju.. pisałam X razy, że będziemy to zwracać i poprawimy.

Wirusy w pliku Itarius.exe po sprawdzeniu ich specyfiki ja osobiście nie polecam tego do tego czasu kiedy przynajmniej nie zostanie to w jakiś sposób oczyszczone ja mam noc z głowy bo do rana komputer teraz będzie skanować dzięki

Avastem skanujesz? POKAŻ mi te Twoje wirusy na pw, bo aż sama ciekawa jestem. Klienta pobralo X k osób, w tym ja i żadnych wirusów :D

I jak tam prace nad zmianami dropu? Bo szlak może człowieka trafić :v Na jakieś ~10 bossów ani jedna przepustka, nie wspominając już o tych perłach.

Wiem.

Co do patcha, który miał być to ja zje**lam. Chciałam pogadać "chwilę" z Sielem, a wyszło parę godzin. Dziś dokończy to co robił i zrealizuje propozycje od Was, ktore były na forum. Nie wszystkie, bo dodawanie auto pickupa sensu nie ma, ale większą część.

To dobrze, że dziś już to będzie. Udało mi się dropnąć przepustkę, zrobiłem dunga, ale ten drop... xD

7907126100_1478259773.jpg

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Witajcie drodzy gracze!

Z racji tego, że dzisiaj w nocy w życie wejdzie dosyć duży patch, który w szczególności poprawi drop. Event Zielarski i Górniczy odbędą się jutro.
Zielarstwo odbędzie się w godzinach 16:30 - 17:30, natomiast Górnictwo 20:00 - 21-00.

Pozdrawiamy, 
Team Itarius.pl!

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Witajcie drodzy gracze!

Z racji tego, że dzisiaj w nocy w życie wejdzie dosyć duży patch, który w szczególności poprawi drop. Event Zielarski i Górniczy odbędą się jutro.

Zielarstwo odbędzie się w godzinach 16:30 - 17:30, natomiast Górnictwo 20:00 - 21-00.

Pozdrawiamy, 

Team Itarius.pl!

A ox i zuo? na niedziele? A polowanie na Tanaka? z pn?  :v

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Btw jest jeszcze jeden dość poważny bug, o ile to nie błąd wizualny ale w to wątpię, jak gracze go odkryją to balans postaci nie pomoże bo każdy będzie spadał na hita :v Nie będe o nim pisał officialnie bo zaraz sie zaczne..

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

Btw jest jeszcze jeden dość poważny bug, o ile to nie błąd wizualny ale w to wątpię, jak gracze go odkryją to balans postaci nie pomoże bo każdy będzie spadał na hita :v Nie będe o nim pisał officialnie bo zaraz sie zaczne..

to pisz pw jeśli chcesz :>

Opublikowano

proponuje zmiejszyc czas oczekwinaia na dymek rybki podczas lowienia , strasznie dlugo sie na niego czeka

4uc581.jpg

Opublikowano

BqtDvBh.png

ytD7sQB.png
Event rozpocznie w sobotę się o godzinie 16:30 i będzie trwać do 17:30
Wejść będzie można poprzez kliknięcie Teleportacji -> Mapa Eventowa.
Na mapie tej pojawią się respy wszystkich kwiatów. 

I0oixxc.png
Event rozpocznie się w sobotę o godzinie 18:00 i będzie trwać do 19:00/19:30
Wejść będzie można poprzez kliknięcie Teleportacji -> Event OX.
Będą pojawiały się pytania typu "O czy X?". Gracz musi wytypować względem siebie poprawną odpowiedź.

u4wgST1.png
Event rozpocznie się w sobotę o godzinie 20:00 i będzie trwać do 21:00
Na mapie tej pojawią się respy wszystkich rud. 
Kilofem +9 będzie można kopać wszystkie żyły. W zależności od ulepszenia kilofa będzie można zdobywać dane rudy. 
(np. kilofem +6 będzie można kopać tylko i wyłącznie żyły na poprzednich mapach, a nie na wyższych)

VOom5iM.png
Event rozpocznie się w sobotę o godzinie 21:30 i będzie trwać do 23:00
Wejść będzie można poprzez kliknięcie Teleportacji -> Mapa Wędkarska.
Zdobycie ryby będzie większe o 15% w zależności od poziomu wędki oraz umiejętności łowienia.

ZGMtLUF.png

Event rozpocznie się w niedzielę o godzinie 18:00 i będzie trwać do 19:30
Na mapie będą trzy przedziały level-owe:
• od 30lv do 80lv
• od 80lv do 120lv
• od 120lv do 160lv
Pojawiać się tam będą specjalne bossy, z których będą dropić wszystkie obecne ulepszacze (na danym przedziale) oraz inne nagrody.
Jednakże szansa na zdobycie ulepszacza nie będzie wynosić 100%, by nie zniszczyć gospodarki tuż na starcie serwera.

KMWz016.png

Event rozpocznie się w niedzielę o godzinie 20:00 i będzie trwać do 21:00
Na mapie będą trzy przedziały lv:
• od 30lv do 80lv
• od 80lv do 120lv
• od 120lv do 160lv
Pojawiać się tam będą duże ilości Tanaka, który będzie biegać po całej mapie. 
Dropić z niego będą ulepszacze, przepustki i inne nagrody. 
Szansa jednak nie wynosi 100%, by nie zniszczyć gospodarki serwera.

Powodzenia!

Podziękowania za grafikę
dla @Deto.

Opublikowano

dalej nie ma exp na dungonach moze exp malo wazy i niklu problem ale jesnak cos moglo by leciec ?

Na dungeonach ani rajdach nie leci doświadczenie.

Ktoś mnie oświeci i powie skąd szarfy? :v

Dungeon od 80+ ze szkatułki.

Opublikowano

Wszystko fajnie. Tylko eventy został przeniesiony z wczoraj na dziś. Bo miał być w nocy 'wielki patch'' , wiec gdzie on jest? :v 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

Opublikowano

Wszystko fajnie. Tylko eventy został przeniesiony z wczoraj na dziś. Bo miał być w nocy 'wielki patch'' , wiec gdzie on jest? :v 

kwestia przyzwyczajenia jak zawsze coś mówią, że będzie np 5.11.2016 to zawsze +1/2 dni 

Opublikowano

Super ze przerwa byla w nocy ....

4uc581.jpg

Opublikowano

Serwer niby spoko, chciałbym dalej grać, ale nie mogę, bo muszę złowić ryby, żeby przejsć na mape dalej ,a tu się nie da łowićxDD .

serio, klikam w rybę,i  c**j, nie zalicza. klikam przed rybą czasem zaliczy, a czasem nie. Nie jestem w stanie tego zrozumieć pojeby 

Opublikowano

dalem serwerowi druga szanse.

Ale kiedy poszedlem lowic.

Znow skasowalem.

Nie wiem. Zmiencie ten system lowienia albo wgle go nie miejcie. Ni chuya nie chce tego zaliczyc. Gdzie bym nie klikl to ni chuy.

Opublikowano

Zrozumcie, ze jest kobieta w teamie :) ostatnio jak sie spóźnili z eventem hallo pisali ze chciała coś inaczej i się przedluzyło, 2dni temu o patchu, ze musiała porozmawiać i za dlugo im zajęło :D A tak serio jak patcha dziś nie będzie to pewnie znów przesuną eventy :v szkoda, ze znów nie ma żadnej informacji no ale cóż mam nadzieje ze dziś będzie ten patch.

@Btw łowienie jest akurat dobre;) kwestia refleksu

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

dalem serwerowi druga szanse.

Ale kiedy poszedlem lowic.

Znow skasowalem.

Nie wiem. Zmiencie ten system lowienia albo wgle go nie miejcie. Ni chuya nie chce tego zaliczyc. Gdzie bym nie klikl to ni chuy.

ja to samo tylko 3 dni temu.mowie sprobuje grac dalej. ide lowic i na 50 robakow tylko jeden raz udalo mi sie trafic w odpowiednim momencie. ale ocZywiscie nic nie wyciągnąlem z wody.

dalem sobie spokój. mogli dac chociaz jakis samouczek:D

Opublikowano

Albo po prostu nie jest jeszcze gotowy...hajsu nigdy za wiele.

Kiedy włączycie koło fortuny i lotto?

Na razie nic nie uruchamiamy dodatkowego :v Zresztą ja nic o tym nie wiem.

Systemu łowienia nie zmienimy. Troszkę pomyśleć trzeba, wysilić się i od razu "beee"?

Trzeba trafić we wszystkie pięć rybek na pasku. Inni porobili misje, zarobili itd. i jakoś nie narzekają, że się nie da.

Duzo osob jest??

Liczba utrzymuje się koło 1,5k.

http://screenshot.sh/mMjCzJgwW6bYI

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...