Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Itarius [Dedyk] [Medium/Easy]

Sielu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moim zdaniem za duze jest zapotrzebowanie na ulepszacze z metkow/bossów bo na eg trzeba z 30 sztuk tego a to leci 1/3 bossy . Wiec jak kazdemu przyjdzie robic eq do pvp to zrobi sie tak ze na kazdej mapie bedzie po 5 osob na jednego bossa

Ja to własnie na to ciągle czekam. ; )

Server polecam & zapraszam. 

☆ ▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬▬ 

2e6ftab.png

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer kozak, po dłuższej przerwie, która zrobiłem sobie od metina, wróciłem na ten serwer i się nie zawiodłem.

Wszystkie systemy bardzo mi się podobają, nie wiem dlaczego niektórzy gracze mają z tym problem, ale trudno :P 

Polecam serwer jak najbardziej, nie trzeba dużo czasu wkładać w rozwój postaci, żeby być kimś w pvp. Wejdziecie a się przekonacie! :)

Pozdrawiam.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Szczerze powiem, sama dziś łowiłam rybki i spędziłam więcej czasu na mapie wędkarskiej, niż kiedykolwiek i nie wiem czemu ludzie narzekają na ten system łowienia, że trudny, że to, że tamto. Przecież to łatwe :O

A tak btw. trwa rekrutacja na Tutora oraz ciągle jest otwarta rekrutacja na Redaktora. Zapraszam na forum :-)

Opublikowano

Coś na lodowej górze nie chce z metków polecieć na przepustka na rajd..z bossów też nie ;/

Trza ją wycraftować

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Polecam Magda G.

A tak rly, rly to gra się naprawdę przyjemnie,

jedyny taki priv na którym wprowadzono tak fajne misje,

gdyby nie one, pewnie chodziłoby tylko i wyłącznie jak

wszędzie aby trzymać spację i gwałcić pelerynkę. 

Gra oparta na łowieniu, górnictwie, zielarstwie i jak już wspomniałem misjach. <- (Wykorzystane stare dobre czasy)

Ludzi także jest sporo, więc nie można narzekać, że jest tzw. (lipa) Wcale nie. ;)

Na pewno jest z kim rywalizować, popisać, i spędzić miło czas. ;)

Zapraszam do gry.

Pozdrawiam Magda G. ;)

Opublikowano

Polecam Magda G.

Gra oparta na łowieniu, górnictwie, zielarstwie i jak już wspomniałem misjach. <- (Wykorzystane stare dobre czasy)

Ludzi także jest sporo, więc nie można narzekać, że jest tzw. (lipa) Wcale nie. ;)

Zapraszam do gry.

Pozdrawiam Magda G. ;)

a gdzie tam, serwer to total monotonia a jak k***a grają na czystych sf`ach i przez 8h trzymają spację (klikają 1,6 aby dać buffa) to nikt nie płacze  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Polecam Magda G.

Zapraszam do gry.

Pozdrawiam Magda G. ;)

a gdzie tam, serwer to total monotonia a jak k***a grają na czystych sf`ach i przez 8h trzymają spację (klikają 1,6 aby dać buffa) to nikt nie płacze  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v  :v

W dzisiejszych czasach to wszystko trudno ogarnąć, a w szczególności (wszystkich) Gram z kilkoma znajomymi, i każdy stwierdził, że serwerek sztosik, totalna odskocznia, od pozostałych serwerów, bardzo nam sie tutaj podoba. :)

Opublikowano

Serwer bardzo polecam serdecznie, sporo ludzi, system na prawde świetny, misje też, wszystko co potrzeba jest wszystko.

Łatwo zarobić na potrzeby cele, nic trudnego. Sporo osób niby narzeka na trudno ubicie  bossa to nie prawda, jest na prawde śmiesznie łatwe, wystarczy zrobić EQ full zwierzeta,diably,DT,mistyk oraz POLI na P i bijesz jak marzenie.

Gram tydzień i mam MAX 160, nic trudnego tylko chęci i cierpliwość. :)

Nigdzie nie grałem tak na dobrym poziomie jak Itarius. Zostane na dłużej! Mam nadzieje że Administracja nie porzuci ten projekt i będzie nadal pracował nowe aktualizacje! :) 

A do wszystkich sympatyków zapraszam na świetny serwer jaki istnieje Itarius!

Opublikowano

Coś na lodowej górze nie chce z metków polecieć na przepustka na rajd..z bossów też nie ;/

Trza ją wycraftować

Tzn ?

1377863814-U611928.png

Opublikowano

Trza ją wycraftować

Tzn ?

No liść + kryształ z górnictwa i craftujesz w m1 bodajże u alchemika

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co wniósł patch?

• Poprawiono drop wedle ankiety przeprowadzonej na forum;

• Zaktualizowano Wikipedię Dropu;

• Dodano zmianę nicku do Itemshopu (Kategoria Inne);

• Dodano Wzmocnienia Peta I i II do Itemshopu;

• Moby nie wchodzą już w ściany;

• Cyklopy na mapie 115 są już normalnie widoczne jako dzikie psy.

​​​​​​​Aby poprawnie wejść do gry, należy uruchomić clienta za pomocą patchera.

DIG86Gz.jpg
Opublikowano

Wbijam i gram. Healer mocny? Bo z opisu wydaje się, że w końcu da się normalnie pograć tą postacią.

Edit- czy to normalne, że na start dostałem misję na potwory i metiny z lasu oraz biologa na lvl 65?

Opublikowano

ile osób gra na serwie w godzinach szczytu?

haha po ostatnich rzeczach co tu sie odpierdalaja to nie wiem czy 150 bedzie.

Wez czlowieku zamilcz...

Nadal sporo, mysle ze ponad 1k bedzie, w kazdym razie nawet spam i wojny sa :v

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

haha po ostatnich rzeczach co tu sie odpierdalaja to nie wiem czy 150 bedzie.

Wez czlowieku zamilcz...

Nadal sporo, mysle ze ponad 1k bedzie, w kazdym razie nawet spam i wojny sa :v

Wez sobie nawet nie zartuj, na chacie pisalem 3 wiadomosci sam, dopiero ktos potem napisal... Mam ci zdjecie wrzucic? Administracja nie ogarnia, daje bany za nazwe KotletServ. Jak juz pisalem na forum, administracja "kurwi" na prawo i lewo, lecz jak ktos napisze przeklenstwo w gildii, to juz od razu banik.

Opublikowano

shareh3 idz na kotlet classicmt2 a tutaj daj sobie spokoj, nie pasuje Ci to wyjdz i nigdy nie wracaj bo tylko zaśmiecasz post. Nie pozdrawiam.

Serwera gorąco polecam, bardzo miło się gra.

Opublikowano

Ok. 800 osób przewinie się przez serwer. Odlicz sobie bs-y. 

Powaznei tak malo? :v

Nie odczuwa sie tego w grze.

Nie mniej w takim razie robicie ten sam blad co za kazdym razem... Szum, tlum na starcie, brak reklamy, szybki ubytek graczy...

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie mniej w takim razie robicie ten sam blad co za kazdym razem... Szum, tlum na starcie, brak reklamy, szybki ubytek graczy...

Nie chodzi nawet o to, tylko o mentalność graczy. Hurr durr ne ma nowości, gdy je dostają to nie korzystają. Odeszło dużo osób, bo łowić trzeba, co trudne nie jest. Bo za trudno (xD), bo za łatwo. Nie dało się dogodzić. Ludzie (nie wszyscy) widocznie wola standard trzymania spacji :)
Opublikowano

Nie chodzi nawet o to, tylko o mentalność graczy. Hurr durr ne ma nowości, gdy je dostają to nie korzystają. Odeszło dużo osób, bo łowić trzeba, co trudne nie jest. Bo za trudno ( xD), bo za łatwo. Nie dało się dogodzić. Ludzie (nie wszyscy) widocznie wola standard trzymania spacji :)

Łowienie trudne nie jest, za to nudne na pewno. Expienie na autoclickerze jest zdecydowanie dużo ciekawsze. Między innymi z tego względu, że można przy tym oglądać polsat sport w drugim pokoju. Powinniście wprowadzić coś co zmuszałoby do gry zespołowej(np. na dungeonach), albo też do ruszenia mózgownicą, czegoś trochę bardziej wymagającego, niż misje typu "idź zabij dzikiego psa, bo jest dziki". Według mnie takie misje są beznadziejne i równie nudne jak łowienie.

Żeby nie było, że potrafię tylko narzekać jak połowa polskiego społeczeństwa. Po prostu mówię co irytuje mnie w tej grze i przedstawiam wam swoje propozycje.

Mniej łowienia, więcej myślenia i gry zespołowej, a wracam i ładuje 5 zł w isa.

Opublikowano

Na serverze jest co robić i gracze także są. Administracja zajmuje się tak jak może. Eventy są nic tylko grać. 

Eq zrobić to nie problem, łowienie także łatwe. :v 

Polecam & zapraszam. 

2e6ftab.png

Opublikowano

Nie chodzi nawet o to, tylko o mentalność graczy. Hurr durr ne ma nowości, gdy je dostają to nie korzystają. Odeszło dużo osób, bo łowić trzeba, co trudne nie jest. Bo za trudno ( xD), bo za łatwo. Nie dało się dogodzić. Ludzie (nie wszyscy) widocznie wola standard trzymania spacji :)

łowienie, łowieniem ale sory jak mam zbierać 60 kwiatków i 60 diamentów po to by zrobić biologa #4 gdzie trzeba 25 lodu a z rajdu dropi 1 sztuka do tego pali 1/3 jeden rajd trzeba przejść 35? 40 razy? na klucz jest 50% wiec trzeba 70? 80 kwiatków? myślicie ze ktoś będzie latał jeden rajd 40 razy zeby biologa zrobić? albo latać całymi dniami za kwiatkami? no sory ale tak to nie działa;_; jedna wielka monotonia, prywatnie chciałoby Ci się robić jeden rajd 40x? wątpie samo zdobycie kluczy to kilka dni:x i sie dziwicie ze graczy ubywa;x Ja juz dałem sobie spokoj kilka dni temu bo nie będe tracił tyle czasu, juz moze nie łatwiej ale przyjemniej zrobić biologa na hardach.

@ Sielu napisał ze biolog ma byc trudny i nie na jeden dzień i się zgodzę ale nie tak monotonny. Komu się chce robic jeden rajd 40x ? i przed kilka dni zbierać materiały na klucze? Wystarczyło dać drop z moobów na mapach exp i usunąć eliksiry biologa i dac czas na oddanie..i juz biolog nie na jeden dzien i nie monotonny. Wystarczy pomyśleć czy graczom będzie się chciało robić w kólko to samo a na tym serwer się opiera, nawet rajdy i dungi wszedzie są takie same.. różnią się tylko mapa i moobami.. non stop te same zadania, non stop ten sam drop(rajdy)

Arcymistrzyni fajny pomysł z misjami ale ZMUSZACIE do łowienia w NOWYM SYSTEMIE na który duzo osób nie ma nerwów, system jest łatwy sam nie mam zadnego problemu i jest to łatwe, ale pamietam jak na becie pierwszy raz łowiłem zajeło mi 30min? zanim zaczeło mi to jakoś wychodzić, nie kazdy gracz jest tak cierpliwy, nie kazdy ma refleks + są gracze którzy mają jakieś upośledzenia / choroby (oczu, związane z refleksem itp) a wy tym system automatycznie ich skreślacie.

Jeśli wbija gracz 35lv jest zmuszony do łowienia nie wychodzi mu to co robi? idzie na inny serwer.. tak to wygląda

W m1,m2 nie ma zadnej rywalizacji a m1 zmieniło się w mape handlową, moze znajdą się 3osoby które są chętne na pvp, reszta osób jest "zmuszana" do łowienia czy innych nowych systemów nawet tego nie widząc, dopiero po kilku dniach gdy eq jakieś zrobione idzie do m1 patrzy a tam nikogo nie ma:v

Tak działa ten serwer spedziłem 5k minut wbiłem 140 i dalej nie będe siedział i robił w kółko to samo tylko 5x dłuzej

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...