Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Boxxy kiedy zdejmiesz ograniczenia LvL'owe na mapy. Jak ludzie mają zrobić misje jprdl. 

Usunąłeś na dungi a na mapy zostawiłeś? Po jaki luj ? Po jaki luj

Na rajdach znajdziesz potwory z expowisk, na expowiska 100-125 [...] nie możemy znieść limitu 40 poziomów na wejście,

ponieważ metiny/bossy zostaną przejęte przez wyższe poziomy, a w dodatku utrudnią expienie niższym poziomom.

Co do bossów, coś wymyślimy, ale na pewno nie będzie to ułatwienie w kierunku osób, które obrały ścieżkę jak najszybszego wbicia poziomu kosztem misji,

natomiast Biolog jest najważniejszy (z racji stałych bonusów) i można go kupić od innych graczy.

Wielu graczy celowo wykonuje misje stopniowo, żeby nie zostać później w tyle.

Pozdrawiam.

Do wtakim razie dodaj Bossy z mapy 100 na rajd 100-125 bo jak mam zrobić Kreatury XIX na 165 Lv?

Utrudnić grę wyższym LvL'om bo sobie wymyśliłeś syfny system "#Pray4LowLvL" Ludzie wbijali większe LvL bo na każdym serwerze jest jakoś normalnie, gra po 2k osób i jakoś wszyscy robią sobie misje normalnie. Na mapie 100 może z 10osób jest a ty mówisz tu o przeszkadzaniu na expowkisach !

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Polecam w luuuj. Mega dużo fajnych systemów których nie znajdziecie na innych serwerach. Nie przepadam za serwerami easy (bo to bardziej easy niż medium) dlatego też większość czasu na serwerze spędzam grając w black jacka:D

Każdy kto szuka serwera easy medium nie pożałuje straconego czasu na ten serwer.:)

Opublikowano

Polecam w luuuj. Mega dużo fajnych systemów których nie znajdziecie na innych serwerach. Nie przepadam za serwerami easy (bo to bardziej easy niż medium) dlatego też większość czasu na serwerze spędzam grając w black jacka:D

Każdy kto szuka serwera easy medium nie pożałuje straconego czasu na ten serwer. :)

Zgadzam się z tb ! Serwer kozak, tylko dopracować milimetrowe zmianki i kozacko !

Opublikowano

dziwna pora na robienie jakis aktualizacji chyba ze cos sie zepsuło :P ogolnie fajny przyjemny serwerek szkoda tylko ze niczego nie napisali ze serwer bdzie off no i lipa ze piatek wieczorem akurat off, ciezki tydzien mialem i mialem nadzieje ze jakies plejsy walne ostre dt czy cos a tu niestety :D

Opublikowano

Serwer działa, wybaczcie, przerwa się mocniej przeciągnęła z powodu kilku mankamentów.

Od jutra zaczynają się weekendowe eventy!

Nadchodzące wydarzenia

Zapraszamy do gry.

Opublikowano

Serwer chyba własnej zajebistości nie udźwignął i wywaliło chłopa z DT xD Takie warunki, że chyba to potraktuje jako hard, nie ugram dopóki nie będzie DC xD Ale MAM wiersz : 

Było spoko, git się grało,

A tu nagle wyjeba...o xD

Nima dropa, nima nic,

W dupie jeno został szpic xD

Pozdrawiam Administrację, ogar albo dym

z9mJERf.png

Best Hand Eu

Opublikowano

Serwer chyba własnej zajebistości nie udźwignął i wywaliło chłopa z DT xD Takie warunki, że chyba to potraktuje jako hard, nie ugram dopóki nie będzie DC xD Ale MAM wiersz :

Było spoko, git się grało,

A tu nagle wyjeba...o xD

Nima dropa, nima nic,

W dupie jeno został szpic xD

Pozdrawiam Administrację, ogar albo dym

Ponioslo cie troche :)

Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pierwsza odsłona była mega ta zapowiada się świetnie  z miłą chęcią wbiję i oby dropiło się równie przyjemnie jak za pierwszym razem :) .Seria na yt pewnie też wpadnie :D

Opublikowano

DT się buguje na piętrze z metinami upadku i czasami nie przenosi.

Kiedy reklama?

Reklama ruszyła, szukamy kolejnych youtuberów.

Upewnij się, że w czasie bicia metina nie masz otwartego przycisku z EQ / otwartej misji na ekranie, ponieważ wówczas questy w tle nie działają.

Opublikowano

DT się buguje na piętrze z metinami upadku i czasami nie przenosi.

Kiedy reklama?

Reklama ruszyła, szukamy kolejnych youtuberów.

Upewnij się, że w czasie bicia metina nie masz otwartego przycisku z EQ / otwartej misji na ekranie, ponieważ wówczas questy w tle nie działają.

Wytłumacz mi co za matoł robił poziomy ulepszeń.

Serwer ma max lvl 175 a eq na 175 jest na +5 (pozdro) tak samo z eq PvP. 

Wejście na mape 175 jak i questy na ten lvl powinny być zablokowane do updatu lvl'owego ( a nie są pozdro)

EQ PvP jest tak słabe że 100lvl bije tyle samo co 175lvl (pozdro)

Misje i bonusy stałe od biologa są **** (pozdro)

Mental bije z kryta mi za 60k gdzie ja bije tyle mu z palca, sorki bije 45na krycie mam full eq itd (pozdro)

Misji się nie da zrobić bo zablokowana mapa 100 (pozdro)

Zamiast banować to mówisz że serwer ma zabezpieczenia, tylko że widziałem dziś już mase ludzi i nadal nie mają banów (pozdro PS:Ludzie z topki xD)

Ogólnie serwer spoko lecz właśnie mnie denerwują te rzeczy UP tzn. (eq na +5 zamiast +9, za łatwy exp/drop powinieneś zrobić trudniejszy drop/exp na kolejny update lvl'owy polecam. Dodać więcej ulepek do ulepszania eq tak aby robić to z 2dni, bo ja w 2dni wbiłem 175, zrobiłem all misje, zrobiłem set exp na maxa szarfy i te inne syfy dodatkowo 2 sety pvp na maxa. xDDDDDDDD) 

Wierze w ciebie ziomek, nie zjeb tego projektu bo to ma potencjał a bez reklamy i z takimi systemami ulepszeń / dropu nie pociągnie długo. W m1 ledwo co 3sklepy do tego nic w nich nie ma prócz zmianek które dropią jak (*****(

Opublikowano

Wytłumacz mi co za matoł robił poziomy ulepszeń.

Serwer ma max lvl 175 a eq na 175 jest na +5 (pozdro) tak samo z eq PvP. 

Wejście na mape 175 jak i questy na ten lvl powinny być zablokowane do updatu lvl'owego ( a nie są pozdro)

EQ PvP jest tak słabe że 100lvl bije tyle samo co 175lvl (pozdro)

Misje i bonusy stałe od biologa są **** (pozdro)

Mental bije z kryta mi za 60k gdzie ja bije tyle mu z palca, sorki bije 45na krycie mam full eq itd (pozdro)

Misji się nie da zrobić bo zablokowana mapa 100 (pozdro)

Zamiast banować to mówisz że serwer ma zabezpieczenia, tylko że widziałem dziś już mase ludzi i nadal nie mają banów (pozdro PS:Ludzie z topki xD)

Ogólnie serwer spoko lecz właśnie mnie denerwują te rzeczy UP tzn. (eq na +5 zamiast +9, za łatwy exp/drop powinieneś zrobić trudniejszy drop/exp na kolejny update lvl'owy polecam. Dodać więcej ulepek do ulepszania eq tak aby robić to z 2dni, bo ja w 2dni wbiłem 175, zrobiłem all misje, zrobiłem set exp na maxa szarfy i te inne syfy dodatkowo 2 sety pvp na maxa. xDDDDDDDD) 

Wierze w ciebie ziomek, nie zjeb tego projektu bo to ma potencjał a bez reklamy i z takimi systemami ulepszeń / dropu nie pociągnie długo. W m1 ledwo co 3sklepy do tego nic w nich nie ma prócz zmianek które dropią jak (*****(

Pisać każdy sobie może, że ktoś gra na bocie jak masz jakieś dowody to wyślij na zgłoszenia i na bank ich Ethiel zbanuje ( chociaż prawdę mówiąc wątpię w to, że ktoś tu gra na wspomagaczach a w ręcz jestem prawie tego pewny  ) 

Co do reszty to nie widzę w tym co wypisałeś nic nienormalnego ( no może poza abstrakcją jaką jest to że 100 lev bije tyle co 175 bo to nie jest możliwe, eg też szybko robisz głównie dlatego, że na serwerze na początku było mało ludzi także wszystkie formy dostępu do ulepszaczy były wolne ale z każdym dniem jest nas coraz więcej także  chyba idzie wszystko w dobrą stronę  )

Opublikowano

Ethiel weź coś pokmiń z systemami jakimiś nowymi, bo obecnie to rynek naprawdę kuleje. Nie ma tam nic ciekawego do kupienia, bo wystarczy zrobić dungeona, czy zbić kilka metków i już się to ma. Yangi nie mają żadnej wartości, nie licząc ulepszania. Sam mam 110kkk i nie mam co z tym zrobić ;x

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...