Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszedłem i pograłem chwilę.

Podoba mi się, że w końcu ktoś wziął się za te c*****e spoty w m1 i m2 i je całkowicie zmienił. Fajnie się bonuje, bo nie zjada to sporo czasu.

Graczy pewnie mało bo szkoła, praca, a serwer jeszcze jakieś problemy ponoć miał wczoraj. Na razie nie gram póki nie ma prywatnego DT.

Nie ma prywatnego dt, ale metek od razu sie respi, ja wchodze tak ze praktycznei zawsze nikogo nie ma.

Może i tak, ale załóżmy, że z czasem byłoby tu więcej niż 500 graczy. I co wtedy? mam czekać na swoją kolej? Tam w grze widziałem informacje, że takowe DT będzie, ale aż dziwne, że od początku tego nie było.

PS ten client strasznie do dupy, za każdym razem jak chce go odpalić to musze kasować darikon_hash.list i wtedy odpalać patcherem.

Opublikowano

Serwer bardzo fajny, może mało osób jest ale z czasem się to zmieni jak ruszy większa reklama. Małe problemy na starcie które zostały w miare szybko naprawione wieć + za to.

Polecam i zapraszam na serwer :)

IDcncno.png

Opublikowano

Myślę że serwer ma potencjał. Gdyby nie ten syf od Siurka grało by tu więcej ludzi !

Ethielowi wystarczy reklama u paru YT'berów, jakiś FanPage'ach i nie dość że mu się to zwróci to na serwerze masa ludzi będzie !

Opublikowano

Ja również bardzo polecam serwer, exp początkowy to przyjemność, zmianki trochę pokręcone ale zrobione w bardzo ciekawy sposób. Jedyny problem to aktualnie mała liczba graczy ale mam nadzieję, że stale będzie wzrastać! Jeśli ktoś szuka serwera medium/easy to serdecznie zapraszam, naprawdę widać olbrzymi potencjał serwera, mam nadzieję, że się nie zmarnuje. Każdy z Was przyczynia się do powiększenia liczby graczy co z kolei przekłada się na kolejnych nowych itd! Polecam!

Opublikowano

Serwer rzeczywiście zasługuje na przyjrzenie mu się bliżej. Wiele tu innowacyjnych i dotąd niespotykanych systemów. Fakt - na początku może być ciężko ogarnąć co i jak, nie jest to standardowy Metin jaki znamy. Exp przyjemny, drop również. Graczy stale przybywa. Ogółem 8/10 :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Dziękujemy za opinie na temat serwera.

Planujemy reklamę jak tylko wszystko się ustabilizuje (początki to etap małych zmian, ułatwień według sugestii graczy).

Zapraszamy do gry, exp jest przyjemny, ulepszanie mało wymagające, najtrudniej jest zacząć i się odnaleźć wśród chociażby zmienionego bonowania - ale pojawią się specjalne poradniki, by było Wam łatwiej.

Opublikowano

W*****a drogi w c**j is.

Za 20 zł starczy tylko na jedną rzecz w dodatku czasową -_-.

Za duże zdzierstwo.

Co do rozgrywki fakt serwer jest naprawde godny w tym aspekcie.

Wiele innowacji,ciekawy system bonowania,dobry exp/drop.

Misje juz od 1lv także jest co robić.

Jedynie przydało by sie więcej ludu i ogarnąc ceny is -_-

Opublikowano

W*****a drogi w c**j is.

Za 20 zł starczy tylko na jedną rzecz w dodatku czasową -_-.

Za duże zdzierstwo.

Co do rozgrywki fakt serwer jest naprawde godny w tym aspekcie.

Wiele innowacji,ciekawy system bonowania,dobry exp/drop.

Misje juz od 1lv także jest co robić.

Jedynie przydało by sie więcej ludu i ogarnąc ceny is -_-

W grze spokojnie zdobędziesz itemy nieco słabsze, niż te z IS. Na mieście po 200kk są kostiumy/fryzy 10 lud, moby, 3k hp, w IS masz 15 lud, moby, 5k hp. Do tego z dc, razadora, nemere dropią skrzynki, w których oprócz fryzów i kostiumów lecą wierzchowce i zwierzaki.

tenor.gif

Opublikowano

Jak robicie coś to zróbcie to dobrze i dopiero włączcie( dt ), a nie że dochodzę do kowala i nie przenosi dalej ^^

@

i tak btw. ktoś widział te zarażone moby do misji?

Nchf.png

lol

Opublikowano

Do hełmu PVP proponowałbym dodać bon szybkość ataku, ponieważ 1-4 są do pvp a 5 bon to pod expa tylko i wyłącznie da się wrzucić.. ;x bo nie da się zrobić 2x luda w tym hełmie

-_-_-Shadow LC-_-_-

Gildia: AllStars

Nick: Tivee

Level: 185

Opublikowano

Zróbcie coś z klientem nie mam w zwyczaju wyłączać antywirusa a ten świeci się jak choinka po ściągnięciu klienta, jest wiele serwerów gdzie tego problemu nie ma.

Opublikowano

Zróbcie coś z klientem nie mam w zwyczaju wyłączać antywirusa a ten świeci się jak choinka po ściągnięciu klienta, jest wiele serwerów gdzie tego problemu nie ma.

A jakiego masz antywirusa? Bo moje 2 nic nie wykrywają :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Opublikowano

KURDE LUDZIE GRAJCIE TU SERWER NAJLEPSZY DUZO NOWOSCI NATOMIAST GRACZY MOZE  Z 30-60 ONLINE ADMIN SIE STARA I BUGI  NA BIEZACO NAPRAWIA POLECAM

Dlatego nikt tu nie chce zaczynać :D.

Opublikowano

mam avg i kacperskiego oprócz tego malwarebyte to ostatnie wyłączone bo blokuje torrenty podczas ściągania ale oba świrują 

Opublikowano

KURDE LUDZIE GRAJCIE TU SERWER NAJLEPSZY DUZO NOWOSCI NATOMIAST GRACZY MOZE  Z 30-60 ONLINE ADMIN SIE STARA I BUGI  NA BIEZACO NAPRAWIA POLECAM

30 luda to wczoraj afczyło na mapie dungeonów xp

tenor.gif

Opublikowano

mam avg i kacperskiego oprócz tego malwarebyte to ostatnie wyłączone bo blokuje torrenty podczas ściągania ale oba świrują 

Ja też mam AVG oraz dodatkowo Windows Defender i żaden mi nic nie wykrywa :)

Sygnaturk_aaxnprw.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...