Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie można wyzywać od szmat, dziwek itd., ale gdy ja coś powiem HURR DURR, WYZYWA OMG, JAKA ADMINKA, PATOLA.

Nie pozwolę sobie wejść na głowę, ani żeby mnie jakiś idiota z neta wyzywał. flOw największy lizodup jakiego kiedykolwiek spotkałam w metinie. Najpierw milusi, kochaniusi, ojej, wnet by do tyłka każdemu z teamu chciał wejść, a gdy dostał bana za wyzwiska, poleciał na skargę i połowę rzeczy nawymyślał.

Szkoda, że nie zaprezentowane zostało, jak po mnie jadą, jak wyzywają na grze etc. 

Bo może jesteś ADMINISTRATORKĄ serwera to chyba musisz mieć o 1pkt IQ więcej, być cierpliwym i nie zwracać uwagi na prowo ? ;v

Jednak myślałem, że będzie to coś lepszego.. myliłem się. MPCforum OD DZISIAJ KIERUJ MOIM ŻYCIEM.

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mnie można wyzywać od szmat, dziwek itd., ale gdy ja coś powiem HURR DURR, WYZYWA OMG, JAKA ADMINKA, PATOLA.

Nie pozwolę sobie wejść na głowę, ani żeby mnie jakiś idiota z neta wyzywał. flOw największy lizodup jakiego kiedykolwiek spotkałam w metinie. Najpierw milusi, kochaniusi, ojej, wnet by do tyłka każdemu z teamu chciał wejść, a gdy dostał bana za wyzwiska, poleciał na skargę i połowę rzeczy nawymyślał.

Szkoda, że nie zaprezentowane zostało, jak po mnie jadą, jak wyzywają na grze etc. 

Bo może jesteś ADMINISTRATORKĄ serwera to chyba musisz mieć o 1pkt IQ więcej, być cierpliwym i nie zwracać uwagi na prowo ? ;v

Jednak myślałem, że będzie to coś lepszego.. myliłem się. MPCforum OD DZISIAJ KIERUJ MOIM ŻYCIEM.

wyjdź błaźnie.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

wyjdź błaźnie.

OOOOOOO dokładnie tutaj widać wasz poziom i szacunek do graczy. Wyjdźcie na swieże powietrze, powinno wam dobrze zrobić ;)

Serwera jednak nie polecam z powodów wyżej wymienionych przez innych osobników. :>

Edit. POLECAM WAM KURSY SAMOKONTROLI, YOGA I TE SPRAWY. xD

Opublikowano

wyjdź błaźnie.

OOOOOOO dokładnie tutaj widać wasz poziom i szacunek do graczy. Wyjdźcie na swieże powietrze, powinno wam dobrze zrobić ;)

Serwera jednak nie polecam z powodów wyżej wymienionych przez innych osobników. :>

jak ty nie jesteś graczem tylko błaznem, rusz komórkami chyba, że wszystkie straciłeś po szukaniu fraz typu jak wyciągnąć klucz lzo.

żegnam.

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

wyjdź błaźnie.

jak ty nie jesteś graczem tylko błaznem, rusz komórkami chyba, że wszystkie straciłeś po szukaniu fraz typu jak wyciągnąć klucz lzo.

żegnam.

Brak słów. Tak reagujecie na opinię o serwerze? O mój Boże do czego to doszło.

Porzuciłem serwer od czasu, gdy pojawiła się na serwerze "Nowa jakość update'ów" i w końcu podjąłem w metinie dobrą decyzję ^^

Odstawcie metina na bok, bo jak widać nie macie pojęcia o tym co robicie... Obrażanie graczy, ignorowanie ich pod względem polepszenia serwera, a co za tym idzie także wizerunku serwera i administracji. Szkoda, że tak się skończyło, a może to i lepiej, że jest tak jak jest. Kto wie ;)

"Obraziłam gracza, bo on mnie obraził"  ~ LoveTherapy 2016.

@LoveTherapy

Przydałaby Ci się wizyta u Tigera Bonzo, bo ma lepsze pociski niż Ty.

@Cokolwiekżebyniedostaćpluspięć

Serwer nie ma racji bytu, bo liczba graczy w godzinach szczytu nie przekracza 100.

@True990

Jestem ciekaw twojego zdania na temat obrażania gracza przez główną administrację. Wypowiesz się, czy jednak wstrzymasz się od głosu?

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Co do tego jak Karolina się zachowywała, przepraszam bardzo ale jest administratorem, od dawna wiadomo jaki gracze mają szacunek do administracji i gimbaza króluje w tym i jeśli została administratorem powinna się z tym liczyć i wiedziała na co się pisze.. A jako administrator powinna być pomocna i "swiecić przykładem" a nie wdawać się w kłótnie w grze z "misia" czy jakoś tak i ubliżać to było jakoś w nocy z tydzień temu, teraz znów to na ts, no ale cóż, macie swoją racje. Ja widziałem jak w grze jechała po graczu z nickiem "misia" i teraz słyszałem na filmie tak administrator nie powienien się zachowywać. Nie mówiąc juz o powodach w banach na forum. "Dorosła administracja"

@Up ktoś Cię obraził to banujesz a nie wdajesz się w dyskusje, teraz jest nagranie z tego i będzie sie to wlekło za Tobą ;) najlepiej olać trolla i się nie przejmować, nie wytrzymałaś trudno nie mnie to oceniać kazdy ma swoje granice, ale na przyszłość nie wdawaj się w kłótnie to nic nie wnosi a teraz ty dla niektórych jesteś ta najgorsza :)

No tak, bo nie siedzę kilkanaście godzin, żeby pomagać, odpowiadać na pytania, rozwiązywać problemy techniczne, zapisywać błędy itd. Jeżeli ktoś nie okazuje mi szacunku to dlaczego ja mam komuś go okazać? Na to trzeba pracować.

Poza tym nie jechałam po graczu, lecz odpowiedziałam równie głupio, jak ona do mnie. ;) Powody banów na forum? W głównej mierze obraza administratora. Poza tym spowiadać się z banów nie muszę, bo jakbyś przeczytał regulamin to mogę zbanować bez podania powodu.

Moja cierpliwość od dawna do tych osób miała granice, przekroczyli je. Poza tym.. Wlekło? Pls, internet to nie jest moje życie, żebym musiała ubolewać nad tym. Może nie powinnam tak postąpić, ale ciekawa jestem co byś zrobił, gdyby Ciebie wyzywali. Myślę, że pierwszy byś był do pyskówek.

A "dorosłość" pokazali Ci, którzy to wrzucili, a potem masowo wchodzili na ts i pisali mi, że jestem kurwą, bądź robili to na forum.

Bez pozdrowień, ostatni mój post na ten temat. Nie będę się tłumaczyć i Ty też zakończ ten temat.

Kala ty się ino nie denerwuj. Bywa tak że niektórzy rodzice nie mają umiejętności wychowywania dzieci i potem się rodzą takie jednostki wybitne... A to forum jest dziwnym trafem w 70% zbiorowiskiem tych osób. Nic nie widzą, nawet pewnie na ts były 2 razy a wypowiadają się jako wiekcy znawcy :D Szkoda gadać ludzie :) Trzeba umieć rozgraniczać zabawę z koleżkami z podstawówki pod tytułem kto kogo bardziej wyzwie, a choćby rozmowę z kimś obcym na ts.. Bo nie sądzę że takie z was kozaczki że podejdziecie do pierwszej lepszej osoby w autobusie, której nie znacie i zaczniecie jej ubliżać :v

Kolego Ximxo mam rozumieć że jak ciebie ktoś atakuje słownie to ty poduklasz ogon i uciekasz. Najs

Ciekawe co byś zrobił jakby ktoś obrażał ci dziewczynę :) Parodia po prostu ten świat schodzi na psy. Zero jakichkolwiek wartości, zero honoru. Co z nami zrobił ten internet...

Opublikowano

Co do tego jak Karolina się zachowywała, przepraszam bardzo ale jest administratorem, od dawna wiadomo jaki gracze mają szacunek do administracji i gimbaza króluje w tym i jeśli została administratorem powinna się z tym liczyć i wiedziała na co się pisze.. A jako administrator powinna być pomocna i "swiecić przykładem" a nie wdawać się w kłótnie w grze z "misia" czy jakoś tak i ubliżać to było jakoś w nocy z tydzień temu, teraz znów to na ts, no ale cóż, macie swoją racje. Ja widziałem jak w grze jechała po graczu z nickiem "misia" i teraz słyszałem na filmie tak administrator nie powienien się zachowywać. Nie mówiąc juz o powodach w banach na forum. "Dorosła administracja"

@Up ktoś Cię obraził to banujesz a nie wdajesz się w dyskusje, teraz jest nagranie z tego i będzie sie to wlekło za Tobą ;) najlepiej olać trolla i się nie przejmować, nie wytrzymałaś trudno nie mnie to oceniać kazdy ma swoje granice, ale na przyszłość nie wdawaj się w kłótnie to nic nie wnosi a teraz ty dla niektórych jesteś ta najgorsza :)

No tak, bo nie siedzę kilkanaście godzin, żeby pomagać, odpowiadać na pytania, rozwiązywać problemy techniczne, zapisywać błędy itd. Jeżeli ktoś nie okazuje mi szacunku to dlaczego ja mam komuś go okazać? Na to trzeba pracować.

Poza tym nie jechałam po graczu, lecz odpowiedziałam równie głupio, jak ona do mnie. ;) Powody banów na forum? W głównej mierze obraza administratora. Poza tym spowiadać się z banów nie muszę, bo jakbyś przeczytał regulamin to mogę zbanować bez podania powodu.

Moja cierpliwość od dawna do tych osób miała granice, przekroczyli je. Poza tym.. Wlekło? Pls, internet to nie jest moje życie, żebym musiała ubolewać nad tym. Może nie powinnam tak postąpić, ale ciekawa jestem co byś zrobił, gdyby Ciebie wyzywali. Myślę, że pierwszy byś był do pyskówek.

A "dorosłość" pokazali Ci, którzy to wrzucili, a potem masowo wchodzili na ts i pisali mi, że jestem kurwą, bądź robili to na forum.

Bez pozdrowień, ostatni mój post na ten temat. Nie będę się tłumaczyć i Ty też zakończ ten temat.

Kala ty się ino nie denerwuj. Bywa tak że niektórzy rodzice nie mają umiejętności wychowywania dzieci i potem się rodzą takie jednostki wybitne... A to forum jest dziwnym trafem w 70% zbiorowiskiem tych osób. Nic nie widzą, nawet pewnie na ts były 2 razy a wypowiadają się jako wiekcy znawcy :D Szkoda gadać ludzie :) Trzeba umieć rozgraniczać zabawę z koleżkami z podstawówki pod tytułem kto kogo bardziej wyzwie, a choćby rozmowę z kimś obcym na ts.. Bo nie sądzę że takie z was kozaczki że podejdziecie do pierwszej lepszej osoby w autobusie, której nie znacie i zaczniecie jej ubliżać :v

Kolego Ximxo mam rozumieć że jak ciebie ktoś atakuje słownie to ty poduklasz ogon i uciekasz. Najs

Ciekawe co byś zrobił jakby ktoś obrażał ci dziewczynę :) Parodia po prostu ten świat schodzi na psy. Zero jakichkolwiek wartości, zero honoru. Co z nami zrobił ten internet...

Hola, hola! Z tego co wiem to nie obrażali Siela tylko obrazili ją bezpośrednio i odpowiedziała tym samym. Co bym zrobił? Zbanował. Skoro mam do tego uprawnienia to temperujemy wszystkich po kolei.

"Ciekawe co byś zrobił jakby ktoś obrażał ci dziewczynę".

Po pierwsze jak już mówiłem nie było osób trzecich uczestniczących w tej sytuacji tylko wymiana zdań 1:1, więc jak już liżesz komuś dupę to się upewnij, że jest czysta. Po drugie jeśli chcesz pokazywać swój honor w internecie, w którym co druga osoba to troll to ja Cię pozdrawiam z tego miejsca.

Halo, odbjur, Śląsk! Jak mnie słychać?

<span style='font-size: 24px;'><span style='font-family: Comic Sans MS'><span class='bbc_underline'><em class='bbc'><strong class='bbc'><span style='color: #0000FF'>Jebnij + to nic wielkiego</span></strong></em></span></span></span>

Opublikowano

Czyli jak ktoś ją wyzywa to ma siedzieć cichutko jak myszka i nic z tym nie robić, bo to przeciez administratorka? Na to wychodzi po przeczytaniu waszych postow

Admin tez czlowiek i watpie zeby ktokolwiek siedzial cicho i nie reagowal gdyby byl w sytuacji Karoliny

Opublikowano

Hola, hola! Z tego co wiem to nie obrażali Siela tylko obrazili ją bezpośrednio i odpowiedziała tym samym. Co bym zrobił? Zbanował. Skoro mam do tego uprawnienia to temperujemy wszystkich po kolei.

"Ciekawe co byś zrobił jakby ktoś obrażał ci dziewczynę".

Po pierwsze jak już mówiłem nie było osób trzecich uczestniczących w tej sytuacji tylko wymiana zdań 1:1, więc jak już liżesz komuś dupę to się upewnij, że jest czysta. Po drugie jeśli chcesz pokazywać swój honor w internecie, w którym co druga osoba to troll to ja Cię pozdrawiam z tego miejsca.

Halo, odbjur, Śląsk! Jak mnie słychać?

Bardzo dobrze cie słychać panie kolego. Jak tam reszta świata. To odnośnie obrażenia dziewczyny było do pana oficera tylko zapomniałem o nim wspomnieć. I szczerze mówiąc. Też bym zbanował. Ale za 100 razem mogłyby mi puścić nerwy...

Opublikowano

@Sielu , @LoveTherapy - pomijajac ta fale spamu itd, bo nie chce mi sie tego czytac, chcialbym zapytac - co zamierzacie robic z serverem? Ubylo sporo graczy i tendencja raczej spadkowa. Robicie cos w kierunku poprawy tego? Reklama, jakiekolwiek przyciaganie graczy? Czy odpuszczacie?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Diss Karoliny na typa,  zdeka na poziomie gówna.Mleko pod nosem ,teksty z gimbazy i ma sie za administratora,troche żałosne.Wiadomo że serwer nie zyje praktycznie ,ale nic dziwnego, z takimi adminami nie ma czego oczekiwać.

Opublikowano

Czyli jak ktoś ją wyzywa to ma siedzieć cichutko jak myszka i nic z tym nie robić, bo to przeciez administratorka? Na to wychodzi po przeczytaniu waszych postow

Admin tez czlowiek i watpie zeby ktokolwiek siedzial cicho i nie reagowal gdyby byl w sytuacji Karoliny

Ma uprawnienia do banowania na ts3, więc niech banuje, a nie się bawi w Tigera Bonzo. Nie brońcie jej, bo sama jest sobie winna.

Opublikowano

Mówiłem tak dwa dni po starcie, że ten projekt to będzie strata czasu, nie pamiętam już przez co, ale w tych 37 stronach na pewno będzie napisane. Aa już sobie przypominam, przez olewanie graczy, te pseudo"aktualizacje", itd. No cóż, trzeba sobie zapisać na kartce; Nigdy nie grać na serwerach z.... Sielem i tą całą pieprzoną ekipą, która zadania nie spełniła (sądząc po opiniach graczy).

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Pierdolenie o szopenie, jak ktos nie ma czasu aby zajac sie serwerem, oraz stosuje wymowki - praca, rodzina, obowiazki, to dlaczego jest w teamie? Przeciez wystartowanie serwera, sama opieka sie nim jest juz w sobie jakas praca i obowiazkiem, wiec wedlug mnie jak ktos nie ma czasu, niech wylaczy serwer, pouklada sobie zycie i wszystko i dopiero jesli ma czas niech bierze sie za takie rzeczy.

2 kwestia to nagranie wyzywania adminki na osobe, widac juz przy koncu twojej wypowiedzi smiechy i hihy "o ale mu dojebalam, jestem taka fajna". Oczywiscie, ze bedziesz miec aplauz, poniewaz kto pojdzie strona jakiegos randoma, jezeli masz wieksza wladze, oraz aplauz reszty osob, tak samo jest w zyciu, kazdy jest madry w grupie. Powiedz mi czy wyjdziesz do niego w autobusie i zaczniesz go wyzywac, jak to ujalas "130kg, 14 lat, okulary oraz zero dystansu do zycia" k***a co ty w ogole mowisz, jaki dystans do zycia, nawet go nie znasz.

Wszystkie obrony/lajki postow w tym temacie sa od reszty teamu, lub lizodupow, jak ten na nagraniu, ktory sie smial i nie wiadomo na co liczyl.

Szczerze mowiac, takie zachowanie jest nie do pojecia, zamiast dac bana, bez dyskusji, specjalnie chcialas sie wyladowac, celowo na randomowej osobie.

Opublikowano

Z tego co się orientuję, to cała zadyma była na kanale, gdzie rozmowa nie była publiczna. Tylko Karolina, ktoś tam z teamu i ten śmieszny flow.

Flow przez pierwszy tydzień każdemu się podlizywał, nawet jak był ustawiany drop, to był tak podniecony, kiedy Sielu nas wpuścił na serwer-beta. Kombinował na każdy możliwy sposób, żeby sobie smki zostawić na koncie, ale zapomniał o jednym małym fakcie, że inna baza była podpięta xD 

Ale wracając, kiedy dostał bana to poleciał do MPCforuma aka spawacza aka problemy z wymową & polska język, trudny język. I nawymyślał takich głupot, że niby Sielu sam po swojemu zrobił drop, a tak naprawdę siedzieliśmy parę godzin i ustawialiśmy drop (my* czyt. gracze), który jest do tej pory na serwerze. Pominę już fakt, że flow jest sprzedajną kurewką, która nagrała rozmowę z Karoliną, gdzie tak naprawdę to połowa jej wypowiedzi :P 

Co do kwestii Betona na tym nagraniu. Sam prosił i prawie się spuścił na tym ts'ie, żeby on zrobił ten system ulepszeń, bo tak jak powiedział "Sielu musiał iść spać". Tylko jak ja wychodziłem z ts'a przed 5 raną - tamtej nocy, to Sielu jeszcze był na ts'ie :) 

Jestem po prostu zawiedziony, jak ludzie w tak prosty sposób dają sobą manipulować w sieci i słuchają jakiegoś pajaca, czyt. MPCforuma. A dwulicowość graczy nie zna granic, przecież flow dostał bana za friko nie? Tylko niech niektórzy spojrzą na to:

http://screenshot.sh/mMzAykdcrcKPT

Sam napisał, że 'spierdala', to jedynie ktoś z gm'ów mu pomógł :) A potem poleciał nawymyślać z MPCforumem jakiś stek kłamstw. 

Odniosę się również do pana Poyebanego, czy jak mu tam. 

"Gram bodym, biję po 50k w bossy i nie mogę ich ubić"

A ja gram smokiem, zazwyczaj jak robię dungi to nie chce mi się marmuru zakładać tylko na bossa, więc go bije z buta, moje hity to 20-30k i jakoś z każdym sobie daję rade. 

Słowo końcowe.

Nie jestem żadnym lizodupem, czy jak to tam nazywacie. Po prostu przedstawiłem te wydarzenia, tak jak było naprawdę :) Ponieważ serwer jest naprawdę spoko, ale jeżeli ludzie wierzą w takie brednie to przestają grać. Ale nie dajcie się manipulować takimi zagrywkami. MPCforum głosi teorię, że każdy youtuber kłamie, tylko nie on. Ostatnie filmiki pokazały, że wrzuca na swój kanał sam syf i wszystko co dostanie - nie sprawdzając nawet tego. Pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@Diablo, twoj poziom wypowiedzi widac, ze pasuje do teamu, wyzywasz saba.la, lecz nic ci nie zrobil, kazdy moze wyrazic opinie, lecz nie rozumiem dlaczego probujesz byc fajny, wyzywajac innych, pokazujesz tylko jakim hipokryta jestes, bronisz innych, lecz sam wyzywasz.

@twoje slowo koncowe, lel jak to nie jestes lizodupem, jak jestes. Jestes w teamie i probujesz oszukac graczy mowiac jak jest dobrze na serwerze, myslisz ze z 2k do 100 online wszystko przez ludzi?

Opublikowano

Mówiłem tak dwa dni po starcie, że ten projekt to będzie strata czasu, nie pamiętam już przez co, ale w tych 37 stronach na pewno będzie napisane. Aa już sobie przypominam, przez olewanie graczy, te pseudo"aktualizacje", itd. No cóż, trzeba sobie zapisać na kartce; Nigdy nie grać na serwerach z.... Sielem i tą całą pieprzoną ekipą, która zadania nie spełniła (sądząc po opiniach graczy).

Olewanie gracz, tak? :) To teraz dowaliles żartem xD

Poza tym hmm nie spełnia sądząc po graczach.. Osobach które nie wbiłly nawet maxa, bo bossa na 30lv ubić nie mogą to pls. A żeby nie bylo, że nie wiem jak to jest. SPECJALNIE zobilam postać w grze. Na 40lv BEZ ISU, tylko z eq ulepszonym ubijalam królową.

L2p, tyle mogę napisać.

Opublikowano

@Diablo, twoj poziom wypowiedzi widac, ze pasuje do teamu, wyzywasz saba.la, lecz nic ci nie zrobil, kazdy moze wyrazic opinie, lecz nie rozumiem dlaczego probujesz byc fajny, wyzywajac innych, pokazujesz tylko jakim hipokryta jestes, bronisz innych, lecz sam wyzywasz.

@twoje slowo koncowe, lel jak to nie jestes lizodupem, jak jestes. Jestes w teamie i probujesz oszukac graczy mowiac jak jest dobrze na serwerze, myslisz ze z 2k do 100 online wszystko przez ludzi?

xD

Zaprzeczyłeś sam sobie w jednym zdaniu :D 

Skoro każdy ma prawo do wyrażania opinii, tak samo ja mam prawo do powiedzenia kilku słów o tym człowieku. Skoro on może szykanować serwer i p******** trzy po trzy, to dlaczego ja nie mogę napisać swojego obiektywizmu?

Ja jestem tylko prostym moderatorem FORUM. 

Polecam także poćwiczyć nad merytoryka postów. Ponieważ ja nigdzie nie podawałem żadnych liczb, a każdy kto je pisze ma swój własny licznik, który prawdę mówiąc odbiega od rzeczywistej liczby. Jeżeli dalej chcesz dyskutować ze mną i oceniać mój poziom wypowiedzi, to zapraszam na pw.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

@LoveTherapy

"Poza tym spowiadać się z banów nie muszę, bo jakbyś przeczytał regulamin to mogę zbanować bez podania powodu." - pierwszy przejaw braku szacunku, drugi to wyzywanie.

Powiedzcie mi, czy kiedyś którykolwiek admin z PL'a odpowiadał na takie zaczepki? Czy ktoś wyzywał nawet jeśli został zwyzywany? Widać, ze teamowi z PL'a możecie buty polerować, bo na tyle Was stać, zero szacunku dla gracza.

Jakbyś ruszyła makówką adminko to byś ich zmutowała / zablokowała / wyszła z ts'a / wyszła na świeże powietrze, a nie słuchała jak Cię wyzywają, xD? Dlatego potrzebny by był porządny regulamin a nie regulamin "wg własnego widzimisię", wszyscy żałośni jesteście, Wy, którzy bronicie wyzywającego admina jakiegokolwiek serwera.

"Nie pozwolę sobie wejść na głowę, ani żeby mnie jakiś idiota z neta wyzywał."

typowy objaw niedojrzałości emocjonalnej, Ty jako kobieta już w wieku 18 lat powinnaś ją mieć, mam nadzieje że kasa z isu pójdzie na Twoją wizytę u psychologa.

Podsumowując, admin powinien wykazywać się szacunkiem - oni do admina nie musieli, ale po to jest porządny regulamin żeby taką osobę zbanować, no ale jak ktoś mózg ma gdzie indziej no to mówi się trudno, tak to jest jak niedojrzałe emocjonalnie dzieci robią serwery.

+ cienkie reagowanie adminów, po 2h ban, przy czym chyba właśnie LoveTherapy "banowała" mnie przez 15min xD!

Opublikowano

Powiem tylko tyle od siebie. Od kilku dni gnoicie Karolinę. Naczytałem i nasłuchałem się różnych rzeczy. 
Jest tylko człowiekiem. Emocję nie mają prawa jej czasem puścić?

Oczekujesz szacunku, to szanuj drugą osobę. Nie wiem w ogóle jak można pisać/mówić takie rzeczy o kobiecie. 
Kto Was uczył wychowania? Popek i Cypis? Ten świat serio staję na głowie. Demonizujecie naglę kobietę która została publicznie zgnojona przez kilkadziesiąt osób, bo tak. Bo zbanowała ludzi którzy łamali regulamin, a o osobach które notorycznie ją obrażają nie wspomnicie słowa?

Dodatkowo. Film pewnego użytkownika na S to gówno wyciągnięte z kontekstu. Dlaczego nie ma tutaj fragmentów które były wcześniej? No ale po co, to ma na celu tylko postawić administrację w złym świetle. Pomijając już fakt, że była to zwyczajna, prywatna rozmowa na prywatnym kanale, nie na publicznym kanale serwera.

Zupełna żenada.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Powiem tylko tyle od siebie. Od kilku dni gnoicie Karolinę. Naczytałem i nasłuchałem się różnych rzeczy. 

Jest tylko człowiekiem. Emocję nie mają prawa jej czasem puścić?

Oczekujesz szacunku, to szanuj drugą osobę. Nie wiem w ogóle jak można pisać/mówić takie rzeczy o kobiecie. 

Kto Was uczył wychowania? Popek i Cypis? Ten świat serio staję na głowie. Demonizujecie naglę kobietę która została publicznie zgnojona przez kilkadziesiąt osób, bo tak. Bo zbanowała ludzi którzy łamali regulamin, a o osobach które notorycznie ją obrażają nie wspomnicie słowa?

Dodatkowo. Film pewnego użytkownika na S to gówno wyciągnięte z kontekstu. Dlaczego nie ma tutaj fragmentów które były wcześniej? No ale po co, to ma na celu tylko postawić administrację w złym świetle. Pomijając już fakt, że była to zwyczajna, prywatna rozmowa na prywatnym kanale, nie na publicznym kanale serwera.

Zupełna żenada.

Przekartkuj sobie jej wypowiedzi w każdym temacie ją średnio emocje ponoszą kilka razy w miesiącu to samo siela obrażanie użytkowników na mpc u nich to norma no i  zerowa odporność na krytykę zamiast przyznać się do błędu przeprosić to wolą obrażać na prawo i lewo i to na swoim serwerze jak i przed serwerem tutaj na mpc ja tam nie mam nic osobiście ani do niej ani siela ale czasem wypadało by zachowywać się jak na dorosłą osobę przystało 

Opublikowano

Najlepsze jest to, że większość z was propsowała serwer niektórzy to tak Sielowi wchodzili w poopkę, że wychodzili gardłem (Beton, fl0w i paru innych), a teraz? AAA J**** ITARIUSA, J**** SIELA, J**** KAROLINĘ HURR DURR TYLKO KONSTRUKTYWNA WYPOWIEDŹ MPCforumA!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...