Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Theris [Dedyk] [Medium] [Rework]

Boxxy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile osob online?

Nie owijając w bawełnę, maksymalnie 200 online, mamy youtubera prawie 3k subów jako reklamę, mieliśmy reklamę na topowym metinowym fanpage,

mamy nawet sporo rejestracji dziennie, ale gdzieś się Ci ludzie gubią i nie chcą powiedzieć gdzie :)

Miejmy nadzieję, że uda nam się rozwiązać tę zagadkę!  :yay:

• Odpowiedzi 264
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osob online?

Nie owijając w bawełnę, maksymalnie 200 online, mamy youtubera prawie 3k subów jako reklamę, mieliśmy reklamę na topowym metinowym fanpage,

mamy nawet sporo rejestracji dziennie, ale gdzieś się Ci ludzie gubią i nie chcą powiedzieć gdzie :)

Miejmy nadzieję, że uda nam się rozwiązać tę zagadkę!  :yay:

Wykup jakąś reklamę ... Szkoda serwera, ma potencjał.

Opublikowano

Serwer jak dla mnie doskonały, jedyne do czego moge się przyczepić to mała ilość graczy, ale myslę że to się zmieni.

TAAAAA, w cuda wierzysz? Wpisz sobie w yt theris.pl i włącz filtr ostatni tydzień, tylko jakiś frędzel 2k widzów coś z tego nagrał i to też pewnie za friko. Serwer dobry, ale jak ktoś lubi grać solo, bo tak to nie ma z kim. Grałem trochę, ale jak zobaczyłem że administrator olewa reklamę, a na serwie gra coraz mniej ludzi to uznałem że szkoda marnować czasu bo za chwile nikt tam nie będzie grać. 

Opublikowano

Dziwicie się? Zainwestowac kilka tys w rekalme to jednak duży wydatek szczegolnie, ze po miesiącu serwera to juz troche durna sprawa, bo juz dużo osób ma topke. Jezeli ktos ma pewna reklamę typu ; nelios c zy balmora to wtedy jest sens .

d2dp.png

Opublikowano

Dziwicie się? Zainwestowac kilka tys w rekalme to jednak duży wydatek szczegolnie, ze po miesiącu serwera to juz troche durna sprawa, bo juz dużo osób ma topke. Jezeli ktos ma pewna reklamę typu ; nelios c zy balmora to wtedy jest sens .

tutaj całe eq robisz w tydzień

tenor.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

23. Prezentacje nieaktywne 7 dni zostaną zamknięte, po upływie następnych 7 dniu prezentacja zostanie wyrzucona do kosza.

Brak zainteresowania, przenoszę do ukrytego działu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...