Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jak dla mnie zajeżdża tu Pandorą i wszystkimi innymi gównami . Kiedy wróci hajp na to ,że jak ktoś startuje z serwerem to kończy wszystko dzien wcześniej ,a włączenie serwera to tylko formalność ?:D .

Pandorą? Zobacz prezentację, nie będziesz miał już takiego uczucia.

tenor.gif

Opublikowano

Co sie dziwic. Kombinowali az przekombinowali z zabezpieczeniami przed hackami.

Całkiem możliwe  , ale no hacki były i będą i nic z tym sie nie da zrobić nie ten to tamten wymysli nowy hack

Opublikowano

jestem za tym aby o 19 wystartowac od nowa.. przez ta aktualizacje polowie graczy nie dziala serwer, a druga polowa juz expi.. usuncie wszystkie postacie, naprawcie ten LOG i od nowa start bo bez sensu ze polowa juz gra ..

Opublikowano

Niedojeba*** te dodania. Na bacie wszystko działało a teraz jak chce dodać bony do zbroi to pokazuje mi bony do broni, a jak do tarczy to wyskakuje mi że bron musi mieć średnie :D. Wrócę jak to ogarniecie bo narazie patologia. 

Opublikowano

te bony to parodia usuncie to gówno i dodajce zwykłe zmianki i dodania, i ogarnijcie clienta, bo nie można odpalać w róznych rozdzielczościach przez zgodność systemu

Opublikowano

Niestety, chcieliście dobrze, a wyszło jak zwykle, czyli przekombinowanie. Beta miała polegać na naprawianiu bugów, po to przekładaliście start tydzień - a nikt nie wpadł na to, by przyjrzeć się dodawaniu bonów?

Szkoda, wielkie nadzieje pokładałam w tym serwerze, niestety, póki co grę odpuszczam.

who cares?

Opublikowano

A ja Polecam :) Warto wyczekać bo Ethiel to prawilny administrator, ja nie zawitam z powodu problemu z Laptopem. ( Najwidoczniej jest zbyt dobry dla tej gry ). Ale jako stary gracz, jak najbardziej polecam!

Pozdro: Kaczka elondero

Opublikowano

Niestety, chcieliście dobrze, a wyszło jak zwykle, czyli przekombinowanie. Beta miała polegać na naprawianiu bugów, po to przekładaliście start tydzień - a nikt nie wpadł na to, by przyjrzeć się dodawaniu bonów?

Szkoda, wielkie nadzieje pokładałam w tym serwerze, niestety, póki co grę odpuszczam.

Bonusy na becie dzialaly lepiej niz na starcie, serio.

@down

byly bledy z bonusami ale nie az takie, widocznie przy checi poprawy wyszlo na odwrot :v

qNlpLYT.jpg

Opublikowano

Na becie normalnie działały, sam sprawdzałem wszystko.

tenor.gif

Opublikowano

Raczej bez reklamy się nie obejdzie. 200 osób na starcie, bony z dupy nie wiadomo co gdzie leci. 

Nawet zielonych potek nie można znaleźć ! ?

Pewno dziś sb już nie pogramy !

Opublikowano

Nie wiadomo gdzie co dropi , serwer wystartował z opóźnieniem ja kto Polskie serwery w dodatku po godzinie online już go wyłączyli.. Ogólnie ludzie narzekają na lagi, ceny w is są straaaasznie drogie i bug na bugu , nawet w v2 przy scianach jest jakas niewidzialna sciana <lol2> . Koledzy na skype co 2 min mówią o nowym ,także chyba trzeba wrócić na Vest*risa ,bo ostatnio serwery to parodia :v  PS. z Tymi 200 osobami na starcie bym nie przesadzał , jest ze 120 xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...